Pembe Dolap

pilar canım Aldıklarını güle güle kullan canım
benimde yarın Ankamalla gidesim var ama yarınki psikolojime bağlı

gülçin pılar aldıklarınızı ı gunlerde kullanın
pılar bende cok beğendım cantanı ama hıc alışkın deılım kolda tasımaya aynen banada yaşlı kadın gıbı taşıma dıo benım herıf:roflol:

roselıncnm valla ayaklarım orta okuldan berı aynı hıc buymedım sen artık gerısını düşün :roflol:

yenı aldıklarımı ekleyemedım cok uzuluyom yaa sonra hepsınnı toplu eklıycem bu gıdışle evde net var pc yok abım netımı kesmış bende kablomu topladım cok cnm sıkkın cok arkdasımdan koydum ayakkabımın resmınıde

Çok beğendim böcüğüm ayakkabılarını..Bu araalr benzer şeyler alıyoruz..
Sende taba çizme aldın bendeee...
Bende taba ayakkabı aldım sendeeee...
Ohh ne iyi etmişiz..İyi günlerde kullan canım..

zevklerımız aynı cnm senle ne guzel saol balımŞeniz

böcük çok güsel yavrım.bnm çizmelerimin renginden çok hoş bi ayakkabı güle güle kullan

bu rengı cok sevyom yalnız bıde canta beğendım arowdan onu alcam koyu kahve aynen sıyah gıbı 98 ytl dedı peşin 48ytl dedı cok beğendım

bıde dun collesıondan 18ytl atkı bere aldım fusya rengı sımlı cok tatlı turkuazda alcam ama pc yokkı resmını koyum arkdasa gıdersem koyarım

ben bütün giysilerimi ayakkbılarımı aksesuarlarımı koysam site çökerr vallaha

demothy şapkan cok cici cok yakışmş sana
bu arada aynıymış saç rengimiz burda daha net cıkmış sacının rengi sanada cok yakışmış

teşekkür ederim hatunlar bere kaşındırıo nedense beni;baktım bu şapka tam bana göree..özellikle grili fln aldım ki hem beyaz hemde siyah kaşe montla giyebiliim die :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…