Pembe Dolap

kızlar trendyola mail attım geri iade işlememi gerçekleştirmediniz diye, henüz elimize ulaşmadı dediler..kargo takipten baktım halbuki geçen hafta ayın 13ünde (gönderdiğimin hemen ertesi günü) ellerine ulaşmış..ay deli oldum ya bu ne..geri iadede sorun yaşayan oldu mu hiç trendyolda ?

hangi adreslerine yolladın?
hiç sorun yaşamamıştım ben bugüne kdr

ayşem güle güle kullan canım

ben bugün de oxxo kampanyasından yararlandım ve kapadım o defteri

inş olur bedenleri
hiç oxxo'm yok
tamamen şansıma oynadım:26:

beyaz pantolonu almadım kuşummm
sadece bluzu aldım o fotodakiii
teşekkür ediyorummm:86:

kontes oxxo dan aldıkların çok güzel kırmızı pantalonu aldınmı:18:ben mağazasında denemiştim paçaları inanılmaz uzun geldi fermuar olayı olduğu için pacada almadım yani paça boyu kısaltılınca o fermuar yine oraya dikilirde orjinalliği gider diye düşündüm umarım sana çok uzun gelmez bedenleri çok dar değil oxxo nun rahat ol ben çok sık alışveriş yaparım s giyiyorum ben ve s bedenler cuk oturuyo yani

bunlarda benım cıcılerım bazılarını aldıgım zaman mankenle koymustum
kontesım ıstedıgı ıcın cektım koydum smdı
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
bu da yuksek bel salvar gıbı tırıl tırıl
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

Canım aldıklarını güle güle kullan mixray 2 elbise bende var resimlerden çok daha güzel ve rahatlar hemde tanesini 12 tl aldım...

Kontes takipçinim :) oxxolar gelince haberdar et canım

Eki Görüntüle 196685 bu elbıseyı aldım az once vipdukkan 20 tl.bırı benı durdursun batıyor bu kart bana

CANIM BENDE SENİN GİBİYDİM KARTIM 800 LERDEN AŞAgIYA İNMİYOR

özellikle internet alışverişine bayılıyorum... Yapman gerekeni söylüyorum bende etkili oldu kendine limit koy ben 200 tl koydum 1 aylık suan 139 tamamladım....

günler önce ekledim,sordum bedenler şu bu nasıldır diye ama görmedin sanrıım sen tüh
valla aldık artık ne yapalım...
boyun kaç senin:18:

:)) aslında bende sen gıbı yapabılırım sınır koyuyum kendıme yada kartımı almıyım yanıma bıseyler yapıyım yoksa maası vercem kredı kartına.ya goruncede aklım kalıyor almadan duramıyorum

bu arad elbisede çok ciciymiş ben hiç vip dükkandan alışveriş yapamdım...

bende ılk defa yaptım canım vip dukandan.bakalım nasıl gelecek. :71:

kontess kavun içi badine bayıldım. güle güle kullan.

xzgicim hepsi güzel cnm özellikle pembe elbiseni çok beendim. iyi günlerde kullan..

ayşemm sende güle güle kullan elbiseler çok şık

Kızlar az önce bende trendden bunu aldım.nasıl sizce??ilk topuklu ayakkabım desem gülmezsiniz dimi bana..bi tane bile topuklu ayakkabım yoktu.bunun topuğu az diye cesaret edip aldım.inşallah giyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…