vizonu beğendim ama diğerini sevmedim canım
vizonu pastel renklerle çok güzel kombinlersin
onun dışında beyazla , kırmızıyla her şeyle olur bence
canım kırmızıyı neden beğenmedin ? aynısının lacivert ve ekrusu da vardı..
çünkü o model , tarz papiler artık her yerde türedi canım:26:öyle olunca sevmiyorum ben
şunları da aldım da kızlar vizon ayakkabayı nasıl hangi renklerle kombinlerim yardım please..
)
şunları da aldım da kızlar vizon ayakkabayı nasıl hangi renklerle kombinlerim yardım please..
Eki Görüntüle 249903 Eki Görüntüle 249904
(sizce kahve olan kaba durur onda da çok teredüt ettim ama yine de aldım)
Güle güle giyNar çiçeği renginde olan ayakkabının fiyatı nedir cnm ?
bence özellikle mercan rengi ve turkuazla çok hoş olur
hmm efet onlar olabilir..bir de çanta uydurma derdim olucak ya bu tonda çantam da yok hiç((
evelsi gün aldıklarım ; Eki Görüntüle 251348 elbise lcw'dan 13tl.balon etekti fakat sevmediğim için lastiğini söktüm :78:
kazağın rengi daha hardalımsı bir sarı ama yansımadı fotoya... mango-25tl
bugün aldıklarım ; Eki Görüntüle 251349 Eki Görüntüle 251350 Eki Görüntüle 251351 büstiyer kasiyerin bile şaştığı bir fiyata , 5tl'yeh&m'den.kasada 40 tl görünüyordu
bileklik; h&m 10tl
sandalet; h&m 20
tl
şort; h&m 20tl
topuklu sandalet; sevgilinin zevki,yoğun istek üzerine alındı :78: mango 25tl
kemerler; mango 5'er tl... (asıl renkleri yansımadı ne yazık ki)
Hardal rengine bayılmama rağmen nedense bu renkte tek bir cicim yokTopuklu sandaletlerini ben çok beğendim. Hepsini güle güle kullan canım
Diadermine nemlendirici temizleme sütü
Garnier göz makyaj temizleyicisi
Takma kirpik
Cımbız
Avondan aldığım saç fırçası.
Eki Görüntüle 251164
Bu arada Adeselerde diadermine ürünlerinde %50 indirim var diye yazmıştım. Bütün ürünlerde yokmuş bu indirim. Aslında varmış gibi gösteriyorlar ama fiyat araştırması yapınca yaptıkları çakallığı farkediyorsunuz. Geçen sefer aldığım göz makyaj temizleyicisi normalde heryerde 9,90 tl ye satılıyormuş. Adesede 18,90 olarak etiketlemişler. Kasada %50 indirim kampanyası adı altında asıl fiyatına satıyorlar. Aynı şekilde bugün aldığım temizleme sütüde 14 tl olarak etiketlenmiş. Fakat normalde bunun fiyatı 9,90 tl. Sadece geçen sefer alıpta burada yazdığım nemlendirici kremi %50 indirimli olarak aldım. Adeseye gidip diadermine ürünleri almayı düşünen varsa boşuna gitmesin. Kampanya adı altında insanları saf yerine koymaktan başka birşey yapmıyorlar.
Canım garnierin ürünleri daimi olarak Bim marketlerinde satılmaya başlamış
Bugün tesadüfen gördüm
4 ürünü bulunuyor garnierin
Fiyatları cok makul
Mesala aldıgın Garnier esas bakım 6.25 idi
Sağol canım. İlk defa aldım garnierin o ürününü.Henüz kullanmadım ama memnun kalırsam bimden alırım. Bende zaten bunu 7.5 civarı birşeye almıştım. Bimde başka hangi ürünlerini satıyorlarmış biliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?