Pembe Dolap

kontesko papilerine bayildim, sapka da cok tatli, güle güle kullan canim..

kontes bende beğendim güle güle kullan canım trendyoldan missist markadan alışveriş yapmıştım bugün hüsrana uğradım çok kötüler resimdekiyle alakası yok oysaki sürekli o markadan bişeyler alıyordum

aaaa
missist ten benim de kıyafetlerim varr
severek kullanırım
çok şaşırdımmm:26:

Kontescim kırmızı elbize kiremit rengi bluzu birde etek almıştım hepsini şimdi iade ediyorum hele o elbiseyi ne umutlarla almıştım :26::26:

selam arkadaşlar yaa nerden alış veriş yapıyorsunuz ben kredi kartı kullanamam nette ama kapıda ödemeli bildiğiniz bir yer varmı güvenilir.. 2 gün önce alttaki botu sipariş verdim bende çok çok beğendim zaten kapıda ödemeli beğenmezsem geri iade ederim dedim gelsin anlıcam artık kapıda ödemeli ürünlerde herhangi sıkıntı yaşanmaz sanırım...
Eki Görüntüle 277133

Arkadaşım botun çok süpermiş,nerden aldın öğrenebilir miyim?

Bir de rengi acaba tam burda görünen gibi mi,gelince rahat mı değil mi ayrıntılı olarak yazar mısın lütfen?

Ya arkadaşlar ben sırf buraya eklemek için bu yaz aldığım tüm kıyafetlerin resmini çektim ama eklenmiyor,dosya

boyutu fazla geliyomuş sanırım,dijital makinayla çekmiştim,siz telefonla mı çekip koyuyosunuz acaba?
:44:

sorma canım 100 tl alışveriş yaptım resimdeki ile alakası yoklar elbise bordo tarzında incecik kışlık zannetmiştim ve bedeninden 3 kat büyükler hüsrana uğradım

bu internetteki bedenlere hiç ama hiç güvenemiorum bende yaa.. bitane bluz almıştım "m" beden elime geldi sanırsın "xl" o derece büyüktü geldiği gibi terziye gittim 2 tl ye hemen daralttırdım
burayada resimlerini eklediğim 3 tane tunik-elbise vardı.. bedenleri kalmadığı için "s" beden almıştım.. büyük bi tereddütle beklerken tunikler tam üstüme oldu elbise ise biraz büyük geldi.. kumaşı da kalın olunca daha bi büyük durdu üstümde.. neyseki kemer takınca kapatıo o bolluğu.. neyi standart alıolar anlamıyorumki

kızlar bişey soracağım size bu markafoni trendyoldan benimde çok alışveriş yapmışlığım var
ama gelen ürünlerin birçoğu defolu oluyor
mutlaka biyerinde bişey çıkıyor
sizde de öyle şeyler oldumu??

benim başıma asla öyle bir şey gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…