konteees geceliğin çok şirin çok cici çok güzel yaa bayıldım bayıldımHepsini güle güle giy canım
teşekkür ederim ayakkabılarım geldi, normalde 38 giyiyorum 38 söylemiştim ama büyük geldi azıcık, arkası da ayaklarımı çok acıttı ama herkes hayran kaldı...geri vermeye kıyamıycam sanırımBeğendim cnmBende siyahını ya da lacivertini almayı düşünüyorum . Güzel duruyorlar .
canım elbise ve çanta çok güzelmiş ama elbisenin beyaz danteli de üsteki gibi kahve olsaymış keşke..güle güle kullan canım..
25tl lik çekim ile birlikte 11 tl ye geldi bu yelek...
broş ve gecelik de yine çeklerle birlikte 5'er tl ye geldi[/B][/QUOTE]
yeleğe bayıldım nerden aldın canım ?
[quote="lifeisnoteasy, post: 20816705"][ATTACH=CONFIG]253309[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]253310[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]253311[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]253312[/ATTACH]
[B]Mercan ayakkabı Limango'dan..39,90 tl
Mercan çanta Trendyol'dan 29,90 tl
Leopar ayakkabı Pabbuc'dan 59,00 tl
Leopar Çanta Trendyol'dan 29,90 tl...[/B][/QUOTE]
ayakkabı ve çantalar çok hoş, ya bu topuklarla rahat yürünebiliyor mu çok merak ediyorum çok beğeniyorum ama yürümesi kolay mı acaba ?
teşekkür ederim ayakkabılarım geldi, normalde 38 giyiyorum 38 söylemiştim ama büyük geldi azıcık, arkası da ayaklarımı çok acıttı ama herkes hayran kaldı...geri vermeye kıyamıycam sanırımdiğeri de sandığım gibi kaba durmadı onu da çok beğendim..
canım elbise ve çanta çok güzelmiş ama elbisenin beyaz danteli de üsteki gibi kahve olsaymış keşke..güle güle kullan canım..
ayakkabı ve çantalar çok hoş, ya bu topuklarla rahat yürünebiliyor mu çok merak ediyorum çok beğeniyorum ama yürümesi kolay mı acaba ?
teşekkür ederim ayakkabılarım geldi, normalde 38 giyiyorum 38 söylemiştim ama büyük geldi azıcık, arkası da ayaklarımı çok acıttı ama herkes hayran kaldı...geri vermeye kıyamıycam sanırımdiğeri de sandığım gibi kaba durmadı onu da çok beğendim..
Modeli çok güzelmiş bununFakat kurdelasını ve rengini sevmedim. Siyah olsaymış çok daha şahane olurmuş. Güle güle giy canım :)
QUOTE]
evet cnm kahve daha iyi olabilirdi. 83,99 dan 34,99a düşünce sonuncuyuda ben aldmtşkederimm
bu 25 tllik çek nasıl kazanılıyor ?
Eki Görüntüle 254584 Eki Görüntüle 254585 Eki Görüntüle 254586
Dün akşam geldi kargoyla..
Pembe Çekmece düzenleyici..süper bişey iç çamaşırlarım için kullanıyorum..
Ayakkabı saklama kılıfı..12 adet ayakkabı alıyor..çok sık giyilmeyen ya da mevsimi olmayan ayakkabıları koyup yatağın altına iticem:))))
Yeşil olan da pille çalışan toz makinesi...
Hepsini Sepeteindir den 50 tl ye aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?