Pembe Dolap

Arkadaşım bu pilli toz alıcı nasıl bişey,denedin mi işe yarıyo mu?:44:

Valla canım zırıl zırıl dönüyo elimden düşüremiyorum..ben bide üstüne temizlik spreylerinden sıkıyorum mis gibi her yer...benim kızda bana özenip koltuk kenarlarınıda bol bol döndürüyo...Duracel pilden başka pili de kabul etmiyo bu arada..yani diğerleri çok yavaş döndürüyo bi işe yaramıyo... ama çok memnunun..3 tane aparatı var..özellikle avizeler,kapı üstüleri gibi yüksek yerler için çok pratik..

Ya hiç bu tür toz alma aletlerinden kullanmadım,sanki olan tozu etrafa saçıyo gibi geliyo bana,

Hani mutlaka ıslak bezle toz alınca içime siniyo,

Pilli nasıl oluyodur çok merak ettim doğrusu,

Tozları nasıl alıyo biraz anlatsan,kusura bakma çok soru sordum
....

Canım kılları özel bi maddeden üretilmiş...böyle parlak,vakslı gibi..o kılların üstüne yapışıyo tozlar..e bide sprey sıkarsan benim gibi üstüne tam yapışıyo..parmak kadar tozum olmadığından onu tecrübe etmedim belki onları savurur ama normal tozlu yerleri iyi temizliyo..her dakka elimde zaten toz biriktirmiyorum artık hiçbi yerde

Anladımm canım,teşekkür ederim ayrıntılı açıklaman için,ben de alayım bari bi ara...

Bugün aldığım ciciler

Flormar oje No:429
Lionesse takma kirpik
Inglot 31T Kesik uçlu eyeliner fırçası
Inglot Siyah gel eyeliner {Mat seri 77 numara}

topuk olayında neyime güvendim bilmiyorum ama dayanamadım,çok güzeldi...Eki Görüntüle 255003 Eki Görüntüle 255004

çok güzelmiş ama topuk biraz fazla yüksek gibi

bu kadar çok şeyler alıyosun hangi birini giyiniyosun alışveriş sende hastalık haline gelmiş sanırım benim eşimde benden dert yanar çok alışveriş yaparım diye gelsin birde buraya baksın ama ben senin gibi ekonomik şeyler pek bulamıyorum ( güle güle giyin giysilerini...

daha önceki sayfalarda gördüm ducray marka şampuan almışsın memnun kaldın mı acaba merak ettim bende saç bakım ürünü vardı pek birşey anlayamadım ama şampuanını merak ediyorum doğrusu

Ben de bugün bu cantayi aldim ama begendim mi begenmedim mi tam karar veremedim

Eklentiler

• $BILD0955.webp
    60 KB · Görüntüleme: 21

Efsuncum sağol canım kırmızı papilerimi denizde kullanıcam bikinime uydurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…