Pembe Dolap

Bende bugün tesadüfen gördüm
Garnier 3 in 1 Saf & Temiz 3 ü 1 Arada
Garnier esas bakım
Garnier göz makyajı temizleyicisi
Nemlendiriciler felen vardi cnm isimlerini pek bilmiyorum

Tamam canım bu hafta içi bime gider bir bakarım ne var ne yokmuş diye Bilgi için tekrar teşekkürler

Selam kızlar ne zamandr yazmıyorum çünkü tatildeyim..Artık kk ya pek uğrayamayacağım malum okul açılıo :13: Uğradıkça paylaşıcam aldıklarımı..İşte yeni aldıklarım :)

Bunları LCW ve De FActodan aldım indrimden ne kaparsam kardır hesabı..Resimleri tek tek çekmeye üşendm

Bu elbiseyi çekerken resmen eziyet çektim Siyah renkli olunca çıkmadı..Bu normal herkeste gördüğümüz uzun yazlık elbiselerden askıda nedense gecelik gibi çıkmış resme dikkatli bakınca koptum Nişanlım aldı..Ben bu tarz deil daha kısa seviodum aslında ama yüzde elliyi görünce almak istedm ve aldımmmm içine beyaz straplez giyiyorum onuda yeni aldım ama çekmeye üşendim şimdi bildiğimiz normal straplez Bu elbiseyi nişanlımla Ankarada katılacağımız kokteylde giyicem üzerimde daha güzel duruşunu görmüş olursunuz eklerm resmleri blog sayfama

Kızlar okadar çok toka kaybediyorumki sonunda koca kutu dolusu tel toka,lastik toka,telefon kablosu şeklnde tokalardan sürüsüne bereket aldım beni bi süre idare eder yanındakilerde 3 yeni küçük küpem ama net çıkmamış tekrar çekmeye üşendim biri adam şeklnde biri kapsül diğeride yusufçuk böceği
Bunlarda pamukkale tatilimden aşkımın hediyesi akik taşı bileklik ve kolye ucu nazara karşı koruyomuşta falanmışta filanmış ben rengii beğendm sadece Diğeride Aşkımın bayram hediyesi sarı altın melek uçlu kolye nedense çekemedi makine net,delirdim Ve son olarakta Pamukkaleden aldığım(türkiyede gezdiği her yerden aldığım gibi) hediyelik küçük eşyalar Birde cimri kaynanamın verdiği Oriflame cüzdanı

güle güle kullan hatun süperler
mng kazağıdan ben de aldım bayılıyorum ona hatta bir de mercan rengi var :78:
ayrıca haftaya ankara'ya da açılıyor h&m sonunda. izmir dönüşü bir alışveriş çıldırışı yaşayacağım sanırım

Son düzenleme:

oh ohh oh güle güle kullanın

sen de güle güle kullan kuşşş evet mercanı da vardı ama ben bunun rengine bittimmmm

mango kemerlerını cok begendım .hem de 5 tlonlıne sıtesınden mı aldın?

bugünün siparişi... bol paça giymem esasında inşallah bu da dolap bekleyen pantolonlarımdan olmaz. :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…