Bugün kapıyı bi açtımaswang ımdan hediyeler gelmiş sürpriz öldüm bittim şunların güzelliğine bakar mısınız yaaa aswang
Eki Görüntüle 256892
bunlari cikarirken kendi kirpiklerin yolunmuyor mu ? Cok hoslar ama benim bi kere canim yandi, ondan beri korkuyorum bunlardan
Canım çekerek çıkarmaya kalkarsan tabiki acır. İlk takışımda o hatayı yapmıştım. Makyaj temizleme losyonuyla çıkartıyorum ben. Pamuğa döküyorum pamuğu aşağı aşağı yapınca zaten yapıştırıcı yumuşuyor ve pıt çıkıveriyor kirpik. Bu şekilde yaparsan dökülme acıma vs hiçbir sorun olmuyor :)
ben en son kozmetikciye yaptirmistim, görüntüsü de cok dogaldi, parca parca olanlardandi birkac günlük, ama kullandigi 404tü sanirim cünkü losyonlar yaglar denemedigim sey kalmadi, birkaci disinda cikaramadim 2 hafta boyunca. o kadar kirpigim yolundu ki, kendiliginden günler sonra düsenlerde bile cokca kirpigim vardi ki en son cikanlar o kadar üzmedi beni. bir daha öyle bi yere yaptirmicam daha. evde var bi paket kendi yapabilecegim bunlardan, onlardan denicem bi dahakine, ve önce iyi bi kaliteli yapistirici alicam kolay cikan.. o kadar para vermistim ve kirpiklerimden oldum o kadina o kadar kinliyim ki!
Canım haftalık yapıştırıcalr falan varmış sanırım.Belki onlardan sürmüş olabilir. Bilemiyorum. Kirpik yapıştırıcısı olarak duo adhesive kullanmanı öneririm. Ben onu kullanıyorum. M.A.C ve Inglot mağazalarında satılıyor. 14 gr ve fiyatı 29 tl. Ufacık bir boyuda var onun fiyatı 7 tl. Blogumda bu konu hakkında bir yazı yazmıştım. İstersen bakabilirsin tatlım. Tık tık :)
meraba aswang :)
watsonsdan aldığın takma kirpikden memnunmusun bende almaya düşünüyorm ama kararsız kaldım:44:
Canım haftalık yapıştırıcalr falan varmış sanırım.Belki onlardan sürmüş olabilir. Bilemiyorum. Kirpik yapıştırıcısı olarak duo adhesive kullanmanı öneririm. Ben onu kullanıyorum. M.A.C ve Inglot mağazalarında satılıyor. 14 gr ve fiyatı 29 tl. Ufacık bir boyuda var onun fiyatı 7 tl. Blogumda bu konu hakkında bir yazı yazmıştım. İstersen bakabilirsin tatlım. Tık tık :)
hemen bi bakayim ben bloga :) ben yurt disindayim ama MAC ürünlerini satan yerlerde bulabilirim belki. tik tik edeyrom
Memnunum canım çok rahatlar. Takılıyken var olduğunu bile hissetmiyorsun. Bazı kirpikler gözü bir süre sonra rahatsız ediyor gözü yoruyor sanki bir ağırlık varmış gibi hissediyorsun. Ama benim watsonsdan aldığım lionesse marka kirpiklerde öyle birşey yok. Tavsiye ederim almanı. Fakat içindeki yapıştırıcılar hiç bir şekilde yapıştırmıyorlar bunu bil
Yurt dışında daha rahat bulursun canım. Ebayda satanlarda var. Orda zaten bir sürü mac mağazası vardır. Kesin bulursun :) Tavsiyem beyaz renklisini al. Kuruduğunu daha rahat anlarsın.
ama beyazi görünmez mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?