Arkadaşım bu pilli toz alıcı nasıl bişey,denedin mi işe yarıyo mu?:44:
topuk olayında neyime güvendim bilmiyorum ama dayanamadım,çok güzeldi...Eki Görüntüle 255003 Eki Görüntüle 255004
Limango da gördüm bu ayakkabıyı..
Bende bikaç babet alıyodum ki kredi kartı ödeme sayfasında arıza çıktı sonra da hevesim kaçtı
Güle güle giy...
Valla canım zırıl zırıl dönüyoelimden düşüremiyorum..ben bide üstüne temizlik spreylerinden sıkıyorum mis gibi her yer...benim kızda bana özenip koltuk kenarlarınıda bol bol döndürüyo...Duracel pilden başka pili de kabul etmiyo bu arada..yani diğerleri çok yavaş döndürüyo bi işe yaramıyo... ama çok memnunun..3 tane aparatı var..özellikle avizeler,kapı üstüleri gibi yüksek yerler için çok pratik..
Ya hiç bu tür toz alma aletlerinden kullanmadım,sanki olan tozu etrafa saçıyo gibi geliyo bana,
Hani mutlaka ıslak bezle toz alınca içime siniyo,
Pilli nasıl oluyodur çok merak ettim doğrusu,
Tozları nasıl alıyo biraz anlatsan,kusura bakma çok soru sordum....
Canım kılları özel bi maddeden üretilmiş...böyle parlak,vakslı gibi..o kılların üstüne yapışıyo tozlar..e bide sprey sıkarsan benim gibi üstüne tam yapışıyo..parmak kadar tozum olmadığından onu tecrübe etmedim belki onları savurur ama normal tozlu yerleri iyi temizliyo..her dakka elimde zaten toz biriktirmiyorum artık hiçbi yerde
Bugün aldığım ciciler
Flormar oje No:429
Lionesse takma kirpik
Inglot 31T Kesik uçlu eyeliner fırçası
Inglot Siyah gel eyeliner {Mat seri 77 numara}
Eki Görüntüle 255450
bu oje bende de var
muhteşem bir renk!
Bencede yarafta gördüğüm an herşey yavaşladı arkadan bir müzik sesi o bana baktı ben ona şimdi mutlu bir beraberliğimiz var
Bugün aldığım ciciler
Flormar oje No:429
Lionesse takma kirpik
Inglot 31T Kesik uçlu eyeliner fırçası
Inglot Siyah gel eyeliner {Mat seri 77 numara}
Eki Görüntüle 255450
Allah ayırmasın yavru kuş
cccc inglot ccc
topuk olayında neyime güvendim bilmiyorum ama dayanamadım,çok güzeldi...Eki Görüntüle 255003 Eki Görüntüle 255004
Efsuncum sağol canım kırmızı papilerimi denizde kullanıcam bikinime uydurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?