Pembe Dolap

cnm bnde ilk alışverişimde defo sorunu yaşadım. ama daha sonra aldıım ürünlerde bi sorun çıkmadı bncede kesinlikle geri gönder. kargo parası da dahil geri yatırıolar parayı

hangi markadan almıştın cnm??

Son düzenleme:

biri ruj diğeri eva.r.u.j. dan aldığım elbise güzelgeldi.etiketli teşeşkür kartlı dediğin gibi.ama kalıbı dar.bu elbisede anormal derecede bol geldi.yani şimdi ben 40 bedenmiyi yoksa 36 mı anlamadım.:)parayı iade ettiklerini biliyorum.ama zaten bilmediğim bir şehirdeyim kargo firması nerde onu bile bilmiyorum ben.çok can sıkıcı.

evet bu iki elbise dolapta durdukça ben sinir olucam.

öğrenmen için bahane olur işte canım

bu dediğin sorun trendyol ile değil markalarla alakalı.
ben de yaşadım bu tarz şeyler
ipekyol'un 38 bedeni tam olurken, batik'in 40 bedeni dizimde kaldı

google bile söyler sana kargonun yerini adresin yerini sora sora bulursun
ya da telefondan ara
yerinizi öğrenmek istiyorum de
falan filan...

evet bu iki elbise dolapta durdukça ben sinir olucam.
canım paranı niye çöpe atasınki hem kargo parası iade yapılırken sen vermiyorsun formu doldur içine koy aynı kutuyla ver yurtiçi kargoya hem haklarımız için hem israf ve para kolay kazanılmıyorki....

canım paranı niye çöpe atasınki hem kargo parası iade yapılırken sen vermiyorsun formu doldur içine koy aynı kutuyla ver yurtiçi kargoya hem haklarımız için hem israf ve para kolay kazanılmıyorki....

doğru söylüyorsun pazartesi ilk işim kargoya vermek olucak elbiseleri.normalde zaten karasızlıkla aldım olurmu olmazmı diye korktuğum başıma geldi.

kızlar peki şimdi ürünü satın aldık diyelim ama henüz elimize geçmedi, hatta aynı gün içinde falan iptal etme şansımız var mı trendde? siyah elbiseyi iptal mi etsem halan çok kararsızım onda ya..siz de çok beğenmediniz sanırım..

tabiki de var canım
siteye mail at,gerekeni yaparlar
ya da facebook sayfalarına yaz...

elbisenin kutusunun kenarı yırtılmış.heralde bakmak için çıkarttılar yırttılar.nasıl oldu bende bilmiyorum.bu şekilde iade alırlarmı acaba.kutusu varda sadece kenadan yırtılmış biraz.paketi hasarsız olucak diye mail atmışlarda.sorun çıkarmı acaba???

yok cnm ondan bişe olmaz.. bnde yırtmıştım bi keresinde başka poşete koyup yolladım bi sorun çıkmadı..

bilmiyorum canım
böyle bi şey yaşamadım
durumu anlatan bi mail at siteye bence

bende şimdi bunu aldım aslında mavisini daha çok beğenmiştim ama kaçırdım 19.90 tl kargo bedavaymış bugünde

Son düzenleme:
hayır canım bedava değil kargo
ödeme kısmında çıkıyor :26: yazı dünden kalma sanırım

canım facede de bedava değil yazmışlar ama ben öderken kargo bedeli düştü 19.90 ödedim.birde 15 dk önce birisi yazmış facede hacer kethüda diye biri yazmış 15 dk önce alışveriş yaptım kargo bedava olduğu halde kesmişler diye ama cevap olarak öderken kargo bedeli düşüldü yazmışlar:26::26:baksana bi faceye kontesim

ben sabah deneme yapmıştım
kargo bedelini düşmemişti
şimdi sen diyince bi daha baktım
düştü bedeli
ne garip :26:
ve de sabah alışveriş yapanlara çok büyük haksızlık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…