Eki Görüntüle 282196 Eki Görüntüle 282197 Eki Görüntüle 282198 Eki Görüntüle 282199
çok ucuzlardı dayanamadım
buldum ama bitmiş tüh:26:
Eki Görüntüle 282196 Eki Görüntüle 282197 Eki Görüntüle 282198 Eki Görüntüle 282199
çok ucuzlardı dayanamadım
Ayyyy rengine bayıldım çok güzelmiiiş :) Güle güle giy canım. Senin çeklerde maşallah kullan kullan bitmiyor
Güle güle giy canım hepsi çok güzel ama en çok sondakine bayıldım çok tatlı :)
Kontess kırmızı bady süpermiş kemeri cok hoşş
Pakize cok güzel parcalar güle güle kullanın
Bende haftasonu aldıgım çizmemi eklicem
Geçen gün sevgili Özden'in şu videosunda D&R'da bazı kitapların 4 TL den satıldığını öğrendim. Videosunu izledikten sonra hemen D&R ın sitesine girip kitapların listesine baktım. Listeyi görmek isterseniz sizi şöyle alayım :) Bu listeden dört kitap seçtim fakat seçtiğim kitaplardan iki tanesi ellerinde malesefki kalmamış. Başka bir şubelerinde olduğunu söylediler. Getirtme imkanım olduğunu öğrenince hiç dururmuyum hemen sipariş verdim. Diğer ikisinide cuma günü alacağım :)
Jeanne Kalogridis - Ben, Mona Lisa
Melissa De La Cruz - Maskeli Balo
Eki Görüntüle 282491
Bu kitap kardeşimin siparişi. Kendisi Muğla'da okuyor. İndirimi onada haber verdim fakat Muğla'da D&R yokmuş. Ders arasında aceleyle bir tane kitap seçmiş. İsmini verdi ve onada bunu aldım :)
Sarrah Dessen - Sadece Dinle
Eki Görüntüle 282490
Yves Rocher da sadece dün için kelebek etiketli ürünlerde %40 indirim olduğunu öğrenince kendimi bir anda rafların önünde buldumBir tane kapatıcı alma niyetindeydim fakat indirimde olan kapatıcı sivilceler içinmiş. Öyle olduğunu öğrenince almadım. Hiç ihtiyacım olmadığı halde sırf şişesi hoşuma gitti diye elimi buna attım. Üzerindekileri okuyunca kendisi aklımı çeldi ve hazır %40 indirimdeyken alıverdim. Almaz olaydım. Dün gece denedim ve gözlerim saatlerce cayır cayır yandı. Aman diyorum bu üründen uzak durun. Çok kötü çok. Ben normalde göz makyajımı zeytinyağıyla çıkarıyorum. Çıkardıktan sonra Garnier in makyaj temizleme toniğiylede üstünden geçiyorum. Demekki yeni maceralara atılmamak lazımmış. Yüzüm için kullanabilirim bilmiyorum. Fiyatı normalde 19.90 TL . Ben 11.94 TL ye satın aldım.
Eki Görüntüle 282486
Claire's de şu sıralar sezon ürünlerinde 4 al 3 öde fırsatı var. Ben 2 tane ürün aldım. Niye 1 oje daha alıp bir tanede hediye edinmedim diye şuan düşünüyorumda sanırım o an cimriliğim tuttu ve 3 tl yi bir ojeye daha vermek istemedim
Farın Numarası 04 ve fiyatı 7.99 TL Ojenin numarası 78 fiyatı ise 2.99 TL
Eki Görüntüle 282489
Renkler ise bu şekilde :)
Eki Görüntüle 282492
Eki Görüntüle 282493
iddialı renklerde oje süremiyorum hafta sonu kardeşimin turkuaz ojesini denedim kociş hiç beğenmedi :26:
Aswang güzel günlerde kullan canım
Kontess kırmızı bady süpermiş kemeri cok hoşş
Pakize cok güzel parcalar güle güle kullanın
Bende haftasonu aldıgım çizmemi eklicem
Ayyyy rengine bayıldım çok güzelmiiiş :) Güle güle giy canım. Senin çeklerde maşallah kullan kullan bitmiyor
Güle güle giy canım hepsi çok güzel ama en çok sondakine bayıldım çok tatlı :)
Geçen gün sevgili Özden'in şu videosunda D&R'da bazı kitapların 4 TL den satıldığını öğrendim. Videosunu izledikten sonra hemen D&R ın sitesine girip kitapların listesine baktım. Listeyi görmek isterseniz sizi şöyle alayım :) Bu listeden dört kitap seçtim fakat seçtiğim kitaplardan iki tanesi ellerinde malesefki kalmamış. Başka bir şubelerinde olduğunu söylediler. Getirtme imkanım olduğunu öğrenince hiç dururmuyum hemen sipariş verdim. Diğer ikisinide cuma günü alacağım :)
Jeanne Kalogridis - Ben, Mona Lisa
Melissa De La Cruz - Maskeli Balo
Eki Görüntüle 282491
Bu kitap kardeşimin siparişi. Kendisi Muğla'da okuyor. İndirimi onada haber verdim fakat Muğla'da D&R yokmuş. Ders arasında aceleyle bir tane kitap seçmiş. İsmini verdi ve onada bunu aldım :)
Sarrah Dessen - Sadece Dinle
Eki Görüntüle 282490
Yves Rocher da sadece dün için kelebek etiketli ürünlerde %40 indirim olduğunu öğrenince kendimi bir anda rafların önünde buldumBir tane kapatıcı alma niyetindeydim fakat indirimde olan kapatıcı sivilceler içinmiş. Öyle olduğunu öğrenince almadım. Hiç ihtiyacım olmadığı halde sırf şişesi hoşuma gitti diye elimi buna attım. Üzerindekileri okuyunca kendisi aklımı çeldi ve hazır %40 indirimdeyken alıverdim. Almaz olaydım. Dün gece denedim ve gözlerim saatlerce cayır cayır yandı. Aman diyorum bu üründen uzak durun. Çok kötü çok. Ben normalde göz makyajımı zeytinyağıyla çıkarıyorum. Çıkardıktan sonra Garnier in makyaj temizleme toniğiylede üstünden geçiyorum. Demekki yeni maceralara atılmamak lazımmış. Yüzüm için kullanabilirim bilmiyorum. Fiyatı normalde 19.90 TL . Ben 11.94 TL ye satın aldım.
Eki Görüntüle 282486
Claire's de şu sıralar sezon ürünlerinde 4 al 3 öde fırsatı var. Ben 2 tane ürün aldım. Niye 1 oje daha alıp bir tanede hediye edinmedim diye şuan düşünüyorumda sanırım o an cimriliğim tuttu ve 3 tl yi bir ojeye daha vermek istemedim
Farın Numarası 04 ve fiyatı 7.99 TL Ojenin numarası 78 fiyatı ise 2.99 TL
Eki Görüntüle 282489
Renkler ise bu şekilde :)
Eki Görüntüle 282492
Eki Görüntüle 282493
Pakize85 hepsi süper parcalar güle güle giyin tatlim...
Kontesim sende kirmizi badini güle güle giyin güzelim...
Aswagcikta yine birsürü sey almis iyi günlerde kullansin..
pakize85 hepsi süper parcalar güle güle giyin tatlim...
Kontesim sende kirmizi badini güle güle giyin güzelim...
Aswagcikta yine birsürü sey almis iyi günlerde kullansin..
teşekkürler kızlarr
aswang kitap işini çok beğendim ama burda da d&r yok
online aldın mı hiç,güvenilir midir ki :26:
çok teşekkürler tatlım
dolgu topuk rahat olur güzel günlerde kullan canım
süperlleerrr tek kelimeyle....
Bayıldııııııııııııııııım bayıldııım çok güzeller yahu :) Güle güle giy canım
Canım online almadım ama güvenilirdir yani sonuçta koskoca D&R :) Bence bu indirimi kaçırma mutlaka bir kaç kitap al
Eki Görüntüle 282629
bugün çeyizime aldıgım cicimla senzadan 25TL
bide trendyolda miss poemden trenckot aldım ama resmini ekleyemiyorum
arada buraya baksamda pek yorum yapamıyorum .. ama ezginin bebişine aldıgı cicilere bayıldımmmmmsaglıklı bi bebiş olsun inş.. leoparlı şey favorim
ruhpastası botun çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?