Pembe Dolap

lcw den 22.90 a bu jean ı aldım kızlar.
ilk jeanım nasıl sizce.
kendimden utanıyorum resmen hep pantolon falan kokoş gibi daha önceden niye almadıysam

merhaba arkadaşlar,

aranızda morhipoyu kullanan varsa, bana 15 tl lik hedi çeki vermişlerdi bugun sonmuş, kullanmak isteyen olursa verebilirim. artı 5 tl de önceden bi çek vardı iki çek aynı siparişte kullanılıyorsa onu da kullanabilirsiniz. isteyen olursa ulaşabilir.

bugün trendyolda koton olunca, e benim de çeklerim olunca dayanamadım :78: kaban ve cap aldım kendime.

kabanını çok beğendimmm üstünde paralansın güle güle kullan inşallah maşallah maşallah
amaaaaa o cap sanki yaşına uygun değil mi ne? :44:
bir de ben bir heves sabahın köründe kalktım koton için ama hiç istediğim modelleri bulamadım
genelde kotondan giyiniyorum ve bu kış modelleri çok güzeldi
bence ellerinde kalanı vermişler bir tane bile sipariş etmedim
birkaç parça zaten ben de vardı. . .diğerleri hiç hoş değildi (
bir de senin hediye çekin varmış sen iyi yapmışsın almışsın çok para ödemezsin ama bu fiyatlar zaten mağza fiyatları
şehrinde koton mağzası olanlar daha çabuk,beklemeden,deneyip görerek ve kargo parası vermeden aynı ürünlere sahip olabilirler
ama çok hayal kırıklığına uğradım o kadar çok istemiştim en az 10 kere mail atmıştım koton gelsin diye... ((

Son düzenleme:

yaşımı biliyor musun

bilmem ki ben beğendim baya bi şey
ama çeklerim bu kadara elverdi.
ilk kaban 24tl ye geldi, cap 25tl ye
ben de baya yırtınmıştım kotooonnn diye

bugün trendyolda koton olunca, e benim de çeklerim olunca dayanamadım :78: kaban ve cap aldım kendime.

hatunum güle güle kullan
capi görünce ben de bayılmıştım amma ve lakin alışveriş limitimi doldurduğum için uzaktan baktım
kaban da güzel hatun ama ben gri renk sevemiyorum dış giyimde o yüzden tereddüt ettim :26: camel rengi vardı sanırım o daha hoş gelmişti gözüme tabii senin düşündüğün kombinler ve ihtiyacın da önemli

camel'im var kuzum bu tarz, daha uzunca.yine koton butiğindeki diğer kabanlar tarzında bi şey.
o yüzden gri seçtim
teşekkür ediyorummm
ben de çok harcadım bu ara ama dayanamadım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…