Pembe Dolap

benimde üst kısmı çok içime sinmemişti ama üstümde çok hoş durdu ama maalesef boyu biraz kısa olduğu için eşim giyemezsin dedi:)))

mrb kızlar koton çekimin son günüydü o yüzden siyah kazak ve artık cüzdanım beni bıraktığı ve asıl istediğim cüzdana suan bütce ayıramadığım için cüzdan aldım ikisine 4.95 ödedim

trendyoldan 270tl değerindeki kaban+cap'ı 50tl'ye almanın haklı gururunu yaşıyorum çok da kaliteli geldiler maşallahh
bedenler de cuk oturduu çok sevinçliyimmmm
cap kotondan, kaban ole.

geçen sene aldığım uzun taba rengi koton eldivenlerim kayıp :26: çok üzülüyorum, bulabilirsem bu cap ile harika olacaklarr...

çanta ve etek de geçen gün gelmişti, yine trendyoldan eteğin orjinal rengi 3. karedeki

bunlar da son dönem oje alışverişlerim

Son düzenleme:

aldıkların şahane canm iyi günlerde giy
benim de kapım var siyah lcw den aldım ama uzun eldiveni düşündüm ilk sonra fikrimi değiştirdm almadım:26: kısa kollu üstlerle mi kombinlemeyi düşünüyorsun :26:
nnasıl olcak bilemedm:26:

teşekkürlerr canımm
kısa kollu değil de dirsekte duran kazanlar / bluzler için düşünüyorum, şayet bulabilirsem

herşeye bayıldım ama cantan ve sarı ojen favorim :) güle güle kullan:)

süperler.çantaya bayıldım.güle güle kullan cnm

ekteki gibi bir çorap arıyorum.bunu arkadaşım vermişti diz altı.
örgü külotlu çorap olarak geçiyor sanırım.nerden bulabilirim bi fikriniz var mı?penti diye düşündüm ama?sitesine bakıyorum şuan.
kontesscan özellikle sana bu sorum senin bileceğini umuyorum

canım vallahi hiç görmedim :26: benim de ilk aklıma penti geldi ama bilemiyorum
çok güzelmiş bayıldım
arkadaşın nerden almış ki?
berk, pierre cardin marka çoraplar da iyi oluyor, çeşit oluyor ama var mı bilmyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…