Pembe Dolap

hediye çeklerim bitti, umarım bi daha yollamazlar

chiccy accessorize yüzük 5 tl

t-box mont 25 tl

meraba canım aldıklarını çok begendim seni takip ediyorum zaten ben ama yorum yapmıyordum
bu trendyol kuponlarına nasıl sahip oluyorz bana daha hiç vermediler bende kargomun gelmesini bekliyorum

meraba canım aldıklarını çok begendim seni takip ediyorum zaten ben ama yorum yapmıyordum
bu trendyol kuponlarına nasıl sahip oluyorz bana daha hiç vermediler bende kargomun gelmesini bekliyorum

teşekkür ederim canımm

tv kodu veriyor trendyol ara ara. facebook sayfalarından takip edebilirsin.

ayrıca coca cola kırmızı kasa kampanyası vardı, bugün son günü. montu o şekilde aldım

markafoni geçenlerde 10 tl kupon göndermişti durduk yere.
baktım ki koton butiği var, hemen atlamıştım
koton trendyola hiç gelmedi, markafonide de ilk defa gördüm.
umarım arkası gelir
neysem; bir etek almıştım fırsat bu fırsat diyip.
önü kısa arkası uzun son modalardan.
bugün elime ulaştı.
parçalı dikim site çekiminde belli olmuyordu ama harikaymışşş
görselinden daha güzel çıktı,aşk yaşıyorum kendisiyleee şuan!

etiket fiyatının 50tl, faturadaki fiyatın 9tl olması da cabası:86::86::86::86::118::118::119::119:

:46

Bu eteği aldım diye foto eklediğinde çok dikkatimi çekmemişti, nekadar hoşmuş ama modeli yaa
parçalı dikim şeysine özellikle bayıldımmm.. güle güle giy canım :)))

Son düzenleme:
Bu eteği aldım diye foto eklediğinde çok dikkatimi çekmemişti, nekadar hoşmuş ama modeli yaa
parçalı dikim şeysine özellikle bayıldımmm.. güle güle giy canım :)))

evet ben de aynı şekildeydim gözünden vurmuşum turnayıı
kumaş aslen kendinden desenli,yol yol. o parçaların da kimisinde yollar dikey kimisinde yatay. fotoda yakalayamadım.

sağolasın bebekk

Son düzenleme:
kontes hayırlı olsun eteği ben sezon modası olaraktan beğenmiştim ama aslen daha güselmiş nazar boncuku iliştir köşesine
diğer aldıkların da hayırlı olsun inşallah canım yüzüğünü de beendim
aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah

Eki Görüntüle 337209
kızlar bunlarıda bugün aldım ilk ikisi zümrütle yakut taşlarından yüzükle bilekliğim doğal taşlara zaafım var yüzük 20l ,bileklik 20l indirim yaptı saolsun 10 l aldım
baykuşlar da bana melül melül bakıodu aldım bende diğerlerini aldığım için bunu ve diğer yüzükleri ücretsiz alabildim

Eki Görüntüle 337210
bunlar da annemim benim yakutun ikilisini aldı bi de bu yüzüğü ..
yüzüğü ters cevir yakutu kullan diğer tarafa çevir zümrütü kullan
istersen de zincir takıp kolye olarak kullan 1 yüzükte 3 marifetmiş
fotoğraflatın üzerine tık ....

eneee son yüzük süpermişşşşş güle güle kullan kuşşşş

o kadar çok beğendin hee sağol kuzummm

aslında bunu kotonun sitesinden alacaktım fakat bugün mağazasında gezerken dikkatimi çekti hem deneme fırsatım da oldu diye düşündüm.tek bedeni xs yani benim bedenim kalmıştı,giyince hemen bayıldım zaten ve aldım :)

kontesscan eteğini çok beğendim,bedavaya almışsın resmen.

ve ben burayı ilk başta sadece netten alınan ürünleri paylaşıldığı bir topik sanıyordum,yanılmışım
kaç zamandır buraya üyeyim,neler neler eklerdim..neyse bundan sonra fotoğraf makinam elimde daha çok olsun,geç olsun güç olmasın diyorum.

Son düzenleme:

yazmayı unutmuşum,elbise 60 tlden 20 tlye düşmüştü.

Ama ama ama bu etek deniz saatçioğlu'nun yılbaşı çekilişinde hediye ettiği etek dimi ??? Yanılmıyorum

Çok şanslısın Kontes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…