Pembe Dolap

bacaksiz arkadasim bi dakka dur da annecigin eklesin sunlar meraktan catliyoruum

sorma canım dün kurabiye yapıyoruz oğlum şekillerle kesiyor görmelisin ben yapıcam diye çığlık çığlığa

büyümüyo resimler ? 1.si bubi yaka onlardan bendebulsam alcam uyguna.. digeri daha klasik görünüyo, arkadan resmi olanda o dimi? klasik derken, zamansiz anlaminda

resimleri siteden zor aldım evt bebe yaka elbise sade düz model 20 tl

diyeri daha çok özel günler için kalsik canım toplantılarda akşam yemeklerinde olabilir

oglusuyla kurabiye de yaparmis ne tatlisiniz
20tl mi senin icin seviniyorum da kendime bi an üzüldüm benim baktiklarim en az 40 eurodan baslar, hemde böyle güzel olmaz. güle güle kullan canim

oglusuyla kurabiye de yaparmis ne tatlisiniz
20tl mi senin icin seviniyorum da kendime bi an üzüldüm benim baktiklarim en az 40 eurodan baslar, hemde böyle güzel olmaz. güle güle kullan canim

teşekkür ederim canım bugün aldığım elbisem bayrama olsaydı süper olucaktı ama yetişmez

Günaydın kızlar.. Dün bende bunları aldım.. Tayt üstüne giymeyi düşünüyorum trikoları..
Saks triko 15 TL
Ortadaki kapüşonlu 10 TL kızlar
En sondaki kazak 35 TL

Pakize elbiselere büyük bakamadim ama sade hos duruyorlar, güzel günlerde giyin canim.

Pamuk prenses saks olani cok begendim, en sondakinide , sende iyi günlerde giyin

kızlar acil yardıma ihtiyacım varrr
şunu alsam mı bilemedim?

renkleri çok hoşuma gitti ama teenage elbisesi gibi mi duruyo yaka kısmı? göğsü bastırır mı bilemedim?

2. elbiseyi aldım

d&r siparişlerim geldi kızlaray çok mutluyummm nazar değmesinnn

hepsi harika kitaplarr
baskılara çok önem veriyorum ve hepsi içime sindiii
oleeeyyyy:118::118::118::118:

her şey aşk için* kitabı ünlü olan 37 aşkı anlatıyormuş,daha da bir hoşuma gitti şimdi

bende alıcam canım kitap çekti kontes
yahudi sevgiliyi merak ettim bi kitap daha araştırıyorum bakalım

bende bunları aldım
konteskom bana da aşıladın kitap okuma sevgisi akşam akşam
devamı gelir inşallah

bu arada eteğim geldi bugün tam üstüme göre oldu 40 beden ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…