Pembe Dolap

airlikfeer bencede kontesin dedigi vizon renkte bir canta daha uyumlu olur, ekledigin cantalarda cok güzeller...
kontes ikinci badiyi begendim ve ayakkabilarinada bayildim, güle güle giy..

zevklerimiz aynı valla ne aldıysan beğendim şimdiye kadar canım
çok güzellerayakkabına da bayıldım uzun boylu olan bizler için gayet iyi topuğuda

airlikfeer bencede kontesin dedigi vizon renkte bir canta daha uyumlu olur, ekledigin cantalarda cok güzeller...
kontes ikinci badiyi begendim ve ayakkabilarinada bayildim, güle güle giy..

teşekkür ederim canım sanırım dediğiniz renk alacağım çantamı hem yaz içinde iyi olur ona uygun da bi ayakkabı alırım süper olur

çok teşekkürler canımmm

aircim vizon rengi moda bu aralar herkes ortak kararda sanırım

kontescim ayakkabılarına acayip bayıldım çok tarz güle güle giyin

kızlar bu elbsieyi aldım birde siyah bir elbise aldım onu ekleyemiyorum kaldırıldığı için.ben iki elbiselede kullanabileceğim bir ayakkabı istiyorum.ama br türlü karar veremedim nasıl bir ayakkabı olacağına.sizce nasıl aksesuarlar kullansam daha şık olur??

canım aldıkların çok hoş ama kargon geldiğinde içine sinmezse hemen iade yaparsın ...

kızlar bliorm buraya aldıklarımızı paylaşıyoruz ama sizebişi danışmak istedm.
1,5 ay önce kısa bot almıştm topuklu.özellkle son zmnlarda dikkatimi çekti topugu rahat degildi. rahat yürüyemiodm. annem farketti gecen gün topugu yamuk bunun dedi.yani şöle şölim mesela yere düz koyuyosun ya sag ayakkabı hafif yana düşüo. kızlar napsam ya götürsem deiştirirlermi alışkında deilm böle şelere ama ögrenciyim ve 120 ye mi ne almıştm indirimde. onu öle giyinmek istemiyorum yolda görürdüm kızları bi ayak hep yamulurdu yürürken çok çirkin duruo.
deiştirirlermi ki ... :/(
off napsam fişide yok sanrm nerde bilmiorm olsa bile 90 ını karttan çektrmiştm 30 nakit. toplu fiş aldımmı onu ble hatrlamıorm yardm edin bana siz daha tecrübelisinizdir bu konuda.
.

Son düzenleme:
canım manken vizon rengi ayakkabı giymiş resimde aynı şekilde vizon rengi orta yükseklikte topuğu olan bir ayakkabı alabilirsin kemeri yoksa elbisenin kalın bir kemer öneririm
bu senenin trendi zaten ve onun dışındaki kolye vs çok sade ve abartısız olsun elbise zaten çok şık abartıya gerek yok bence..

teşekkürederim canım.vizon rengi bu senenin trendi oldu.siyah elbiseylede hoş durur sanırım.ama ben bunu bi tanıdığın düğününde gyicem.acaba platform topuklu vizon rengi bir ayakkabı alsam abartımı olur.boy kısa biraz 1.55:)

canım benim ya üzülme benim böyle şeyler çok gelmiştir başıma nerde almıştınki hangi mağazadanben mudo fişimi kaybetmiştim kredi kartı kağıdı oluyo ya minik o duruyodu ondan baktılar iade aldılar
mağazaya bağlı bir olay kadıköyden gencallar mağazasından aldığım ürünü 1 yıl sonra değiştirdiler ben kışın giymek üzere indirimden almıştım defolu olduğunu çok geç fark etmiştim..

cnm veroniden almıştım. şimdi internetten şikayet vardan baktımda yaa böle botum yırtıldı hiç ilgilenmediler 1 haftalık çizmem su aldı umurlarnda olmadı fln tarzı şeler yazmışlar üzüldm yaa ben bideöle pek cazgır olamıorm pek.. off napıcam benn :26:

canım zaten cazgır olmakla iş çözülmez bazen
sen çizmeleri güzel temizle git mağazaya şunu unutma müşeteri her zaman haklıdır
hata kendi ürünlerinde
sen tüketicisin ve şu an mağdursun
yetkili kişiyle görüşmek istiyorumde
zaten ben öğrenciyimde ilk kez başıma böyle birşey geldi deçizmeleri bu şekilde nasıl giyebilirim uzun süre giymek için çok verip aldığını söyle değiştirmelerini rica et ben bu şekilde davranıyorum böyle durumlarda

evet öle yapıyım.. buarada benm yüzümden olmamıştır dmi yani olmaz öle?..
muhtemelen kendi üstlernden atmak için öle sölerler de oysden soruyorm. hani öle topukta sallanma fln yok amatopuk yamuk duruo. yada acaba topugun ucu fln mı aşındıda öle oldu bilmyorumki...
ama sonuçta bu benden kaynaklanmaz dmi ürünün kalitesindendir..?

bence aşınmaktan yamulmaz topuk yamuktur sen farketmemişsindirbenim kaç yıllkık çizmelerim var hiç yamulmadı sonradan
şimdi tüketici haklarına herkez önem veriyor bence sen dediğim gibi yap büyük bölümünü karttan çektirdiğini söyle eksterde görünür zaten belki faydası olur ama hakkını aramalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…