lekeden aldım canım yakışmamışsa değiştireyim diyorum kararsız kaldım çok:18:
ceketim nasıl
ben de beğendim güle güle giy canım, nerden kaça aldığını da söylersen sevinirim
ben çok beğendim canım, yakışmış bence, dar durmuyor, normal geldi bana, hem giydikçe esneyecek de onu da mutlaka hesaba kat,1 kere yere çömelip ayağa kalksan bile esner; beyaz pantolon pek herkese yakışmaz walla kıymetini bil
kotondanaldım indirimli fiyatı 110 tl kotlarla giyilir değil mi spor bi ceket kenarlarında taba rengi biyeleri var belli oluyor azcık değiştirmim bari güzelsee hiçgiymedim cekette o yüzden karasız kaldım
airlikfer pantolonun çok da güzel yakışmış
kahve saç örgüsü kemerlede çok güzel olur
Eki Görüntüle 194078
beyonce ceketin çok yakışmış bence canım
bu beyaz pantolon nasıl kızlar aldım ama içimde tereddüt var bide bu kemeri aldım kahverengi ama belli olmuyo
bide çanta aldım
pantolon için yorum istiyorum:18:
Eki Görüntüle 193954 Eki Görüntüle 193953 Eki Görüntüle 193955 Eki Görüntüle 193956 Eki Görüntüle 193957 Eki Görüntüle 193958
kararsızım değiştirsem mi acaba bi bakın kotlarla daha güzl tabiki ölesine giydim resim için eteğiEki Görüntüle 194036 Eki Görüntüle 194037 Eki Görüntüle 194038 Eki Görüntüle 194039 Eki Görüntüle 194040 Eki Görüntüle 194041 Eki Görüntüle 194042 Eki Görüntüle 194043
evet giyilir neden giyilmesin..bende de var günlük giyiyorum yani..acayip rahat ve dikkat çekici görünüyor..ben sevdim :82:
nasıl aldıklarım arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?