Pembe Dolap

bunu anneme aldık indirimden 10 tl ye geldi

gömleğimi de indirimden 10 tlye aldım

elbisem de indirimden 10 tl

bu gömlekleri herşeyle kombine edebiliyorum siyahla ekru aldım görüldüğü üzre bunu da indirimden 20 tl

kırmızı elbisem hiç yoktu bu çok tatlı geldi indirimle 30 tl aldım

Eki Görüntüle 334541
bunlarda yeni ciciler

lip gloss lar dan ten rengi olan dudaklara ıslak ve dolgun bi görünüm veriyor botokslu ama doğal
diğeri de mercan rengi ama dudakta vişne çürüğü gibi bu da dolgun ve ıslak bi görünüm veriyor tavsiye ederim
maybelline pudralarından sonra lorealin pudrası senelerce vazgeçmeyeceğim pudra olarak kaldı
aman aman maybelline hiç beğenmedim o yüzden tuttum bunu

Eki Görüntüle 334540
s*ktir et demenin yolları tamamen gereksiz bi kitap yazarın önceki kitabı ''s*ktir et ''çok satınca bunu çıkarmış ama hiç beğenmedim olmasaymış da olurmuş
bir yumak mutluluğu beğendim ama yazarın önceki kitabı küçük mucizeler dükkanının da karakterlerni bu kitaba sıkıştırdığı için kitapta çok fazla karakter var
yine de güzel diyebilirim..

Son düzenleme:

yeşil elbisen çok hoşuma gitti tam tarzım ,bu yeşiller de bu sene kiremit rengiyle beraber moda oldular ,heryer yeşil ve kiremit ama ben ikisini de çok seviyorum ..güle güle kullan

yeşil elbiseni çok beğendim bnnu
s*ktir et'i çoğu kişi beğenmemiş, ben de 5tl ye bulunca almıştım ama henüz okumadım.
2.'sini almam diye düşünüyorum

yeşil elbisen çok hoşuma gitti tam tarzım ,bu yeşiller de bu sene kiremit rengiyle beraber moda oldular ,heryer yeşil ve kiremit ama ben ikisini de çok seviyorum ..güle güle kullan

katılıyorum yeşil ve kiremit .. yeşil moda olmasa da içimi ısıtan renk teşekkür ederim canım

yeşil elbiseni çok beğendim bnnu
s*ktir et'i çoğu kişi beğenmemiş, ben de 5tl ye bulunca almıştım ama henüz okumadım.
2.'sini almam diye düşünüyorum

teşekkürler kontescan bakalım okuyorum diğerini yarısına geldik 2 güne biter

aldıklarına bayıldım nerenin indirimi bu böle netten mi aldın

teşekkür ederim kitaplarla kozmetik hariç hepiciğini trendyoldan aldım birikmiş hediye çeklerim vardı.

Son düzenleme:
arkadaşlar belki yeri burası değil ama yardım edin yaa
deri ya da derimsi tayt istiyorum ama bi bulamadım
gören bilen var mı

kızlar sizce nasıl ??? alsam mı kumaşı da yün ,ince bi kemerle nasıl olur aynı renk tahta bileklikle nasıl :26:

kontesim botunun ön detayı bana biraz değişik gelse de kombinlerle nasıl olur görmek lazım hayırlı olsun inşallah

Son düzenleme:

ben çok bayıldımmmmmmm kemer bozabilir emin değilim, ama bu hali harikaaa ne kadarmış

ben çok bayıldımmmmmmm kemer bozabilir emin değilim, ama bu hali harikaaa ne kadarmış

kargo dahil 25 tl indirimimle 5 tl ye alıorum
hımm kemersiz mi kullan diosun canım elbisenin desenleri yeni modaya çıktı bi an tereddüt ettim alsam mı die çorap sence sütlü kahve çorap nasıl olur ...
kararsızdım canım zevkine güvenirim çok saol

sütlükahve bana boğar gibi geldi ama yine de bi dene
orta kalınlıkta bir siyah çorap olabilir diye düşündüm. vanilya renk çorap da güzel olur bence
kemerleyince üst kısım çok bol kalır,potlu durmaz mı?:26:

sağolasın kuşş

aldım walla son kalan indirimimle de bunu aldım
yok tatlım elbisenin en açık rengi varya orası bana çok açık bol sütlü kahve gibi geldi
ondan açık kahve dedimdi çok merci

7.9 tl ye aldığım pantolon kazak gelmedi daha
bu arada s beden yollamşlar l istemiştm tam oldu

aldım walla son kalan indirimimle de bunu aldım
yok tatlım elbisenin en açık rengi varya orası bana çok açık bol sütlü kahve gibi geldi
ondan açık kahve dedimdi çok merci
hayrını göresin inş bebek
Eki Görüntüle 335388

7.9 tl ye aldığım pantolon kazak gelmedi daha
bu arada s beden yollamşlar l istemiştm tam oldu

trendyol mu?
bedeni özellikle s yollamışlardır,kalıplar garip diye bende de bi kere öyle olmuştu...

kızlar sustilodan alış veriş yapanlar varmı aranızda.çok uygun fiyatlar gerçi almak istediklerimin çoğu stokta yok.

kızlar sustilodan alış veriş yapanlar varmı aranızda.çok uygun fiyatlar gerçi almak istediklerimin çoğu stokta yok.

ilk zamanlarında bir arkadaşım alışveriş yapmıştı.
bedenleri çok farklı gelmişti, iadesi de sorunlu olmuştu.
stok yok diyip başka şey yollamışlardı.
aylar süren telefon görüşmeleri de cabası...

ben de face'de yaptıkları bi yarışmadan 100tl çek kazanmıştım ama vermediler

asla güvenmiyorum onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…