Pembe Dolap

konteees geceliğin çok şirin çok cici çok güzel yaa bayıldım bayıldım Hepsini güle güle giy canım

Son düzenleme:
Beğendim cnm Bende siyahını ya da lacivertini almayı düşünüyorum . Güzel duruyorlar .
teşekkür ederim ayakkabılarım geldi, normalde 38 giyiyorum 38 söylemiştim ama büyük geldi azıcık, arkası da ayaklarımı çok acıttı ama herkes hayran kaldı...geri vermeye kıyamıycam sanırım diğeri de sandığım gibi kaba durmadı onu da çok beğendim..
canım elbise ve çanta çok güzelmiş ama elbisenin beyaz danteli de üsteki gibi kahve olsaymış keşke..güle güle kullan canım..

Son düzenleme:

limangodan bebemm

tşk canım..Valla ben 4 nala bile koşarım.alışkanlık işte..nadiren giyen kişiler için zor tabi..

Modeli çok güzelmiş bunun Fakat kurdelasını ve rengini sevmedim. Siyah olsaymış çok daha şahane olurmuş. Güle güle giy canım :)

canım ben mankenin üzerindeki beyazı almadım.kemik rengini alıyorum siyahta vardı ama beden bulamadım M ve L kalmıştı. teşekkürler

watsonsdan bugün aldığım yeni cicileeeer

Makyaj pamuğu
Flormar aseton
Flormar oje kurutucu
Flormar makyaj temizleme mendili
Ballı saç bakım cilası
Yeşil çay özlü antioksidan etkili maske
Golden rose oje no: 120 ve no:111
Flormar oje no: 048
Nivea strawberry & milk sabun

Son düzenleme:
Clinique Kapatıcı
The Body Shop Allık
The body Shop Fondöten fırçası
Banat tatil diş macunu ve fırçası seti
Küpe :)

Dün akşam geldi kargoyla..

Pembe Çekmece düzenleyici..süper bişey iç çamaşırlarım için kullanıyorum..
Ayakkabı saklama kılıfı..12 adet ayakkabı alıyor..çok sık giyilmeyen ya da mevsimi olmayan ayakkabıları koyup yatağın altına iticem:))))
Yeşil olan da pille çalışan toz makinesi...

Hepsini Sepeteindir den 50 tl ye aldım...

Maybelline Light Sand Bej Affinitone 30 ml. Nemlendirici Fondöten
Maybelline Ivory Bej Colour Sensational 6,8 ml. Cream Lip Gloss

Maybelline Crazy Pink Colour Sensational 24M Ruj

Maybelline Siyah Volume Express Waterproof Mascara 8,5 Ml Maskara

Hepsi Trendyol dan...
Rujlar: adeti 13,90 TL
Fondöten: 12,90 TL
Maskara: 10,90 TL

Arkadaşım bu pilli toz alıcı nasıl bişey,denedin mi işe yarıyo mu?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…