benim ayakkabılar mı kaba geldi kuş?
senin kazak turkuaz oluyor yanılmıyorsam
yok bebegim turkuaz degil birazdaha yesil agirlikli , ayni renkten ojem var diye aldim
evet senin ayakkabilari demistim canim biraz tuhaf geldiler bana ama ayakta farkli durabilir...
eklemedin ki görek ne kadar aşmışsın kendinia$tim kendimi dostum bu renkler konusunda
oo corap sezonun acilmis , hayirli ugurlu olsun, istanbulda gördügüm her penti yazisinda aklima geldin .. bilinc altima yerlesmisin hehe
süper corabin. devamini bekleriz kontescim
Selayhus o kazagi ben de düsündüm bugün alsam mi diye ama karar veremedim güzel mi degil mi diye
eklemedin ki görek ne kadar aşmışsın kendini
aklımda bi kaç desen daha var ama henüz piyasaya sunulmamışbekliyorumm pusuda
eklemedin ki görek ne kadar aşmışsın kendini
aklımda bi kaç desen daha var ama henüz piyasaya sunulmamışbekliyorumm pusuda
son eklediğini ben de beğenmiştim ama asıllarımda olmadığından ilgilenmedim henüz
güle güle kullanasınn
bunlarda benim h&m siparisim . ..
sabirsizlikla bekliyorum gelmesini :)
Eki Görüntüle 273403
buda kazagim resmini ekliyemedim yesil renk ( ne yesili tam bilmiyorum petrol yesili diyorum :)).. Product Detail | H&M AT ...
Aman kontesim bende kendimi tek sanırdım bu konuda pentidekilerle akraba olduk biz + piyasaya sürülmeyen çorapların sebebini sormak içim müşteri hizmetlerine mail atan bir şahsiyet var karşında
Senin çorabını gördüm çok beğenmekle birlikte bende hemen kendi çoraplarımı gösteriyorum
Eki Görüntüle 274199 Eki Görüntüle 274200 Eki Görüntüle 274201
Ve heraa en son aşkımm(Dün kavuştuk)
Eki Görüntüle 274197
Bende bugünkü cicilerimi ekliyorum kızlarr
Ayakkabılarımdan başlıyayım..Normalde aklımda böyle bir model yoktu topuğu çok kalın geldi gözüme ama giyince tüm yargılarımı yıktı inanılmaz rahatlarr aşık oldumm
Eki Görüntüle 274260 Eki Görüntüle 274259
bunlarda watsonstan.. kk da faydalarını okuduğum saç maskesi, merak edip aldım umarım iyidirdalgınlıkla fısfıs şişesi yerine solusyon şişesi almışım olsun bunuda kullanırım el kremi ve rengine vurulduğum oje
Eki Görüntüle 274264
ve avm deki kitap sergisinden aldığım kitabımm
Eki Görüntüle 274271
güle güle kullan incii
öğleden sonra ben de kitap fuarına gideceğim,neler bulurum kim bilirr
bugünün açılışını bunla yaptımmEki Görüntüle 274441
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?