Pembe Dolap

Alısveris yapmaya bayılıyorum, bayılıyorum, bayılıyorum..
Bayılmayan kac kadın vardır ki?..

1.2-3-5 kotondan, 4. ve 6. LCW' den.
2

Bunlar trendyoldan yeni siparis ettiklerim.

Bunlarda diger alınanlar..

Bunu LCW' den cok begenerek aldım degisik bir cüzdan arıyordum sans eseri orda buldum..

yeşil teşekkür ederim canım

simuwila pek güzeller güle güle kullan
pamukprenses gülegüle kullan canım

eğer taksitle almışsan ürünü iadesi de ekstrene taksit taksit yansır ....

kontescan tüylü eldiveni sen mi almıştın trendde vardı aradan baya zaman geçti kuzu derisi olan diil diğeri işte onu çok beğendim rastlamıştım ama mübarek kapış kapış tükenmişti güle güle giyin.

gnydn64 ben en çok tüylü yeleğini beğendim hepsini güle güle giyin inşallah

ben tüylü eldiven almadım canım
hatırlamıyorum:26:

ya kızlar damdan düşmüş gibi olcak ama bu trendyoldan limangodan fln bankamatik kartıyla alışveriş yapılamıyor dimi

merhaba kızlar
bende asas un çantalarını çok beğendim..ama yurt dışından geliyor.. aranızdan asostan alan oldu mu?:26:

smuwila dün deli gibi araştırdım bu konuyu blogerlerden felan..
çoğu memnun bazıları kargo kaybolabiliyor ama oraya bu durumu belirttiğimizde yenisini yolluyorlar demişler..firma sağlam ama tr deki kargolarla ilgili sorun varmış..parayı teslim ettikleri bile olmuş eğer ulaşmazsa..
ne yapsak?

O sorun da halledebilecegine göre benim icin tek sorun, begendigim bir cantanın TL olarak 150.00 liraya tekabül etmesi oldu. Bana cok yüksek geldi fiyatlar bu fiyata riske girmek istemediim acıkcası bazen topicler de okuyorum öyle güzel ürünleri, indirimlerden o kadar uygun fiyatlara sahip oluyorlar ki, sasırıyorum..

eteklerine baktığımda 20 euro olan eteği now 10 euro diyerek indirime girmişliğini gördüm..dediğin olay olabilir..zamanla indirime girebilir..ama 150 lira evt biraz fazla olsa da eli yüzü düzgün bir çanta nerden baksan 100 lerde.ama şirin olup 20 30 euro olan çantalarda var..ya aynını bulsam başka markalarda alırım yani..zara da görmüştüm mavi bir çanta 50 liraydı ama kabaydı kalındı..bunlar çok hoşuma gitti cidden:)
bakalım bakalım şimdilik belki indirime girer:)

Ürünleri gercekten cok güzel, cok farklı ona diyecek lafım yok..
Cantalarına bittim resmen cok ciciler.
Hatta bazı elbiseler vardı, cok hosuma gittiler özel günler de giyilebilecek tarzda idiler ve en önemlisi farklılardı.
Bende bakıyorum sürekli indirim falan olur diye takipteyim yani..

smuwila hepsi güzel güle güle kullan ama yeşil botuna bittim çok beğendim gözüm kaldı ya bende istiyorum bakalım nasip olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…