Bende bugün tesadüfen gördüm
Garnier 3 in 1 Saf & Temiz 3 ü 1 Arada
Garnier esas bakım
Garnier göz makyajı temizleyicisi
Nemlendiriciler felen vardi cnm isimlerini pek bilmiyorum
Tamam canım bu hafta içi bime gider bir bakarım ne var ne yokmuş diyeBilgi için tekrar teşekkürler
sarının fiyonk'u hariç beğendim :) güle güle kullan kuşummmm
Sarı olanın renk tonu çok güzelmiş. Rengine bayıldım. Fakat fiyonktan ben pek hoşlanmadım. Güle güle kullan canım
evelsi gün aldıklarım ; Eki Görüntüle 251348 elbise lcw'dan 13tl.balon etekti fakat sevmediğim için lastiğini söktüm :78:
kazağın rengi daha hardalımsı bir sarı ama yansımadı fotoya... mango-25tl
bugün aldıklarım ; Eki Görüntüle 251349 Eki Görüntüle 251350 Eki Görüntüle 251351 büstiyer kasiyerin bile şaştığı bir fiyata , 5tl'yeh&m'den.kasada 40 tl görünüyordu
bileklik; h&m 10tl
sandalet; h&m 20
tl
şort; h&m 20tl
topuklu sandalet; sevgilinin zevki,yoğun istek üzerine alındı :78: mango 25tl
kemerler; mango 5'er tl... (asıl renkleri yansımadı ne yazık ki)
Selam kızlar ne zamandr yazmıyorum çünkü tatildeyim..Artık kk ya pek uğrayamayacağım malum okul açılıo :13: Uğradıkça paylaşıcam aldıklarımı..İşte yeni aldıklarım :)
Eki Görüntüle 251700 Eki Görüntüle 251701
Bunları LCW ve De FActodan aldım indrimden ne kaparsam kardır hesabı..Resimleri tek tek çekmeye üşendm
Eki Görüntüle 251702 Eki Görüntüle 251703 Eki Görüntüle 251704
Bu elbiseyi çekerken resmen eziyet çektimSiyah renkli olunca çıkmadı..Bu normal herkeste gördüğümüz uzun yazlık elbiselerden askıda nedense gecelik gibi çıkmış resme dikkatli bakınca koptum Nişanlım aldı..Ben bu tarz deil daha kısa seviodum aslında ama yüzde elliyi görünce almak istedm ve aldımmmm içine beyaz straplez giyiyorum onuda yeni aldım ama çekmeye üşendim şimdi bildiğimiz normal straplez Bu elbiseyi nişanlımla Ankarada katılacağımız kokteylde giyicem üzerimde daha güzel duruşunu görmüş olursunuz eklerm resmleri blog sayfama
Eki Görüntüle 251705 Eki Görüntüle 251706
Kızlar okadar çok toka kaybediyorumki sonunda koca kutu dolusu tel toka,lastik toka,telefon kablosu şeklnde tokalardan sürüsüne bereket aldım beni bi süre idare ederyanındakilerde 3 yeni küçük küpem ama net çıkmamış tekrar çekmeye üşendim biri adam şeklnde biri kapsül diğeride yusufçuk böceği
Bunlarda pamukkale tatilimden aşkımın hediyesi akik taşı bileklik ve kolye ucu nazara karşı koruyomuşta falanmışta filanmışben rengii beğendm sadece Diğeride Aşkımın bayram hediyesi sarı altın melek uçlu kolye nedense çekemedi makine net,delirdim Ve son olarakta Pamukkaleden aldığım(türkiyede gezdiği her yerden aldığım gibi) hediyelik küçük eşyalar Birde cimri kaynanamın verdiği Oriflame cüzdanı
Eki Görüntüle 251714 Eki Görüntüle 251713 Eki Görüntüle 251712 Eki Görüntüle 251711 Eki Görüntüle 251710 Eki Görüntüle 251715 Eki Görüntüle 251716 Eki Görüntüle 251717
güle güle kullan hatun süperler
mng kazağıdan ben de aldım bayılıyorum ona hatta bir de mercan rengi var :78:
ayrıca haftaya ankara'ya da açılıyor h&m sonunda. izmir dönüşü bir alışveriş çıldırışı yaşayacağım sanırım
teşekkür ederim beğendin mi ben kararsız kalmıştım alırken acaba lacivert mi alsam diyordum?
fiyatı sanırım 35 tl idi..
evelsi gün aldıklarım ; Eki Görüntüle 251348 elbise lcw'dan 13tl.balon etekti fakat sevmediğim için lastiğini söktüm :78:
kazağın rengi daha hardalımsı bir sarı ama yansımadı fotoya... mango-25tl
bugün aldıklarım ; Eki Görüntüle 251349 Eki Görüntüle 251350 Eki Görüntüle 251351 büstiyer kasiyerin bile şaştığı bir fiyata , 5tl'yeh&m'den.kasada 40 tl görünüyordu
bileklik; h&m 10tl
sandalet; h&m 20
tl
şort; h&m 20tl
topuklu sandalet; sevgilinin zevki,yoğun istek üzerine alındı :78: mango 25tl
kemerler; mango 5'er tl... (asıl renkleri yansımadı ne yazık ki)
mango kemerlerını cok begendım .hem de 5 tlonlıne sıtesınden mı aldın?
kontes yelegin cok güzel, rengide cok hos..
güle güle kullan canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?