ürünler dün geldi, pek beğenemedim kalitesini nedense içime sinmedi. hem yapıştırıcı kokuyordu, hem de incecikti nedense. yani 200küsürdü de indirime girdi diye lanse edilen o markası çok da bilinmeyen ürünlerin alayı dandik.ayakkabı resmen bi mukavva gibi, iki giymeye yamulur hissi bıraktı bende. iade edicem de, bişey sorucam kızlar bu iade edilen rakam kartınıza tek kalemde mi geçiyor, yoksa taksitli seçeneği kullanınca taksitli mi yansıyor iade işlemi? bilgi verebilecek olan varsa şimdiden teşekkürler.
yeşil teşekkür ederim canım
simuwila pek güzeller güle güle kullan
pamukprenses gülegüle kullan canım
eğer taksitle almışsan ürünü iadesi de ekstrene taksit taksit yansır ....
kontescan tüylü eldiveni sen mi almıştın trendde vardı aradan baya zaman geçti kuzu derisi olan diil diğeri işte onu çok beğendim rastlamıştım ama mübarek kapış kapış tükenmişti güle güle giyin.
gnydn64 ben en çok tüylü yeleğini beğendim hepsini güle güle giyin inşallah
bnnu teşekkürler canımm
Canım bu arada senin aldıklarında cok güzeller benim favori magazalarım..
Güle güle giy hepsini.
ya kızlar damdan düşmüş gibi olcak ama bu trendyoldan limangodan fln bankamatik kartıyla alışveriş yapılamıyor dimi
merhaba kızlar
bende asas un çantalarını çok beğendim..ama yurt dışından geliyor.. aranızdan asostan alan oldu mu?:26:
smuwila dün deli gibi araştırdım bu konuyu blogerlerden felan..
çoğu memnun bazıları kargo kaybolabiliyor ama oraya bu durumu belirttiğimizde yenisini yolluyorlar demişler..firma sağlam ama tr deki kargolarla ilgili sorun varmış..parayı teslim ettikleri bile olmuş eğer ulaşmazsa..
ne yapsak?
O sorun da halledebilecegine göre benim icin tek sorun, begendigim bir cantanın TL olarak 150.00 liraya tekabül etmesi oldu. Bana cok yüksek geldi fiyatlar bu fiyata riske girmek istemediim acıkcası bazen topicler de okuyorum öyle güzel ürünleri, indirimlerden o kadar uygun fiyatlara sahip oluyorlar ki, sasırıyorum..
eteklerine baktığımda 20 euro olan eteği now 10 euro diyerek indirime girmişliğini gördüm..dediğin olay olabilir..zamanla indirime girebilir..ama 150 lira evt biraz fazla olsa da eli yüzü düzgün bir çanta nerden baksan 100 lerde.ama şirin olup 20 30 euro olan çantalarda var..ya aynını bulsam başka markalarda alırım yani..zara da görmüştüm mavi bir çanta 50 liraydı ama kabaydı kalındı..bunlar çok hoşuma gitti cidden:)
bakalım bakalım şimdilik belki indirime girer:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?