Pembe Dolap

Dün sipariş verdiğim çantam bugün geldi. Bu siteden bir bayanın gitti gidiyor sayfasından satın aldım.
3 şekilde kullanılıyor. Elde kullanılan şekli için aldım ben

çok güzelmiş çantların cnm güle güle kullan bu çantalar çok kullanışlı oluyo

teşekkür ederim benim yerime açıklamışsın arkadaşım bende colınsten ürün almıştım göndermediler 20tl kazandım :)

hayre ben conversten ayakkabı aldım zamanında gelmedi diye iptal ettirdim ama hiç özür dilemediler kuponda vermediler:)geçen gün elbisede yaşadığım problemide biliyorsunuz onun içinde özür gelemdi:)çok kabalar.neyse benimde kuponum vardı boşa gitmesin diye bunu aldım.

bende dün alışveriteydim eşime oğluma ve kendime aldım bulüzun boncuğu yoktu ordaki kız verdi diğer kıyafetlerden kalmış kolyeylemi taksam yoksa sademi:26: buda dar paça kotum bunlarda ayakkabılarım vizon ayakkabımı daha önce almıştım daha giymedim

pakize, kkontess açıklama için teşekkürler. colinsten bütün siparişleri gönderemeyip iptal ettiler sanırım. iyiymiş 20tl'lik çek :)
month, teşekkürler :)

güle güle kullan canım, bence bluzu kolyesiz tak :) bijüteri kolyeleri pek sevmiyorum nedense..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…