Pembe Dolap

mylovem güle güle kullan ben de çok beğenmiştim onu hatta mağazaya istettim gidip bakacağım
kontesss hatun güle güle kullan tatlım hepsini ben de dün o tuluma bakıyordum ama boyu kısa gelir mi emin olamadım :44:
aswang güle güle kullan
pelinkr tatlım sen de güle güle kullan çok hoş ben volanlı şeylere bayılıyorum

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnm

oxxo'nun sitesinde bugün 50tl lik ürün alana 20tl si indirimli geliyor
ben de şunu aldım,40 tl ye geldi...

cnm tulum çok hoş. bnde bu ara tulum almak istiyorum ama netten almak baya riskli. çarşı da çok tulum denedim kimisi gözüktüğünden o kadar farklı duruo ki insanın üstünde inş seninki güzel olur cnm sana iyi günlerde kullan

kesinlikle çok riskli ama gçen sefer de kampnyayı kullanamamıştım
ve öyle bi şey söz konusu ki
20 tl hediye ama 50 tl lik alışverişe
sitede de asla 50 tl lik ürün yok hepsi 49.95 tl
ayar oldum çatladımmmm
aldım bunu 59 gibi bi şeye
yoksa ben de cesaret edemezdim

aynen dediğin gibi 50 tl lik ürün yok bnde gıcık oldum bu duruma alacak bişey bulamadım belli olmaz cnm belkide çok güzel olur. ilginç ama benim netten aldığım ürünler çarşıdan deneyerek aldıklarımdan daha güzel oturuo bedenime

%95 benim de öyle oldu valla

dunde bu elbıseyı aldım 2 tane daha elbıse aldım puanlı sıyah ve kırmızı ama bulamadım resmınıde yuklememıstım artık gelınce yuklerım onlarıda.

canım bu elbisede bende kararsız kalmıştım 19 tl çok uygun fiyatı kuponumda vardı :)
Eki Görüntüle 196455 dunde bu elbıseyı aldım 2 tane daha elbıse aldım puanlı sıyah ve kırmızı ama bulamadım resmınıde yuklememıstım artık gelınce yuklerım onlarıda.

10 tl aldığın bluzlarda süper hangi siteden canım hepsini güzel günlerde kullanman dileğimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…