2,5 sudan ucuz buna derim bende pazarları seviyorum ama bu kadar ucuza bulamıyorum güzel günlerde kullan canım
botların çok şeker ama kullanışı nasıl olur acaba :26:
Merhaba kızlar ; daybuyday den aldım ..4 ü toplamda kargo ücretiyle beraber 57,40 tl ye geldi..
Eki Görüntüle 310478 Eki Görüntüle 310479
e bunlar aynı:26:
merhaba arkadaşlar;
bi konuyu uzaktandan da olsa takip ediyorum. fikir olsun diye. :) gördüğüm kadarıyla sizlerde sanal alışveriş sitelerinden alışveriş yapıyorsunuz. ben bu olaya soğuk bakıyordum ama, limangoda gördüğüm ayakkabılarla kırdım zinciri. hatrı sayılır bi meblayla iki ayakkabı iki çanta aldım markaları ''new visıon'' ve ''mariana julıana'' adında iki markaydı bunlar. anlamadığım bu iki markayı nette araştırıyorum hiç bi bilgiye rastlamıyorum sadece bu alışveriş külüplerinin kapmayanları çıkıyor sonuçlarda başka bi bilgi resmi site vesarie yok. ürünler henüz gelmedi ama şikayetvar.com dan ve ekşi sözlükten okuduklarım acayip hevesimi kaçırdı. o kadar para verdim, dandik kalitesiz olursa ayakkabılar sahiden üzülücem. içinizden bu markalara ait ayakkabı alan ve kalitesi hakkında fikir verebilecek olan var mı? şimdi bi de iade işleriye mi uğraşıcam kötü çıkarsa. offf.
Ben sana açıklayım canım şimdi o sitelerde gördüğün markaların hepsi dünyaca ünlü markalar değil malesef piyasa da her yerde bulabileceğin ürünleri(Küçük üreticilerin ürettiği) sanki bilinen tanınan bir markaymış gibi lanse edip değerinin çok üzerindekifiyatlara satıyorlar. Hatta durum oyle vahim ki piyasa da hepimizin bildiği 10 liralık çantayı ki -çok basit ürünler bunlar- 20 TL ye satıyorlar millet de kapışıyo marka ürün diye. O sitelerden bilinen markaların ürünlerini alacaksanız almanızı tavsiye ederim. Onun dışında bilmediğiniz markaların ürünlerine güvenmeyin ve almayın.
Umarım ürünlerinizin kalitesi iyi çıkar
lolita özellikle siyah botların harika duruyor her biri çok hoş güle güle kullan ...
kızlar bende bunu beğendim ama kararsız kaldım yine fiyatıda uygun geldi bana lacivert ve pempe şeritleri var resimde gördüğünüz gibi nasıl kombine ederim diye biryandan düşünüyorum..sizce nasıl ? alınabilir bir parça mı dersiniz?
Eki Görüntüle 311481 Eki Görüntüle 311482
teşekkr ederm cnmbende bakmıstım bu elbiseye kalp çok tatlı ama nasıl kombin edilir bilemicem
nil kalp kısmı basitleştirmiş sanki elbiseyi
bence alma yinede sen bilirsin tabi
merhaba arkadaşlar;
bi konuyu uzaktandan da olsa takip ediyorum. fikir olsun diye. :) gördüğüm kadarıyla sizlerde sanal alışveriş sitelerinden alışveriş yapıyorsunuz. ben bu olaya soğuk bakıyordum ama, limangoda gördüğüm ayakkabılarla kırdım zinciri. hatrı sayılır bi meblayla iki ayakkabı iki çanta aldım markaları ''new visıon'' ve ''mariana julıana'' adında iki markaydı bunlar. anlamadığım bu iki markayı nette araştırıyorum hiç bi bilgiye rastlamıyorum sadece bu alışveriş külüplerinin kapmayanları çıkıyor sonuçlarda başka bi bilgi resmi site vesarie yok. ürünler henüz gelmedi ama şikayetvar.com dan ve ekşi sözlükten okuduklarım acayip hevesimi kaçırdı. o kadar para verdim, dandik kalitesiz olursa ayakkabılar sahiden üzülücem. içinizden bu markalara ait ayakkabı alan ve kalitesi hakkında fikir verebilecek olan var mı? şimdi bi de iade işleriye mi uğraşıcam kötü çıkarsa. offf.
canım ben çok fazla alırım netten gerek tr den gerek yurt dışı sitelerden.çok az bir kısmı beni memnun etmedi diyebilirim..
ayakkabı da aldım en son elbise de bir siteden ve ummuduğumdan çok daha iyi çıktılar kalite olarak ama yine aynı siteden farklı ürünler beğenip aldığında bu kez beklentinin altında da olabili,bu biraz da şans ama dediğim gibi genel olarak hayal kırıklığı yaşanmıyor,hoş yaşansa da iade şansı var ben ilk iade mi yaptım bir alışveriş sitesine çok da kolay ve sorunsuz gerçekleşiyor.ama istisnai durummlar olamaz mı risk her zaman var.bazısına sorsan x sitesi muhteşem herşeyi ile ürünleri iletişimi vs vs ama bir başkası yine x sitesi için berbat yorumu yapabilir..tabi bu bahsettiğim bilinen alışveriş siteleri için geçerli..umarım anlatabilmişimdir..
yanıtın için teşekkür ederim. maalesef haklısın. kıyafet falan zaten almam denemeden kesinlikle ama ayakkabı konusunda sanırım yaptım bi hata. hayır indirim yaptıkları ürünleri de 200 tllerde gösterip 90 tlye düşmüş gibi lanse edince, ben de bişey var sandım. ama şikayetlerin çoğu teşhir malı gibi ürünler, üzürinde markası yazmıyor minvalinde. ben böyle bi hata nasıl yaptım yahu basiretim bağlandı sanırım. :)) neyse hayırlısı. umarım kaliteli ve düzgündür değilse iade işleriyle uğraş dur işin yoksa. bi daha da hayatta almam heralde bu sitelerden giysidir, ayakkabıdır. ve gerçekten fiyat şişirip, sözde indirim yapıyoruz imajı veren site çok. dikkat etmek lazım.
Ben sana açıklayım canım şimdi o sitelerde gördüğün markaların hepsi dünyaca ünlü markalar değil malesef piyasa da her yerde bulabileceğin ürünleri(Küçük üreticilerin ürettiği) sanki bilinen tanınan bir markaymış gibi lanse edip değerinin çok üzerindekifiyatlara satıyorlar. Hatta durum oyle vahim ki piyasa da hepimizin bildiği 10 liralık çantayı ki -çok basit ürünler bunlar- 20 TL ye satıyorlar millet de kapışıyo marka ürün diye. O sitelerden bilinen markaların ürünlerini alacaksanız almanızı tavsiye ederim. Onun dışında bilmediğiniz markaların ürünlerine güvenmeyin ve almayın.
Umarım ürünlerinizin kalitesi iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?