Pembe Dolap

ben bişey sorucam :S alışveriş yaparken komple kombin mi alıyorsunuz yoksa ayrı zamanlarda aldıklarınızla beraber kombinleyip mi giyiyorsunuz? bide tek alışverişte ne kadar harcıyorsunuz ?

ben bişey sorucam :S alışveriş yaparken komple kombin mi alıyorsunuz yoksa ayrı zamanlarda aldıklarınızla beraber kombinleyip mi giyiyorsunuz? bide tek alışverişte ne kadar harcıyorsunuz ?

hiç kombin şeklinde almadım.
tek alışverişte (değişiyor ama) maksimum 200tl harcarım

Bilmem ben cok heveslendim burada kizlar bara giderkende giyebiliyor ben camasir satan bir magazada almistim aslinda cokta yuruyemiyorum oyle evde duruyor desem yeridir zaten cok bisi degil 40 dolardi. Evde giyip bakinsamda yeter yani aslinda hic boyle ayakkabi gormemistim Tr da burda cok var hevesimi almak istedim benim gayet hosuma gitti iddiali olabilir tabi Tr da fln giyilmez:)

Son düzenleme:
ne garipsiniz yahu, ne kadar çok gitmişsiniz kızın üstüne. aldığı ayakkabı gayet değişik bişey bu kadar abartmaya gerek yok. bi düğün olur davet olur ona uygun bir elbiseyle kombine eder ve giyer gider gayet de değişik ve dikat çekici olur bence o kadar da kötü bir ayakkabı değil. daha düne kadar dönüp yüzüne bakılmıcak ayakkabılar kıyafetler bu sene moda oldu herkesin dolabında bi düzine var, 2 sene sonra bu ayakkabıdan da Türkiye'ye gelir de moda olursa ağzınızın suları aka aka almazsanız neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…