Pembe Dolap

Monica ,Efsun ,crimson kızlar sizde cicilerinizi güle güle kullanın.
Hepsi birbirinden güzel

Son düzenleme:
siyahinci 3. elbise cok tatli, o fiyata hepsi de tatli
teşekkür ederim tatlım

ilk iki model aynı zaten, 3.elbiseyi beğenmedim
siyah elbiseyi camel bi kemerle, laciyi de beyaz ince kemer, kırmızı topuklularla kombnleyesim geldi
güle güle kullan.

evet cnm ilk ikisi aynı.. modeli ve renkleri gözüm tuttuğu için kaçırmak istemedim.. rahatı daha çok sevdiğim için tayt üstü düşünüorum bunları cnm..teşekkürler :79:

merhaba hanımlar uzun zamandır bende bir şey eklemiyordum,birde şuan hamileyim aldıklarımda buna uygun tabiii ama bunları doğumdan sonra giyebileceğimi düşünerek aldım ( doğum kısmetse yaklaşık 1 ay sonra ) normalde 'xs' 's' giyen bir insanım ama busefer 1 beden büyüttüm kıyafetleri ne olur ne olmaz
lacivert ve beyaz hırka dışındakileri defactodan aldım dün,lacivert ve beyaz hırka aynı gördüğünüz gbi aslında kıyafette aynı şeyin değişik renklerini almaktan hoşlanmam ama söz konusu hırka olunca okadar katı davranmıyorum,beğendiğim bir şeyi her şeyle giyebilmek için.sırt detayları çok hoşuma gitti zaten ondan aldım

çizgili gri boğazlı olan üstte çok hoş duruyor normalde bu tarz şeyleri sevmem ama üstte hoşuma gittiği için aldım

bende ilk defa ekliyorum başlığı takip etmeme rağmen.bunları dün aldım bu ara ne giyeceğimizi şaşırıyoruz valla

hepinizin cicileri pek güzel güle güle giyin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…