kızlar bısey sorucam nıkaha tulum cokmu spor kaçar:44:
guzel bı ayyakabı ve porföyle
kızlar bısey sorucam nıkaha tulum cokmu spor kaçar:44:
güle güle kullan canım, bence bluzu kolyesiz tak :) bijüteri kolyeleri pek sevmiyorum nedense..
hayre ben conversten ayakkabı aldım zamanında gelmedi diye iptal ettirdim ama hiç özür dilemediler kuponda vermediler:)geçen gün elbisede yaşadığım problemide biliyorsunuz onun içinde özür gelemdi:)çok kabalar.neyse benimde kuponum vardı boşa gitmesin diye bunu aldım.Eki Görüntüle 194356
hayre ben conversten ayakkabı aldım zamanında gelmedi diye iptal ettirdim ama hiç özür dilemediler kuponda vermediler:)geçen gün elbisede yaşadığım problemide biliyorsunuz onun içinde özür gelemdi:)çok kabalar.neyse benimde kuponum vardı boşa gitmesin diye bunu aldım.[A
güle güle giy canım
bende dün alışveriteydim eşime oğluma ve kendime aldım Eki Görüntüle 194357 bulüzun boncuğu yoktu ordaki kız verdi diğer kıyafetlerden kalmış kolyeylemi taksam yoksa sademi:26:Eki Görüntüle 194358 buda dar paça kotumEki Görüntüle 194359 Eki Görüntüle 194360 Eki Görüntüle 194361 Eki Görüntüle 194362 bunlarda ayakkabılarım vizon ayakkabımı daha önce almıştım daha giymedim
aldıkların çok güzller canım kolyeyle de kullanabilirsin buluzu hoş durur
evet nasıl bunlar bi tanede pembe pantolon aldım ama o terzide sonra koyarımmm resimleriniEki Görüntüle 194139 Eki Görüntüle 194140 Eki Görüntüle 194141 Eki Görüntüle 194142
buayakkabıya nasıl bi çanta gider arkadaşlarr lütfen yardım
buayakkabıya nasıl bi çanta gider arkadaşlarr lütfen yardım
Bende bugün terndyoldan baya bişey aldım indirim kuponlarım vardı fiyatalarıEki Görüntüle 194295 Eki Görüntüle 194296 Eki Görüntüle 194297 Eki Görüntüle 194298 Eki Görüntüle 194299 da uygun gelince kombinleyip çekerim nasıl arkadaşlar yorumlarınıza açığım :)
hayre ben conversten ayakkabı aldım zamanında gelmedi diye iptal ettirdim ama hiç özür dilemediler kuponda vermediler:)geçen gün elbisede yaşadığım problemide biliyorsunuz onun içinde özür gelemdi:)çok kabalar.neyse benimde kuponum vardı boşa gitmesin diye bunu aldım.[A
güle güle giy canım
aldıkların çok güzller canım kolyeyle de kullanabilirsin buluzu hoş durur
teşekür ederim cnm
taba,vizon,kahve:97::97::97:buayakkabıya nasıl bi çanta gider arkadaşlarr lütfen yardım
Teşekkürler canım daga güzelleri senin olsun :)hapsi birbirinden güzeller güle güle giy cnm
evt bu colins iyi geldi :)pakize, kkontess açıklama için teşekkürler. colinsten bütün siparişleri gönderemeyip iptal ettiler sanırım. iyiymiş 20tl'lik çek :)
month, teşekkürler :)
bencede tuluma bağlı canım resim bekliyoruzkızlar bısey sorucam nıkaha tulum cokmu spor kaçar:44:
ayyy son mavi elbiseye bayıldım bittim , o hangi butikten acaba ?
güle güle giy canımcım..
bir dahakine inşallah ama sen güle güle giy canım..Canım çok teşekkürler Trendyol Be Cool dan aldım yalnız bitmiş
güle güle giy cnm çok hoş renkleri çok güzel değişik
bir dahakine inşallah ama sen güle güle giy canım..
bir şey sormak istiyorum konuda açmıştım pek cvp yazan olmadı buz mavisi bol kesim kot arıyorum bütün mağazalara baktım yok hep dar paçalar moda geçen yaz çok vardı bu sene yok nedense bu konuda bilginiz veya önerileriniz varmı acaba:26:
Kadıköy çilek sokak da var cnm o modellerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?