canım hislerini anlıyorum bende beğendiğim bir şeyi aldığım zaman bir hevesle evi derleyip toplayıp işlerimi yapıyorumben de başta kararsız kaldım tatlım ama söz konusu mango olunca tutamıyorum kendimi
her gün okula yürürken outletin önünden geçiyorum bir heves indirim olmuş mudur diye ama sezondan bile daha pahalı
o yüzdeeen ilk resimdekini aldımetiket fiyatı 100tlydi bugün alışveriş partisi vardı hatta şimdi oradan geliyorum. %25+%10 indirimim vardı sanki bana göre dikilmiş gibiydi. dayanamadım aldım
şu an aşk yaşıyorum elbiseyle.
bence biraz çoktu ama 64'e inince taksit felan aldım iştesezon sonunu düşündüm de en güzel parçaları indirime sokmuyorlar ya da tükenmiş oluyor da olmuyor bilmiyorum.
kızlar ben de trendyol dan bişiler almak istiyorum
kredi kartı şartmı acaba?
kapıda nakit ödeme imkanı varmı?
trendyoldan alışveriş yapanların bir bilgisi varsa paylaşırsa sevinirim
bence pudra rengi olabilr mesela sap kısımları kahve bi çanta, turuncu bile olur aslında çok beğeniyorum bu ara :)arkadaşlar bu aykkabı ile nasıl çanta uydurabilirim bakıyorum bakıyorum bi karar veremiyorum çanta alacağım ama nasıl:26:
çanta ile ayakkabım uysun istiyorum illaha kahve rengi mi almalıyım çantada kahve rengi sevmiyorum
bi yardım edin
Eki Görüntüle 182825
tibitim ben hiç kullanmadım bu markayı
tulum hoşmuş,güle güle giyin
şampuan kredi kartı şart canım.
sipidim havale yok diye biliyorum?:26:
bence pudra rengi olabilr mesela sap kısımları kahve bi çanta, turuncu bile olur aslında çok beğeniyorum bu ara :)
arkadaşlar bu aykkabı ile nasıl çanta uydurabilirim bakıyorum bakıyorum bi karar veremiyorum çanta alacağım ama nasıl:26:
çanta ile ayakkabım uysun istiyorum illaha kahve rengi mi almalıyım çantada kahve rengi sevmiyorum
bi yardım edin
Eki Görüntüle 182825
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?