Pembe Dolap

Galatakulesi mi oo ? Fil, Kelebek, Balik, Saat onlar ne öyle cok hos kolyeler.Kelebekli yüzügün ve ebemböcüklerin de süper. Güle güle kullan cnm

selayhus, akkabılarınave zebra tişörtüne en çok bayıldım.. süper..güle güle kullan :)))

naptin sen canim her haftasonu boyle taki alirsan nolur saka bir yana hepsi cok hosss hepsini begendim ayicikli olan haric ama oda tarz meselesi hepsini seve seve kullan
teşekkür ederim canım, ayıcıklıyı hangi kıyafetimle takıcam diye düşündüm şimdi

güle güle kullan canım hepsini çok sevimliler özellikle uğur böcikli olanalara bayıldım
saol Fundamm, ben de o broşu uzun süredir istiyodum

Güle güle kullan canım hepsi çok şeker. Senin gibiler :))
sensin şeker teşekkürler :))

Galatakulesi mi oo ? Fil, Kelebek, Balik, Saat onlar ne öyle cok hos kolyeler.Kelebekli yüzügün ve ebemböcüklerin de süper. Güle güle kullan cnm
eveet galata kulesi, fil, kelebek, balık, kaplumbağa-saat.. teşekkür ederim efsuncum :))

Çok beğendim hepsini canım güle güle kullan
teşekkürler kurabiye

Kolye ve yüzük almak istedim biran . Güle güle kullan .Kolyelerini nerden aldığını merak ettım .
kolyeleri pazardan aldım canım.. Bakırköy pazarından :))

çok güzel hepsi canım güle güle kullan ben daha fazla küpe takarım iş yerinden dolayı diğerleri yasak çok hoşuma gitti küpeler

NektaR aldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullan ama özellikle galata kuleli kolyeye bayıldım bayıldımmm

Watsonsdan aldığım magic lip balm ve sprey şişesi. + tırnaklarım için dax sulphur
lip balmı karbeyaz07ciğimin tavsiyesiyle aldım. iyikide almışım. Benim dudaklarımda çok çatlama sorunu vardı. 2 günde şaşırtıcı bir şekilde bu sorunumu çözdü diyebilirim.

Evanstan aldığım botumtırak sandalet 75 tl den 25 tl ye düşmüştü bu.

Evanstan aldığım tulumum. 110 tl den 39 tl ye düşmüştü.

Evanstan aldığım bolerom. 19 tl ye aldım

Son düzenleme:
arkadaşlar yeri değil biliyorum ama belki tanıdık tanımadık ilgilenen olur limangodan 1 saat süresi kalan 10 l değerinde hediye çekim var isteyen özelden msj atabilirr.

Son düzenleme:
kızlar aldıklarınızı güzel günlerde kullanın.karbryazcım inglotta şuan indirim durumu nedir?hatrı sayılır bi indirim var mı?

*KurabiYe* papilerin çok hoşlar, rengi mükemmel güle güle kullan =))

ben de az önce limangodan hediye çeklerimle kendime bikiniyi ve hırkayı aldım anneme de vişne rengi bluzu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…