güle güle kullan canımm
özellikle kolyeye bayıldım:13:
mrb kızlar koton çekimin son günüydü o yüzden siyah kazak ve artık cüzdanım beni bıraktığı ve asıl istediğim cüzdana suan bütce ayıramadığım için cüzdan aldım ikisine 4.95 ödedim
Eki Görüntüle 349655 Eki Görüntüle 349656
Hangi pazardan bunlar canım? güzelmiş :) kolye de çok hoş
güzel görünüyorlar güle güle kullan
Eki Görüntüle 352463
resmi büyütemedim ama dantel bir elbise trendyolda eka da vardı hoşuma gitti aslında
ama siyahı daha hoştu tükenmiş bu rengine karar veremedim birde kırmızısı vardı
slm kızlar dün ben bunu aldımmm
nasıll:)
arkası kısmı yakası fiyonklu 19.90 tl ye aldımm
güle güle kullan canım
takım mı sadece alt mı anlamadım?
güle güle kullan
kırmızıdan ziyade bu daha iyi gibime geldi
güle güle kullan canım
benim tarzım olmadığından beğenmedim ne yazık ki :26:
evet bende gördüm ve tam olarak da bu rengini beğendim çok hoş güle güle giyinEki Görüntüle 352463
resmi büyütemedim ama dantel bir elbise trendyolda eka da vardı hoşuma gitti aslında
ama siyahı daha hoştu tükenmiş bu rengine karar veremedim birde kırmızısı vardı
güsel çok sade ama kombinlerle hareketlendirmek lazım sanırım hayırlı olsun inşallahslm kızlar dün ben bunu aldımmm
nasıll:)
arkası kısmı yakası fiyonklu 19.90 tl ye aldımm
sağolasın canımmmevet bende gördüm ve tam olarak da bu rengini beğendim çok hoş güle güle giyin
güsel çok sade ama kombinlerle hareketlendirmek lazım sanırım hayırlı olsun inşallah
sayydek
kuşlu kolyeyi çok beğendim tüylerini ben olsam çıkarırdım sanırım güle güle kullan inşallah
kontescim montun çok hoş çantanı da çok beğendim alacak idim bende yeşil rengini amma yazın yine gelir ümidiyle yaza erteledim
o açık limon rengi pantolonunu merak ettim doğrusu
bi de kaban almıştın o da çok hoş maşallah hangi birine yorum yapiim kafam karıştıhepsini güle güle giyin inşallah canım
airlikfeer canım o çoraplara bende bayıldım deseminşallah bulursun
güle güle kullanasınn
saol tatlımsağolasın canımmmpantolun paçalarını kıvırarak denemelik kombinledim, harika durdu
güle güle kullanasınn
Kızlar bu gece annemle Avm ye gittik alışverişe işte ganimetlerim
Eki Görüntüle 354144 Eki Görüntüle 354142 Eki Görüntüle 354141 Eki Görüntüle 354140 Eki Görüntüle 354139 Eki Görüntüle 354137 Eki Görüntüle 354146
Kızlar ayakkabı 30 lira Kotondan :)
Küpe 5 lira o da Koton:)
Kolyede Koton 10 lira:)
2 Pantolon ve çantaya toplam 37 lira verdim T-box onlarda
Merhabalar hanımlar bunları çok uygun fiyata Kadıköy'den aldım. Gidebilecek olanlar kaçırmasın, şu an acaip indirim var.
Hırka 9,90 tl (rengi kiremit ama flaşlı çekimde açık çıkıyor). Çizme ise 25 tl (meşhur ENES'ten). Bence süper fiyat.
Sevgiler.
Eki Görüntüle 353888 Eki Görüntüle 353889
Kızlar bu gece annemle Avm ye gittik alışverişe işte ganimetlerim
Eki Görüntüle 354144 Eki Görüntüle 354142 Eki Görüntüle 354141 Eki Görüntüle 354140 Eki Görüntüle 354139 Eki Görüntüle 354137 Eki Görüntüle 354146
Kızlar ayakkabı 30 lira Kotondan :)
Küpe 5 lira o da Koton:)
Kolyede Koton 10 lira:)
2 Pantolon ve çantaya toplam 37 lira verdim T-box onlarda
güle güle kullanın hepiniz.
çok uyguna almışsın canım. çantan süper..nasıl bu kadar ucuza alabildin , indirimin mi vardı yoksa şu an ucuzluk mu var ?
T-BOX nerde var hangi AVMlerde?
güle güle giy kolye şahane
bende bun 9 tl ye limangodan aldım çekimle
geniş geldi daraltıcam
Eki Görüntüle 354270
tüyünü bende çıkartmayı planlıyorum :)aldıklarınızı güle güle giyinin baykuş kolyeni sevdim ama tüyü sevmedim takılar güzel ancak kısa kollu cepli t shirt biraz erkek pijaması üstü gibi geldi bana uzun kollu sweet şirinmiş
canım t-boxta 3 al iki öde kampanyası vardı öylelikle o fiyata aldım banada çok uygun geldi :)
Ben carrefour da ki mağazadan aldım ama anatolium da da var :)
saol tatlım seninkinin de rengi çok şekermiş bu sene moda onlar sende güle güle giy :)
tüyünü bende çıkartmayı planlıyorum :)
teşekkürler sizin fikriniz saygı duyuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?