Pembe Dolap

evet kargo bedavaymış bugünde keşke hergün bedava olsa 10 tl de çek kazandım eşimin hesaptan aldım geçenkinde aklıma gelmemişti

ben de az evvel ürün alırken görmüş oldum oysa ki kara kara düşünüyordum kargoyla pahalıya mı gelecek şimdi diye
kontesscim uğurlu geldin vallahi

aldıklarınızı gule gule kullanın kızlar
anladıgım kadarıylada sabah kargo parasını cektıklerının pazartesı gerı yatırıcaklar
bende hazır kargo bedava dıye bı elbıse aldım

Son düzenleyen: Moderatör:
limangodan bu elbiseyi almıstım bugun elıme gectı ama gerı verıcem
hedıye olarak dusunmustum ama verecegım ınsanın bedenıne gore olmadı
cok guzel duruyor elbıse o yuzden esımınde ızın verıcegını sanmıyorum
gerı gonderıcem sıtesınde gerı ıadeyı bulamadım nasıl bılıyormusunuz

ben yaptım limangodan geri iade. faturada iade kısmını doldurup. orda yazan adrese gönderceksin. kargo parası vermiosun. ama limango tam aldıın fiyatı yatırmıo. sanırım 1 kargo parası kesinti yapıo. ama trenddyolda ne kadar çektilerse karttan hepsini yatırıolar.

bnde kargonun bedava olmasının etkisiyle bunları aldımm..

sagol canım lımangoya maıl atmama gerek yok ozaman dımı
pazartesı gıdıp vereyım kargoya

Bunlarda benden gecen hafta ve bu haftadan...

joy ve helva güle güle kullanın kızlarrr
helvacım son elbisene bayıldımm
öyle pantolon ben de istiyorum ama kırmızı ya da turkuaz :78:

joy ve helva güle güle kullanın kızlarrr
helvacım son elbisene bayıldımm
öyle pantolon ben de istiyorum ama kırmızı ya da turkuaz :78:

tesekür ederim kontes bu yil renkli pantalonlar cok moda her rengi var sari, kirmizi, yesil, turkuaz...yok yok yani bende turkuazini begendim ama üzerine hangi renk bir üst giyecegimi bilmiyorum bazen renk uyumu konusunda zorluk cekiyorum hatta daha yeni basladim renkli giyinmeye oda is arkadaslarimin beni bu konuda durmadan uyarmasi elestirmesi bazen...

yaşlandıkça renkli giyinme konusundaki cesaretimiz azalıcak zaten canımm
tadını çıkar şimdi

bu elbiseyi geri vermen çok yazık olucak, harika bir elbiseymiş, hele ki buradaki manken gibi incecik bir fiziğin varsa çok güzel olurdu..boleroyla , ceketle falan hiç mi giyemezsin..

almıcam dedim ama bunu görüncede dayanamadım.umarım bu defa hayal kırıklığına uğramam:)kargolarımıda verdim bugün.telefonla arıyolarmı kızlar.bilgi vericeklermi acaba

yaşlandıkça renkli giyinme konusundaki cesaretimiz azalıcak zaten canımm
tadını çıkar şimdi

is arkadaslarimda hep böyle diyordu yasin genc söyle sikir sikir renkli giyin diye diye beni renkli giyinmeye itiler iyide oldu. Ama yinede elim bazen siyah ve koyu tonlara gidiyor ama eskiye bakarak cok cok nadir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…