Pembe Dolap

pamuk_helva aldıkların çok güzel. özellikle pantolona bayıldım. güle güle kullan

Eki Görüntüle 187641 almıcam dedim ama bunu görüncede dayanamadım.umarım bu defa hayal kırıklığına uğramam:)kargolarımıda verdim bugün.telefonla arıyolarmı kızlar.bilgi vericeklermi acaba

bu elbise bnmde hoşuma gitmişti cnm. güle güle kullan..

telefonla aramıolarr ama karta para yatınca mail atıolar. 1-2 hfta kadar sürebilir paranın yatması..

bu elbiseyi geri vermen çok yazık olucak, harika bir elbiseymiş, hele ki buradaki manken gibi incecik bir fiziğin varsa çok güzel olurdu..boleroyla , ceketle falan hiç mi giyemezsin..

bende cok uzelerek verıcem ama esım cok guzel oldu dıye gıydırmıyor
hadı ustu kapadık elbıse tam bedenıme oturdu herseyı gosterıyor boyu da kısa oldu

trendyolda kargo yine bedavaaaa. ama böle 3 gün üst üste olmuyo ki. zor tutuyo insan kendini

ayşemm güle güle kullan canımm
hep gri siyah almışsın kız:26:

sipidi güle güle kullansın koca adayınn:87:

aysemmmmm güle güle kullan tatlım hava mı kapalıydı neydi ne o siyahlara bürünmüşsün
gerçi diyene bak bir kıyafetin siyahı ya da kremi varsa elim hayatta renklisine gitmez hep siyahın daha güzel durduğunu düşünüyorum sanırım :26:

speedy-gonzales güle güle kullanın tatlım

pelincim şu kısalık uzunluk olayına deyinmen iyi olmuş ben de sipariş ettiğim elbise için meraktayım boy konusunda..güle güle kullan canım elbiseni beğendim..

aldığın herşeyi çok beğendim güle güle giy canım, ceket nerden acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…