evet nasıl bunlar bi tanede pembe pantolon aldım ama o terzide sonra koyarımmm resimleriniEki Görüntüle 194139 Eki Görüntüle 194140 Eki Görüntüle 194141 Eki Görüntüle 194142
iki elbisen de çok güzel, san ada çok yakışmış canım..güle güle giy :81:bi haftadır nete giremiodum sorun vardı netimde. çok özledim kk yı ve sizlerihepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın. benim de trendden aldığım elbiseler geldi. bide denim tayt almıştım. dar olmasından korktuğum için bi beden büyük aldım. iikide öle yapmışım tam üstüme göre oldu ve gayet de güzel kaliteli bi tayt fiyatına göre. kombin yapınca eklicem inş. elbiselerin fotosunu çektim. yorumlarınıza ve kombin önerilerinize açığımmm:26:
Eki Görüntüle 192547 Eki Görüntüle 192549
Eki Görüntüle 192550 Eki Görüntüle 192551
2. elbise kısa birazcık. onu siyah tül çorapla yada taytla kombinlemeyi düşünüorum..
bayıldım ben bu eteğe, keşke eşim izin verse..ben de bu eteklerden almayı çok istiyorum :))selayhuscum ben de 1.yi beğendim
bu arada bu da bugün aldığım eteğim :)
cantan çok tatlııı, pantolonun da yakışmış güle güle giy canım :81:bu beyaz pantolon nasıl kızlar aldım ama içimde tereddüt var bide bu kemeri aldım kahverengi ama belli olmuyo
bide çanta aldım
pantolon için yorum istiyorum:18:
Eki Görüntüle 193954 Eki Görüntüle 193953 Eki Görüntüle 193955 Eki Görüntüle 193956 Eki Görüntüle 193957 Eki Görüntüle 193958
rengi çok güzel, modeli de hoşuma gitti benim :81:
iki elbisen de çok güzel, san ada çok yakışmış canım..güle güle giy :81:
bayıldım ben bu eteğe, keşke eşim izin verse..ben de bu eteklerden almayı çok istiyorum :))
cantan çok tatlııı, pantolonun da yakışmış güle güle giy canım :81:
rengi çok güzel, modeli de hoşuma gitti benim :81:
ben de 2 far 3 bluz aldım ama üşeniyorum eklemeye
Bende bugün terndyoldan baya bişey aldım indirim kuponlarım vardı fiyatalarıEki Görüntüle 194295 Eki Görüntüle 194296 Eki Görüntüle 194297 Eki Görüntüle 194298 Eki Görüntüle 194299 da uygun gelince kombinleyip çekerim nasıl arkadaşlar yorumlarınıza açığım :)
pakizecim naber ? göremiyorum seni ne zamandir
ilk 3 parca cok hosuma gitti.digerleri de iyi
ben de yeni cicilerimi ekliyim, uzun zamandır pazara gitmiyordum
kontesten özenipbir de anneler günü vesilesiyle pazar günü pazara gittim.. annem ve kayınvalideme bişiler bakarım diye kendime de bişiler alıp geldim..
kotlar 5 tl olunca tabi herkes tezgahın başındaydı, bu ikisini aldım kaçtım
her biri 5 tl, aynı model bi gri bitane de mavi aldım
mavisi çok biraz belden bol oldu terzide hallederler
şu senenin modası üstü bol, altı daha dar olan modellerden
Eki Görüntüle 192354
bu hırkayı da annem bana almış, geleceğin anne adayı diyip verdirengi daha koyu lacivert ama açık çıktı fotoda
Eki Görüntüle 192356
bu çanta ve ayakkabıyı da pazardan aldım, çanta 35 ayakkabı 30
umarım pazardan ayakkabı aldığım için pişman olmam, ayağıma vurmaz
bakalım.. :26:
Eki Görüntüle 192359 Eki Görüntüle 192360 Eki Görüntüle 192361
bu aksesuar görünümlü sarkan kısımlarınıçıkartıp sade bi çanta olarakkullanmayı düşünüyorum
çıkartsammı ki :26:
bunlar da tokalarım 1,5 tl
Eki Görüntüle 192362
uzunn zamandır resim eklemiyordum :)
10 gün önce aldığım ayakkabım :)) çok beğenerek aldım
Eki Görüntüle 192391
Bende bugün terndyoldan baya bişey aldım indirim kuponlarım vardı fiyatalarıEki Görüntüle 194295 Eki Görüntüle 194296 Eki Görüntüle 194297 Eki Görüntüle 194298 Eki Görüntüle 194299 da uygun gelince kombinleyip çekerim nasıl arkadaşlar yorumlarınıza açığım :)
büyük portföyler de var ama bu çok çok mu büyük :26:
ben de bluzumu ekleyeyim
çok madah bi şey değil,üstelik yanları büzgülü de sevmem ama giyince düzgün durur belki diye aldım.bi de dantele zaafım var
olmazsa değiştiririm haftaya,bakalım...
bi de benekli penti çorabımdan aldım,diğeri yırtıldı diye.
5,5 tl ye aldım
sitelerinde daha pahalı
sevindirik oldum hehehe:86:
buda benden
anneler günü hediyem :))
Eki Görüntüle 192628
juno ilk ayakkabı çok hoş
pelin ilk elbisen çok cici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?