günler önce ekledim,sordum bedenler şu bu nasıldır diye ama görmedin sanrıım sen tüh
valla aldık artık ne yapalım...
boyun kaç senin:18:
Kızlar az önce bende trendden bunu aldım.nasıl sizce??ilk topuklu ayakkabım desem gülmezsiniz dimi bana..bi tane bile topuklu ayakkabım yoktu.bunun topuğu az diye cesaret edip aldım.inşallah giyebilirim..
canım 1,69 boyum 57 kiloyum
yaşına ve tarzına uygunsa modeli, iyi bir seçim olmuş canımKızlar az önce bende trendden bunu aldım.nasıl sizce??ilk topuklu ayakkabım desem gülmezsiniz dimi bana..bi tane bile topuklu ayakkabım yoktu.bunun topuğu az diye cesaret edip aldım.inşallah giyebilirim..
ay şimdi çok gülüyorum bana sormamışsın özür dilerim kontess
teekkür ederim kızlar
çantamı, Avcılardan bi aksesuar mağazasından aldım canım,mezurayı bulamadım şimdi :78: ama 30-35 cm felan vardır
kendime cok güzel ciciler aldim yine...
pantolum yüksek bel ve salvar gibi, aslinda bende güzel durmaz bu tür pantolonlar diye düsünüyorudum ama giydigim bayildim, kendisini vero modadan aldim...
gömlegimi cok severek aldim biraz fazla uzun ama büyük bir ihtimalle kisalticam, forever 21'den aldim.. :81:
bunlarda canim sallarim, ameliyat izimi günesten korumak icin yazin sal takmak zorundayim, bu yüzden her gittigim yerden bir sal aliyorum...
Eki Görüntüle 196919
içimdeki sen cok guzelmıs pant gule gule gıyy
aldiklarin cok guzelmis canim en cok pantolonu begendimmm
bende aldim bu saldan, cok guzel duruyo
canım tam merkezde LEKE jeansın yanında bijuteri var ya hani, adı aklıma gelmiyo (cumartesi bakarım istersen) 20 tl ye aldım.. yılan derisi ve lacivertinde de aklım kaldı, onları da almam lazım bir arahemşerim nektar avcıların neresinden bide kaça canım :)
aldıkların süper iyi günlerde kullan
xzgi, aldıklarının hepsi harika..çok zevklisin..güle güle giy :)))
içimdeki sen, ben de pantolonunu çok beğendim :))) gömlek mi diğeri, elbise gibi geldi bana :26:
canım tam merkezde LEKE jeansın yanında bijuteri var ya hani, adı aklıma gelmiyo (cumartesi bakarım istersen) 20 tl ye aldım.. yılan derisi ve lacivertinde de aklım kaldı, onları da almam lazım bir ara
içimdeki sen, ben de pantolonunu çok beğendim :))) gömlek mi diğeri, elbise gibi geldi bana :26:
tesekkürler..
gömlek canim ama dedigim gibi cok uzun, bence biraz ayarini kacirmislar...
canım gömlek elbise diye bi şey var
bu onlardan bence
güle güle kullann
günler önce ekledim,sordum bedenler şu bu nasıldır diye ama görmedin sanrıım sen tüh
valla aldık artık ne yapalım...
boyun kaç senin:18:
dün akşam tesadüfen gördüm canım görseydim keşke önceden ama olan olmuş artık benim boyum 1.65 o kırmızı pantalondan çok istedim ama çok uzun gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?