Pembe Dolap

benim ayakkabılar mı kaba geldi kuş?

senin kazak turkuaz oluyor yanılmıyorsam

yok bebegim turkuaz degil birazdaha yesil agirlikli , ayni renkten ojem var diye aldim
evet senin ayakkabilari demistim canim biraz tuhaf geldiler bana ama ayakta farkli durabilir...

yok bebegim turkuaz degil birazdaha yesil agirlikli , ayni renkten ojem var diye aldim
evet senin ayakkabilari demistim canim biraz tuhaf geldiler bana ama ayakta farkli durabilir...

o renk ojen mi vaarrr ovv Tanrımmmm

duruş tuhaf evet bakalım ayaktaki hali nasıl olacak

olmazsa geri yollarım...

veeee
penti koleksiyonumun 2011-2012 dönem açılışını yapmış bulunmaktayım

a$tim kendimi dostum bu renkler konusunda
oo corap sezonun acilmis , hayirli ugurlu olsun, istanbulda gördügüm her penti yazisinda aklima geldin .. bilinc altima yerlesmisin hehe

Son düzenleme:
a$tim kendimi dostum bu renkler konusunda
oo corap sezonun acilmis , hayirli ugurlu olsun, istanbulda gördügüm her penti yazisinda aklima geldin .. bilinc altima yerlesmisin hehe
eklemedin ki görek ne kadar aşmışsın kendini
süper corabin. devamini bekleriz kontescim

aklımda bi kaç desen daha var ama henüz piyasaya sunulmamış bekliyorumm pusuda

eklemedin ki görek ne kadar aşmışsın kendini

aklımda bi kaç desen daha var ama henüz piyasaya sunulmamış bekliyorumm pusuda

Aman kontesim bende kendimi tek sanırdım bu konuda pentidekilerle akraba olduk biz + piyasaya sürülmeyen çorapların sebebini sormak içim müşteri hizmetlerine mail atan bir şahsiyet var karşında

Senin çorabını gördüm çok beğenmekle birlikte bende hemen kendi çoraplarımı gösteriyorum

Ve heraa en son aşkımm(Dün kavuştuk)

son eklediğini ben de beğenmiştim ama asıllarımda olmadığından ilgilenmedim henüz

güle güle kullanasınn

bu son çoraptan alıcaktım bende bugün ama benim bedenimden kalmamıştı hiç

Bende bugünkü cicilerimi ekliyorum kızlarr

Ayakkabılarımdan başlıyayım..Normalde aklımda böyle bir model yoktu topuğu çok kalın geldi gözüme ama giyince tüm yargılarımı yıktı inanılmaz rahatlarr aşık oldumm

bunlarda watsonstan.. kk da faydalarını okuduğum saç maskesi, merak edip aldım umarım iyidir dalgınlıkla fısfıs şişesi yerine solusyon şişesi almışım olsun bunuda kullanırım el kremi ve rengine vurulduğum oje

ve avm deki kitap sergisinden aldığım kitabımm

güle güle kullan incii
öğleden sonra ben de kitap fuarına gideceğim,neler bulurum kim bilirr

bugünün açılışını bunla yaptımm

ayakkabilar gayet güzel. o topuklar hem rahat hem moda. bence iyi bir secim olmus. Diger cicilerin de hayirli olsun. Kitabi okuduktan sonra tavsiye edebilirsen yazar misin ? Kis icin birkc kitap siparis vercem (listemde su an Elif Safak Iskender var) ikidebir kargo ücreti ödemek istemiyorum. Tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

güle güle kullan incii
öğleden sonra ben de kitap fuarına gideceğim,neler bulurum kim bilirr

bugünün açılışını bunla yaptımmEki Görüntüle 274441

pek sirinmis bu. böyle sapkalari cok begeniyorum, ama disarda kullanmaya cesaret edemedigim icin aldiklarimi hic kullanmadim ondan bu yana almiyorum. sadece örgüden olanlari kisin kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…