benimde kışlık pardesüm kıslar bunu vitrinde gördüğüm an aşık oldum:sm_cool:fiyatı biraz yüksek.ama değer çok şık duruyo üstte belden kemerli gercek deri diil sanırım ama kaliteli
böcükcüm ayakkabılarına bayılddıııımmdelikafadulden
nereden aldın kaca aldın cabuuh sülee:jeyyar:
gule gule gıy canım benıma.s.
canım izmirde bi butikten aldım fiyatı 50 lira markası wovewhiterose tatlim bende en cok yesil hirkana bayildim..... nerden aldin acaba ve kaca?
iyi günlerde kullan böcüğüma.s.
yenı ayakkabılarım mevsımı deıl bılıyom ama baya ındrımlı aldım 40ytl yazın 80 ytl kadar cıkıyo derı
eeee canım pırezantabıl olmak kolay deelbeyzgülüm nerden buldun nan okadar parayı hergun yenı şey ohhh mavı ve o renklı şalı cok beğendım gule gule kullan
boyner koyu yeşil uzun hırkam
yenı ayakkabılarım mevsımı deıl bılıyom ama baya ındrımlı aldım 40ytl yazın 80 ytl kadar cıkıyo derı
canım pilarım hepsine 10 üzerinden 11
ama itiraf etmeliyim çanta daha bi süper
bende çantayı kolumda taşımayı çok seviyorum erkek arkadaşım yaşlı bayanlar gibi taşıma şunu diyo:roflol:
deli edicik bu oğlan beniiii
bu hırkayı kaça aldın canım, çok hoşuma gitti, benim de böyle bir hırkaya ihtiycacım var da..
umarım çok pahalı değildir
pilarcım canım iyi günlerde kullan bende en çok çantanı beğendim
amannnn her dediğini takcak olursam:lepi:yaşlı bayan mı kaydirigubbakcemile o sevgilinle karşılaşmiyim canım yolarım :roflol:
bende en çok kolda taşımayı seviyorum canım, ki bu zaten omuzda çok güzel durmuyor yani, kol için yapmışlar :dilcikar:
sağol hayatımm ŞenizŞeniz:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?