bence götür canımkızlar bliorm buraya aldıklarımızı paylaşıyoruz ama sizebişi danışmak istedm.
1,5 ay önce kısa bot almıştm topuklu.özellkle son zmnlarda dikkatimi çekti topugu rahat degildi. rahat yürüyemiodm. annem farketti gecen gün topugu yamuk bunun dedi.yani şöle şölim mesela yere düz koyuyosun ya sag ayakkabı hafif yana düşüo. kızlar napsam ya götürsem deiştirirlermi alışkında deilm böle şelere ama ögrenciyim ve 120 ye mi ne almıştm indirimde. onu öle giyinmek istemiyorum yolda görürdüm kızları bi ayak hep yamulurdu yürürken çok çirkin duruo.
deiştirirlermi ki ... :/(
off napsam fişide yok sanrm nerde bilmiorm olsa bile 90 ını karttan çektrmiştm 30 nakit. toplu fiş aldımmı onu ble hatrlamıorm yardm edin bana siz daha tecrübelisinizdir bu konuda..
bence güzel durur platformda giyebilirsinteşekkürederim canım.vizon rengi bu senenin trendi oldu.siyah elbiseylede hoş durur sanırım.ama ben bunu bi tanıdığın düğününde gyicem.acaba platform topuklu vizon rengi bir ayakkabı alsam abartımı olur.boy kısa biraz 1.55:)
Eki Görüntüle 183114
kızlar bu elbsieyi aldım birde siyah bir elbise aldım onu ekleyemiyorum kaldırıldığı için.ben iki elbiselede kullanabileceğim bir ayakkabı istiyorum.ama br türlü karar veremedim nasıl bir ayakkabı olacağına.sizce nasıl aksesuarlar kullansam daha şık olur??
teşekkürederim canım.vizon rengi bu senenin trendi oldu.siyah elbiseylede hoş durur sanırım.ama ben bunu bi tanıdığın düğününde gyicem.acaba platform topuklu vizon rengi bir ayakkabı alsam abartımı olur.boy kısa biraz 1.55:)
gri elbiseye bayıldım hepsi çok zevkli iyi günlerde kullanEki Görüntüle 183266 Eki Görüntüle 183276 Eki Görüntüle 183275 Eki Görüntüle 183274 Eki Görüntüle 183273 Eki Görüntüle 183272 Eki Görüntüle 183268 Eki Görüntüle 183267 Eki Görüntüle 183262 Eki Görüntüle 183263 Eki Görüntüle 183264 Eki Görüntüle 183265 Eki Görüntüle 183269 Eki Görüntüle 183271 Eki Görüntüle 183270 Eki Görüntüle 183277
bence götür canım
yürüyüşünle alakalı bir durum mu? diğer ayakkabılarında böyle bir şey yaşadın mı?
muhtemelen 'yamuk basmışsınız' vs diye savunacaklar kendilerini
hayır öyle bi sorun olmadı.. evet bencede büyük ihtmalle öle sölicekler bi şekilde kendmi savuncam ama ne demeliym böle derlerse?
bence aksesuar olarak kemeriyle uyumlu bileklik çok hoş durmuş sende deneyebilirsin ayakkabı da çok kibar platformlu ayakkabılar var renklerinde de ben pudra ve takılarına uygun gri renk galiba öyle birşey düşündüm.... ben 1.yi beğendim takılarınla aynı renk ise ...
Eki Görüntüle 183236 Eki Görüntüle 183237 Eki Görüntüle 183238
cnm 1buçuk ay oldu zaten hatırlamıorum ama 10u geçmemiştir..yürümem gayet normal,diğer ayakkabılarda hiç böyle sorunum olmadı dersin canım
sonuçta az buz para değil
kaç kere giydin?
cnm 1buçuk ay oldu zaten hatırlamıorum ama 10u geçmemiştir..
bende bayıldım canım bu ayakkabılara.en kısa zamanda çarşıya çıkıp bakıcam bu tarz bir ayakkabı.nette fazla bir şey bulamadım
netten baktım bu tarz ayakkabılara canım trendyol ve 37 numara sitelerinden ama trende bu tarz ayakkabılar çok fazla geliyor hatta daha güzelleri ..bi dolaş istersen eminim ayılıp bayılacağın çok ayakkabıya rastlarsın..
canım nasıl sevindim anlatamam umarım hemen değiştirirler yeni çizmelerini giyersim:79:kızlar götürdüm hiç bişi demeden direk beni kasaya alıp işlemi yaptılar bikaç ün sonra dönceklermiş bana.
bu tavırları hoşuma gitti .. ama normalde de böleler mi yoksa magaza kalabalıktı da kimse duymadan halletsinler die mi öle yaptılar bilemedim
canım nasıl sevindim anlatamam umarım hemen değiştirirler yeni çizmelerini giyersim:79:
ezgim hepsi çok güzell kesene bereket,iyi günlerde kullansınlar inş
elbisenin askıları çok kibar durucak eminimm
görümcen de fıstık gbi zten,çok yakışır maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?