Pembe Dolap

sizce bunlar nası?
almayı düşünüyorum da

pantolona bayıldım...kesinlikle almalısın diyorum.
2. fotoğraftakini gördüğüm an eledim açıkcası hiç beğenmedim.
1. fotoğrafdaki elbise çok şirin tercihlerin arasında olabilir son elbise de güzel. ama 1. fotoğraftaki elbise daha iyi duruyor =))

gömleği tayt gömlek kombinasyonu yaparım demiştim ama

kızlar aldıklarınızı güzel günlerde kullanın.karbryazcım inglotta şuan indirim durumu nedir?hatrı sayılır bi indirim var mı?

malesef yok tatlım zaten oradaki indrm kuruşluk oluyor genelde çok yapmıyorlar şöyle bi yüzde elli olsa ahh ahh

gömleği tayt gömlek kombinasyonu yaparım demiştim ama

ya kombinasyon fikrin iyi de ne bileyim hiç hoş bir gömlek değil. çizgileri çok itici duruyor. duruşu da çok basit hatta kaba duruyor. hiç beğenemedim döndüm bi daha baktım yine beğenemedim. bunların daha zarif görünen tarzları var bence onu elemelisin. ama pantolon acayipp güzel. nereden alıcaksın ve fiyatı nedir acaba sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?

aslında başka bi gömlek beğenmiştim ama kalmamış
mangoshoptan
elbise 39 muydu neydi pantolon da 26 mıydı neydi üşendim de şimdi açmaya :)

juno canım ben de 1. elbiseyi beğenmedim etek kısmı güzel üst tarafı çok klasik onun yerine 4. elbise daha güzel bence belinde kemer olduğu için 1 daha güzel geliyor ama bence 4 daha iyi ben olsam 4ü alırdım kemer takardım beline
2.deki gömlek fena değil rengi tatlı beyaz taytla güzel olabilir düğmeleri açıp içine beyaz body giyersen tek beğenmediğim yeri kolları, onları dirseğe kadar kıvırırsan güzel olur ama bence bu şekilde kullanabilirsin ben çok giyerim böyle
3.teki pantolon pek benim tarzım değil, yüksek bel sanırım renk olarak da çok içime sinmedi, klasik geldi gözüme biraz sanırım, ama bu tarzı seviyorsan bu tarz için güzel bir pantolon

yani benim fikrim 2-4 al, 3 sana kalmış, 1 asla :)

ya aslında ben de 2. elbiseyi daha çok beğendim ama askılı giymeyi tercih etmediğim için nasıl kullanabilirim diye düşünüyorum
gömleğin kolunu -eğer alırsam tabi- ben de kıvırırım diye düşünüyorum böyle arada kalmış kolları sevmiyorum :)

Pantolonu çok beğendim:)
Birinci elbise güzel.Gömlek arkadaşların dediği gibi çok iyi değil.Son elbise de güzel ama ilkini tercih ederim daha asil :)

bu hafta aldıklarım.

Eklentiler

• $100_3139.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $100_3140.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $100_3141.webp
    51 KB · Görüntüleme: 65
  • $100_3144.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 59
ben de bunları mangodan aldım arkadaşlar kışın giyerim artık. Bir de slimfit kot aldım çok uygundu.

İlk siyah etek bende de resimdeki gibi durmuştu. Tezgahtar kız birde küçüğünü deneyin dede ben iki benden küçüğünü denedim süper oldu. Nedense kalıbını büyük kesmişler. Resme aldanmayın yani aslında çok güzel duruyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…