Pembe Dolap

bence götür canım
yürüyüşünle alakalı bir durum mu? diğer ayakkabılarında böyle bir şey yaşadın mı?
muhtemelen 'yamuk basmışsınız' vs diye savunacaklar kendilerini

bence güzel durur platformda giyebilirsin

bence aksesuar olarak kemeriyle uyumlu bileklik çok hoş durmuş sende deneyebilirsin ayakkabı da çok kibar platformlu ayakkabılar var renklerinde de ben pudra ve takılarına uygun gri renk galiba öyle birşey düşündüm.... ben 1.yi beğendim takılarınla aynı renk ise ...
Eki Görüntüle 183236 Eki Görüntüle 183237 Eki Görüntüle 183238

bence götür canım
yürüyüşünle alakalı bir durum mu? diğer ayakkabılarında böyle bir şey yaşadın mı?
muhtemelen 'yamuk basmışsınız' vs diye savunacaklar kendilerini

hayır öyle bi sorun olmadı.. evet bencede büyük ihtmalle öle sölicekler bi şekilde kendmi savuncam ama ne demeliym böle derlerse?

bende bayıldım canım bu ayakkabılara.en kısa zamanda çarşıya çıkıp bakıcam bu tarz bir ayakkabı.nette fazla bir şey bulamadım

bende bayıldım canım bu ayakkabılara.en kısa zamanda çarşıya çıkıp bakıcam bu tarz bir ayakkabı.nette fazla bir şey bulamadım

netten baktım bu tarz ayakkabılara canım trendyol ve 37 numara sitelerinden ama trende bu tarz ayakkabılar çok fazla geliyor hatta daha güzelleri ..bi dolaş istersen eminim ayılıp bayılacağın çok ayakkabıya rastlarsın..

evet trendyola bazen çok güzel ayakkabılar geliyor.önce bir elbiselerim gelsin bakalım nasıl olucak.bir sorun yaşamazsam artık bende terendyola takılıcam.çok tarz elbiseler çok uygun fiyata geliyor.

kızlar götürdüm hiç bişi demeden direk beni kasaya alıp işlemi yaptılar bikaç ün sonra dönceklermiş bana.
bu tavırları hoşuma gitti .. ama normalde de böleler mi yoksa magaza kalabalıktı da kimse duymadan halletsinler die mi öle yaptılar bilemedim

canım nasıl sevindim anlatamam umarım hemen değiştirirler yeni çizmelerini giyersim:79:

bu sefer kendıme almadım
bu gorumcem ıcın dogumgunu hedıyesı
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

bunlarda anneler günü için anneme ve kayınvalideme
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

ezgim hepsi çok güzell kesene bereket,iyi günlerde kullansınlar inş
elbisenin askıları çok kibar durucak eminimm
görümcen de fıstık gbi zten,çok yakışır maşallahhh

ezgim hepsi çok güzell kesene bereket,iyi günlerde kullansınlar inş
elbisenin askıları çok kibar durucak eminimm
görümcen de fıstık gbi zten,çok yakışır maşallahhh

tesekkur ederım kontesım ınsallah onlarda begenırler
ben elbıseye bayıldım zaten kendıme alıcaktım once sonra vazgectım
bedenden bıraz korkuyorum 36 umarım olur
eger olmazsa baska hedıye alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…