Pembe Dolap

bu yaz beyaz elbiseler çok modaydı ama senin gösterdiklerinde siyahlı olan kendini daha bi belli etmiş gibi...
diğeri (boyu kısa diye midir nedir) içlik gibi durmuş :18:

Diadermine nemlendirici temizleme sütü
Garnier göz makyaj temizleyicisi
Takma kirpik
Cımbız
Avondan aldığım saç fırçası.

Bu arada Adeselerde diadermine ürünlerinde %50 indirim var diye yazmıştım. Bütün ürünlerde yokmuş bu indirim. Aslında varmış gibi gösteriyorlar ama fiyat araştırması yapınca yaptıkları çakallığı farkediyorsunuz. Geçen sefer aldığım göz makyaj temizleyicisi normalde heryerde 9,90 tl ye satılıyormuş. Adesede 18,90 olarak etiketlemişler. Kasada %50 indirim kampanyası adı altında asıl fiyatına satıyorlar. Aynı şekilde bugün aldığım temizleme sütüde 14 tl olarak etiketlenmiş. Fakat normalde bunun fiyatı 9,90 tl. Sadece geçen sefer alıpta burada yazdığım nemlendirici kremi %50 indirimli olarak aldım. Adeseye gidip diadermine ürünleri almayı düşünen varsa boşuna gitmesin. Kampanya adı altında insanları saf yerine koymaktan başka birşey yapmıyorlar.

evelsi gün aldıklarım ; elbise lcw'dan 13tl.balon etekti fakat sevmediğim için lastiğini söktüm :78:

kazağın rengi daha hardalımsı bir sarı ama yansımadı fotoya... mango-25tl

bugün aldıklarım ; büstiyer kasiyerin bile şaştığı bir fiyata , 5tl'ye h&m'den.kasada 40 tl görünüyordu

bileklik; h&m 10tl

sandalet; h&m 20
tl

şort; h&m 20tl

topuklu sandalet; sevgilinin zevki,yoğun istek üzerine alındı :78: mango 25tl

kemerler; mango 5'er tl... (asıl renkleri yansımadı ne yazık ki)

Hardal rengine bayılmama rağmen nedense bu renkte tek bir cicim yok Topuklu sandaletlerini ben çok beğendim. Hepsini güle güle kullan canım

Son düzenleme:

Canım garnierin ürünleri daimi olarak Bim marketlerinde satılmaya başlamış
Bugün tesadüfen gördüm
Fiyatları cok makul
Mesala aldıgın Garnier esas bakım 6.25 idi

Son düzenleme:
Canım garnierin ürünleri daimi olarak Bim marketlerinde satılmaya başlamış
Bugün tesadüfen gördüm
4 ürünü bulunuyor garnierin
Fiyatları cok makul
Mesala aldıgın Garnier esas bakım 6.25 idi

Sağol canım. İlk defa aldım garnierin o ürününü.Henüz kullanmadım ama memnun kalırsam bimden alırım. Bende zaten bunu 7.5 civarı birşeye almıştım. Bimde başka hangi ürünlerini satıyorlarmış biliyormusun?

Bende bugün tesadüfen gördüm
Garnier 3 in 1 Saf & Temiz 3 ü 1 Arada
Garnier esas bakım
Garnier göz makyajı temizleyicisi
Nemlendiriciler felen vardi cnm isimlerini pek bilmiyorum
4 ürünü var demişim cnm aklıma geldi simdi ikide nemlendiricisi vardı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…