Pembe Dolap

haklısın canım mağzalarda ateş pahasına satılıyor güle güle kullan cicilerini

bugün pazarkan bi kot gömlek aldım kendime.
boy / renk bakımından tam istediğim gibi.
markasını duymadım hiç.
10tl

keske burda da o sitelerden olsaydi :105: aldiklariniz cok güzel ve cok uygun..

bende iki hafta önce bu ayakkabilari aldim..

kontes gömleğine bayıldım güle güle kullan canım trendyol bazen şaşırtıyor benimde milla kampanyasından aldıklarım ertesi gün gönderilmişti şapkalar eline geçince resimleri bekliyoruz.

efsuncum çok teşekkür ederim canım yorum yapamamıştım senin sarı elbisene bayıldım fizikde on numara olmuş mahşallah

eklerim tabi kuzummm
çok merciii

kıyafet dışında bi şey eklenmiyor pek buraya ama bunlar da lazım diye düşündüm :78:
son 2 ay içerisinde aldığım kitapları ekliyorum izninizle

(türkçe kapak bulamadım)

bu iki kitabı da bi yarışmadan kazandım geçenlerde

Bu farları Ümraniye Carrefour daki Golden Rose mağazasından aldım. Bu farlar 9 tl den 2.90 tl ye düşmüşlerdi.

Golden Rose ojeyi yine carrefour dan aldım. Fiyatı 1 küsürdü sanırım hatırlamıyorum şuanda.Diğer üçünüde bir milyoncu tarzı bir dükkandan aldım. Şişesi 1 tl

Bu montuda Ümraniye Carrefour daki Evans mağazasından aldım. Fiyatı 209 tl

merhabalar ben de heves ettim bu toipe :)) en son aldıklarım bunlar ...
defactodan deri vizon mont ve sosyete pazarından 10 tlye aldığım işyerinde bayınılan çantam ..:))
aslında ikisi de aynı renk ama çantanın tek resminde farklı renk duruyor ışıktan ..
aslında çantam da montum da tek çantalı olan resimdeki tonda ...
bi de deactodan göz kalemi aldım tanesi 2 tlden 4 tane ..çok harika tavsiye ederim ..krem gibi çok güzel sürülüyor ve kalıcı ..onların resimleri yok maalesef :))

Son düzenleme:
trendyol'dan aldığım de vib ayakkabım ve pieces şapkam geldi bugün
ikisine de aşık oldum

ojeleri de int'den sipariş etmiştim.
ilk defa opi'm ve zoya'm oldu
çok heyecanlıyım

her aldığımızı koyabiliyormuyuz buraya.mesela ben bugun pazardan ev ayakkabısı aldım onu koyabilir miyim? ev ayakkabısı deyip geçmeyin çok takıntılıyımdır bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…