mrb kızlar koton çekimin son günüydü o yüzden siyah kazak ve artık cüzdanım beni bıraktığı ve asıl istediğim cüzdana suan bütce ayıramadığım için cüzdan aldım ikisine 4.95 ödedim
Eki Görüntüle 349655 Eki Görüntüle 349656
trendyoldan 270tl değerindeki kaban+cap'ı 50tl'ye almanın haklı gururunu yaşıyorumçok da kaliteli geldiler maşallahh
bedenler de cuk oturduu çok sevinçliyimmmm
cap kotondan, kaban ole.
geçen sene aldığım uzun taba rengi koton eldivenlerim kayıp :26:çok üzülüyorum, bulabilirsem bu cap ile harika olacaklarr...
çanta ve etek de geçen gün gelmişti, yine trendyoldaneteğin orjinal rengi 3. karedeki
bunlar da son dönem oje alışverişlerim
aldıkların şahane canm iyi günlerde giy
benim de kapım var siyah lcw den aldım ama uzun eldiveni düşündüm ilk sonra fikrimi değiştirdm almadım:26: kısa kollu üstlerle mi kombinlemeyi düşünüyorsun :26:
nnasıl olcak bilemedm:26:
teşekkürlerr canımm
kısa kollu değil de dirsekte duran kazanlar / bluzler için düşünüyorum, şayet bulabilirsem
inşallah bulursun canm
buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aylardır aradığım eldivenlerimi buldummm oleeeyyyyyyyyyyyy
hatta ayı bırak senesi gelecekti, ay çok sevindimmmmm:81::111::111::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::122::128:
herşeye bayıldım ama cantan ve sarı ojen favorim :) güle güle kullan:)trendyoldan 270tl değerindeki kaban+cap'ı 50tl'ye almanın haklı gururunu yaşıyorumçok da kaliteli geldiler maşallahh
cap kotondan, kaban ole.
geçen sene aldığım uzun taba rengi koton eldivenlerim kayıp :26:çok üzülüyorum, bulabilirsem bu cap ile harika olacaklarr...
çanta ve etek de geçen gün gelmişti, yine trendyoldaneteğin orjinal rengi 3. karedeki
herşeye bayıldım ama cantan ve sarı ojen favorim :) güle güle kullan:)
teşekkürlerrr
trendyoldan 270tl değerindeki kaban+cap'ı 50tl'ye almanın haklı gururunu yaşıyorumçok da kaliteli geldiler maşallahh
cap kotondan, kaban ole.
20 tl canımçantanın fiyatı nedir acaba:)
teşekkür ederimmmsüperler.çantaya bayıldım.güle güle kullan cnm
boyuna modeline bayıldım da lacivert mi olsaydı acaba:)
ekteki gibi bir çorap arıyorum.bunu arkadaşım vermişti diz altı.
örgü külotlu çorap olarak geçiyor sanırım.nerden bulabilirim bi fikriniz var mı?penti diye düşündüm ama?sitesine bakıyorum şuan.
kontesscan özellikle sana bu sorum senin bileceğini umuyorum
Eki Görüntüle 351296
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?