Pembe Dolap

canım tulum cok guzel.bende alıcamda ya hıc gıymedım sankı gıymıcekmısım gıbı gelıyor.

bunu alıcam bende alıyımmı almıyımmı karar veremedım.nasıl kombınlıyorsunuz bu tulumları yada nasıl duruyor gıyınce.

kontes takılarını hangi butikten aldın.indirim kuponumu kullanıcam ama hoşuma giden bir şey blamadım ben.takı alayım bari.

kontees, tulumun harika, tek beğenmediğim paça kısmı
büzgülü mü o? :26:
sırt detayına bayıldımm
canım bayıldım bunlara benim olsun :)

kontess sende benim gibi alışveriş delisisin mahşallah çantaya bende aşık oldum güle güle kullanın kızlar :)
olsun canım, seninkiler daha güzel olsunn

nektar Avcılarda mı oturuyorsun? :)
beylikdüzündeyim ben canım, avcılara 10 dkk

valla her tulum farklı duruyor canım.
riskli aslında baya ama işte aldım ben de bi delilik ettim :90:

nektarcım evet büzgülü ama benzer bi pantolonum var sevdiğim , o yüzden giyerim diye düşündüm
pakize sorma çok fenayım yaa:18:
bugün de pazara gittim
1 bluz 1 pantolon aldım
birazdan ekleyeceğim:89:

slm kızlar. bişi sorucam giyim odam sitesinden alışveriş yapan var mı? çok hoş şeyler var ama tam anlamadım. deişik biraz. bilen var mı acaba???

merhaba
bahsettiğin siteye bende üyeyim ve satış yapıyorum. değişik küpeler satıyorum ya da elimde fazladan kalan hiç kullanılmamış kozmetik ürünlerini.sitenin işelyişi şöyle; satın almak istediğin kişi ile irtibata geçiyorsun.hesap numarasına ücrretini yatırıyorsun o da sana ürünü yolluyor. güven açısından öncelıkle irtibata geçmenı önerırım.ama bugune kadar hıc o tarz kötu bı olay duymadım. baska arkdaslarımda satıs yapıyor. ben ürünlerimin altına msn adresımı bıraktım. isteyen kişi ile konusuyorum.iyi alılşverişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…