Pembe Dolap

Kontess bende trendyoldan indirimle tayyt aldım ama bol iade edicem yardımcı olablrmisin

saol canım uyardığın için asla almam o zaman.beğendiğim şeyler olmuştu ama vazgeçtim rezillik çekemem paramla

faturanın arkasındaki formu doldur, açıklamasında yazan 'depo' adresine karşı ödemeli olarak gönder,kafi

indirimle almıştım sadece kargo parası ödedim yani kargo parasınıda iade etmezler zaten yollayıp yolllamama konusunda kararsız kaldım ne yapayım? s beden fakat bol bana

indirimle almıştım sadece kargo parası ödedim yani kargo parasınıda iade etmezler zaten yollayıp yolllamama konusunda kararsız kaldım ne yapayım? s beden fakat bol bana

kargo parasını iade ediyorlar. çeki de geri yüklüyorlar hesabına ama tv kampanyası ile aldıysan o çek yüklenmez geri.
giyilmeyecek gibi mi?

trendyol kargolarım geldiii

vitrin marka mini kaban 10 tl

deck marka hırka 5tl, özellikle kol ayrıntısına bayıldımm

bu da bir blog çekilişinden kazandığım tasarım eteğim

hepsi çok güzel özellikle eteğin çok şık güle güle giy

vanilya renk bir çorap ve kahve bir botieyle harika görünücektir eminim

canım mini kabanını çok beğendim vitrin markasını da çok severim hayırlı olsun hepsiinşallah

vanilya renk bir çorap ve kahve bir botieyle harika görünücektir eminim
hımm güsel çook teşekkürler kontes de vanilya çorap demişti hemfikir olunca bende bi deniim çok mersi

teşekkürler canımmm ben de severim vitrini kaliteli oluyorr

kargo parasını iade ediyorlar. çeki de geri yüklüyorlar hesabına ama tv kampanyası ile aldıysan o çek yüklenmez geri.
giyilmeyecek gibi mi?

ben yapışan dar çorap gibi istiyordum ama bu bol oldu yanlarından aldırıcam sanırım çünkü kalın ve kaliteli sadece kargo ödedim tayta o yüzden göndermek ne kadar mantıklı onuda bilmiyorum

kontes güle güle kullan canım,mini montuna bayıldım ,modeli ve renkleri harikaa..üstünde görmek isterim...
hepiniz güle güle kullanın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…