Pembe Dolap

pazar aşkııııı
kızlar bu iki t-shirtü 4er liradan aldım
bu kolye 2.5 lira
yüzük 2.5 küpeler 1er liradan
buda üstümdeki hali
bu da 5 liradan üstümde bol bol ve hoş durdu taytla çok güzel kombinlendi :)

güzel görünüyorlar güle güle kullan

saol canm

Eki Görüntüle 352463

resmi büyütemedim ama dantel bir elbise trendyolda eka da vardı hoşuma gitti aslında
ama siyahı daha hoştu tükenmiş bu rengine karar veremedim birde kırmızısı vardı

slm kızlar dün ben bunu aldımmm

nasıll:)

arkası kısmı yakası fiyonklu 19.90 tl ye aldımm

iyi günlerde giyin çok hoşlar

sadece alt canm çok saol:)

Eki Görüntüle 352463

resmi büyütemedim ama dantel bir elbise trendyolda eka da vardı hoşuma gitti aslında
ama siyahı daha hoştu tükenmiş bu rengine karar veremedim birde kırmızısı vardı
evet bende gördüm ve tam olarak da bu rengini beğendim çok hoş güle güle giyin

slm kızlar dün ben bunu aldımmm

nasıll:)

arkası kısmı yakası fiyonklu 19.90 tl ye aldımm
güsel çok sade ama kombinlerle hareketlendirmek lazım sanırım hayırlı olsun inşallah

sayydek
kuşlu kolyeyi çok beğendim tüylerini ben olsam çıkarırdım sanırım güle güle kullan inşallah

kontescim montun çok hoş çantanı da çok beğendim alacak idim bende yeşil rengini amma yazın yine gelir ümidiyle yaza erteledim
o açık limon rengi pantolonunu merak ettim doğrusu
bi de kaban almıştın o da çok hoş maşallah hangi birine yorum yapiim kafam karıştı hepsini güle güle giyin inşallah canım

airlikfeer canım o çoraplara bende bayıldım desem inşallah bulursun

Son düzenleme:
bende bunları aldım tam çeklerim bitti dedim birde baktım yapı kredi bankasıyla indirim yollamışlar sağolsunlar bende bu iki eteği aldm üstteki (25tl ,alttaki 20l )+ kargo 50 edecekken ikisini 30tl ye aldım

Son düzenleme:
sağolasın canımmm pantolun paçalarını kıvırarak denemelik kombinledim, harika durdu
güle güle kullanasınn

Merhabalar hanımlar bunları çok uygun fiyata Kadıköy'den aldım. Gidebilecek olanlar kaçırmasın, şu an acaip indirim var.

Hırka 9,90 tl (rengi kiremit ama flaşlı çekimde açık çıkıyor). Çizme ise 25 tl (meşhur ENES'ten). Bence süper fiyat.

Sevgiler.

Son düzenleme:
Kızlar bu gece annemle Avm ye gittik alışverişe işte ganimetlerim

Kızlar ayakkabı 30 lira Kotondan :)
Küpe 5 lira o da Koton:)
Kolyede Koton 10 lira:)
2 Pantolon ve çantaya toplam 37 lira verdim T-box onlarda

güle güle kullanın hepiniz.
çok uyguna almışsın canım. çantan süper..nasıl bu kadar ucuza alabildin , indirimin mi vardı yoksa şu an ucuzluk mu var ?
T-BOX nerde var hangi AVMlerde?

hırkayı trendde görüyorum arasıra aklım kalıyo hep iyi günlerde kullan

güle güle giy kolye şahane

bende bun 9 tl ye limangodan aldım çekimle
geniş geldi daraltıcam
Eki Görüntüle 354270

aldıklarınızı güle güle giyinin baykuş kolyeni sevdim ama tüyü sevmedim takılar güzel ancak kısa kollu cepli t shirt biraz erkek pijaması üstü gibi geldi bana uzun kollu sweet şirinmiş

güle güle kullanın hepiniz.
çok uyguna almışsın canım. çantan süper..nasıl bu kadar ucuza alabildin , indirimin mi vardı yoksa şu an ucuzluk mu var ?
T-BOX nerde var hangi AVMlerde?

canım t-boxta 3 al iki öde kampanyası vardı öylelikle o fiyata aldım banada çok uygun geldi :)
Ben carrefour da ki mağazadan aldım ama anatolium da da var :)

güle güle giy kolye şahane

bende bun 9 tl ye limangodan aldım çekimle
geniş geldi daraltıcam
Eki Görüntüle 354270

saol tatlım seninkinin de rengi çok şekermiş bu sene moda onlar sende güle güle giy :)

aldıklarınızı güle güle giyinin baykuş kolyeni sevdim ama tüyü sevmedim takılar güzel ancak kısa kollu cepli t shirt biraz erkek pijaması üstü gibi geldi bana uzun kollu sweet şirinmiş
tüyünü bende çıkartmayı planlıyorum :)
teşekkürler sizin fikriniz saygı duyuyorum:)

teşekkür ederim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…