Pembe Dolap

lekeden aldım canım yakışmamışsa değiştireyim diyorum kararsız kaldım çok:18:

ben çok beğendim canım, yakışmış bence, dar durmuyor, normal geldi bana, hem giydikçe esneyecek de onu da mutlaka hesaba kat,1 kere yere çömelip ayağa kalksan bile esner; beyaz pantolon pek herkese yakışmaz walla kıymetini bil

ben de beğendim güle güle giy canım, nerden kaça aldığını da söylersen sevinirim

kotondanaldım indirimli fiyatı 110 tl kotlarla giyilir değil mi spor bi ceket kenarlarında taba rengi biyeleri var belli oluyor azcık değiştirmim bari güzelsee hiçgiymedim cekette o yüzden karasız kaldım

teşekkür ederim bu yorumdan sonra kararım kesinleşti
zaten tayt gibi çok esnek kumaşı çok güzelteşekkür ederim canım

kotondanaldım indirimli fiyatı 110 tl kotlarla giyilir değil mi spor bi ceket kenarlarında taba rengi biyeleri var belli oluyor azcık değiştirmim bari güzelsee hiçgiymedim cekette o yüzden karasız kaldım

evet bence koyu renk kotlarla da giyilir, taba rengi çanta ,ayakkabıyla da kombin edersen şık durur, beyaz renk ayakkabı da yakışır..geri verme bence..ben de pek ceket giymem ama giyeceğin bir ortamın varsa güzel olur

airlikfer pantolonun çok da güzel yakışmış
kahve saç örgüsü kemerlede çok güzel olur

beyonce ceketin çok yakışmış bence canım

evet giyilir neden giyilmesin..bende de var günlük giyiyorum yani..acayip rahat ve dikkat çekici görünüyor..ben sevdim :82:

evet giyilir neden giyilmesin..bende de var günlük giyiyorum yani..acayip rahat ve dikkat çekici görünüyor..ben sevdim :82:

Türkiyeyi bilmem de burada (evropa alamanya) bunlari günlük giymek su aralar pek moda..
Iyi kombinlenirse bircok sekilde giyilir, parca iyi olsun yeter ki.

aldığım şeyleri koycam bendeee ne güzelmiş böle fikir almakk hımmm geçen biraz alışveriş yapmıştım onları çekip koyucam şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…