Pembe Dolap

Kızlar az önce bende trendden bunu aldım.nasıl sizce??ilk topuklu ayakkabım desem gülmezsiniz dimi bana..bi tane bile topuklu ayakkabım yoktu.bunun topuğu az diye cesaret edip aldım.inşallah giyebilirim..

beğendim cnm. güle güle kullan. aynen bnde senin gibi topukluya hiç alışkın değilim. o yüzden ii bi tercih olmuş bnce

Kızlar az önce bende trendden bunu aldım.nasıl sizce??ilk topuklu ayakkabım desem gülmezsiniz dimi bana..bi tane bile topuklu ayakkabım yoktu.bunun topuğu az diye cesaret edip aldım.inşallah giyebilirim..

yaşına ve tarzına uygunsa modeli, iyi bir seçim olmuş canım
güle güle kullan

ayy çokmu yaşlı işi kız kontes:) 27 yaşındayım...ya aslında hep spor takılan biriyimde hani bi yere falan giderken olurda elbise giyersem altına bi ayakkabı olsun diye aldım.:)

exzgi aldiklarina bayildim, güle güle kullan..
aysemm sen alisveris hastaligina yakalanmissin gecmis olsun...
mavi26 bence ilk topluklu ayakkabi deneyimi icin cok uygun bir ayakkabi, güle güle kullan...

kendime cok güzel ciciler aldim yine...
pantolum yüksek bel ve salvar gibi, aslinda bende güzel durmaz bu tür pantolonlar diye düsünüyorudum ama giydigim bayildim, kendisini vero modadan aldim...
gömlegimi cok severek aldim biraz fazla uzun ama büyük bir ihtimalle kisalticam, forever 21'den aldim.. :81:

bunlarda canim sallarim, ameliyat izimi günesten korumak icin yazin sal takmak zorundayim, bu yüzden her gittigim yerden bir sal aliyorum...

aldiklarin cok guzelmis canim en cok pantolonu begendimmm
bende aldim bu saldan, cok guzel duruyo

xzgi, aldıklarının hepsi harika..çok zevklisin..güle güle giy :)))
içimdeki sen, ben de pantolonunu çok beğendim :))) gömlek mi diğeri, elbise gibi geldi bana :26:
hemşerim nektar avcıların neresinden bide kaça canım :)
aldıkların süper iyi günlerde kullan
canım tam merkezde LEKE jeansın yanında bijuteri var ya hani, adı aklıma gelmiyo (cumartesi bakarım istersen) 20 tl ye aldım.. yılan derisi ve lacivertinde de aklım kaldı, onları da almam lazım bir ara

Son düzenleme:

marmara cd.sinden bahsediyosun bulurum orayı bende bakayım bi
tşk canım :87:

günler önce ekledim,sordum bedenler şu bu nasıldır diye ama görmedin sanrıım sen tüh
valla aldık artık ne yapalım...
boyun kaç senin:18:

dün akşam tesadüfen gördüm canım görseydim keşke önceden ama olan olmuş artık benim boyum 1.65 o kırmızı pantalondan çok istedim ama çok uzun gelmişti

dün akşam tesadüfen gördüm canım görseydim keşke önceden ama olan olmuş artık benim boyum 1.65 o kırmızı pantalondan çok istedim ama çok uzun gelmişti

yakınmış boylarımız
bakalım hele bi gelsin de terziye gösteririm
tanıdık bi terzim var
modeli bozulacak gibiyse ellemiyor:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…