Her ak sakallı dede bizim dedemiz değildir,her kırmızılı üye de editör değildir ki editörler yeşil olur...
Siteyi zaman geçtikçe yakından tanırsınızz,başlarda olur böyle şeylerr
Burada önceden çok takılırdım geçmişe giderseniz görürsünüz yorumlarımı, beğenmediğimi söylediğim içinn küsen insanlar var,belki beğenilmedi de yorum yapılması, belki alınacağınızdan korkuldu, neden çyle düşünmüyorsunuz ki?
Kimseyi korumuyorum,korusam madalya da takmazlar,herkesin aklı fikri yerinde, mahalle kavgası değil ki bu 2 3 kişi toplayalım arkamıza.Herkesin kendine özgüveni vardır çok şükür,kontrol panelinde yazılanları gördüğüm için yorum yapmak istedim sadece.Bu sadece bugünlük bir şey değil,çekiliş topiğimizde de yapılıyor,her yerde var.Herkesin yapısı aynı değil.Ben beğenmediğimi çat diye söylerim,yapım budur,bir başkası aman üzülür kırılırr diye susar, ya da beğenmediği halde beğendim der.Siz beğenip almışssınız dahası ne ki?Beğenmedim dese herkes gidip değiştirecek misiniz?Ne aldınız ne payaştınız bilmiyorum ama güle güle kullanın...
deri mont asla demode olmaz kuzum, model olarak da derilerin önde giden modellerinden biri bu bence.
oldukça güzel,rengi de fiyatı da hoş, ben beğendimm
ama dikkatimi çeken özellikle kollardaki kalıp duruş
fotodan mı bu yoksa orjinali de böyle mi?
hani yumuşacık bir derisi yok gibi?
[B .!.:ben çok hoş bence[/B]
canım kesinlikle al diyorum çok güzel ben de sezon başına almıştım farklı bir modelini 80 tl ye..mart 15ten sonra bol bol giyilir..
yazarken kimin yazdığına dikkat etmemiştim ama bnnu adlı arkadaşımız hepsini alıntılamış.
Zaten kimseninde yorum yapma zorunluluğu yok bunuda belittim. sizinde.
ama herkese yapılıp ben atlanıyorsam art niyet ararım
ama bu senin düşüncem burda bir sürü insan var herkes mi böyle düşünüyor.Evet herkesle samimi olmak zorunda değilsin yorum yapmak zorunda değilsin zaten benim demek istediğim bu değil .benim alındığım nokta herkes alıntılanmış ben yokum hani niye diyosun yani ki sana birşeyde söylemedim kişisel birşey söylemedim
benim burda paylaşım yapma gibi bir özgürlüğüm var konu farklı yere geldi.Dileyen dilediği kişiye yorum yapar dileyen yapmaz zorla değil .belkii bnnuda atladı görmedi ne yapayım yani yorum yapın yorum yapınnn diye delirmiyorum sonuçta.Ki burası genel bir topik kimsenin şahsi topiği değil hem neden sadece iki kişi üstüne alındı ve savunmaya geçti bunuda anlamıyorum
Arkadaşım arkadaşlarım ilk yorumları okuduysanız demek istediğimi anlarsınız burası şahssi topik değil.Genel paylaşım topiği.Burda bir sürü insan paylaşım yapmış gidip karrdeşim neden bana yorujm yapmıyosun diycek halim yok gidip kalemkutuyada kontessede bana yorum yapın lütfen falanda demedim.bende herkese yorum yapmıyorum zaten yok böyle birşeyy.ben ne dedim son paylaşımı alıntılamış atlanmışım özelbişeymi var neden böyle diye sonra vay efendm biz sana yorum yapmak zorundamıyım yapmak zorundalarmı ergenmisiniz bu kadar uzamayıp anlaşılsaydım ergenleşmeye gerek kalmazdıki bazılarının korunmasıda gene bu gruplaşmayla alakalı buda besbelli bişey
benim sorunum bu değil zate arkadaşım derdimi anlatamıyorumm beğenmesin söylemesin yorum yapmasın banane burda yorumları benim için çok değerli yorum yapmazsa olmaz dediğim biride yok ''YORUM YAPMA ZORUNLULUĞU DİYE BİRŞEY YOK'' zaten ama arkadşın biri ki adını çok andım özür diliyorum onun üstüne gitmiş gibide olmak istemiyorum so paylaşımları toplamış yorum yapmışBelki görmemiştir belki yorum yapmak istememiştir bilemem ama buraya bişey konulurken bi hevesle konuluyo ne biliyim bi beklenti içinde oluyosun hepsine yazmışsın bişeyle banada yazablirdin diye düşündüm ciddiye alınmak istedim ki beni ciddiye alıcak olanlar gene belirli insanlar değil buranın yerlisi yabancısı çok şey paylaştı çok yorum yaptı diye bi sınıflandırma burda ollamaz zaten herkes ki ben küçük bi sorun paylaştım polemiğe dönüştü resmen burda herkes saldırmaya hazır biri bişey desinde hemen haddini bildireyim modundalar.Bu bbenim kişisel topiğim değil ki açıpta hiç yorum almadığım topiklerim oldu gdip kimsenin yakasına yapışmadım ama atlanırsım öncedende söyledim şiödide söylüyorum art niyet ararım.Bu kadarda uzamasına gerek yoktu böyle derdi olan benmgibi değilde yorum isteyen birinede böyle yklenmeye hakkınız yok yorum isteyeblir onun fikri nye zorla kabuletttirmeye çalışıyosunuz onu algılayamadım.İyi geceler
canım sırtı çok tatlı ama cep kısmını çok sevmedim ben :l
Ayrıca yorumları az çok okudum.Bende bu forumda yeni sayılırım ve gayette çok iyi arkadaşlıklar kurdum.Gruplaşmalar olduğunuda düşünmüyorum.Burası uzun yıllardır olan bi site.Tabikide yıllardır kaynaşmış olanlar vardır.Ama yeni gelenler dışlanmıyor.Benim eklediklerimede yorum yapıldı hep iyi yada kötü.Bence genelleme yapmak yanlış.
benim sorunum bu değil zate arkadaşım derdimi anlatamıyorumm beğenmesin söylemesin yorum yapmasın banane burda yorumları benim için çok değerli yorum yapmazsa olmaz dediğim biride yok ''YORUM YAPMA ZORUNLULUĞU DİYE BİRŞEY YOK'' zaten ama arkadşın biri ki adını çok andım özür diliyorum onun üstüne gitmiş gibide olmak istemiyorum so paylaşımları toplamış yorum yapmışBelki görmemiştir belki yorum yapmak istememiştir bilemem ama buraya bişey konulurken bi hevesle konuluyo ne biliyim bi beklenti içinde oluyosun hepsine yazmışsın bişeyle banada yazablirdin diye düşündüm ciddiye alınmak istedim ki beni ciddiye alıcak olanlar gene belirli insanlar değil buranın yerlisi yabancısı çok şey paylaştı çok yorum yaptı diye bi sınıflandırma burda ollamaz zaten herkes ki ben küçük bi sorun paylaştım polemiğe dönüştü resmen burda herkes saldırmaya hazır biri bişey desinde hemen haddini bildireyim modundalar.Bu bbenim kişisel topiğim değil ki açıpta hiç yorum almadığım topiklerim oldu gdip kimsenin yakasına yapışmadım ama atlanırsım öncedende söyledim şiödide söylüyorum art niyet ararım.Bu kadarda uzamasına gerek yoktu böyle derdi olan benmgibi değilde yorum isteyen birinede böyle yklenmeye hakkınız yok yorum isteyeblir onun fikri nye zorla kabuletttirmeye çalışıyosunuz onu algılayamadım.İyi geceler
resmen nutkum tutuldu bu kadar mesaj senin aldıklarını atladığım için mi ya pardon ama asıl senin benimle bi problemin mi war ilk defa kendimi böyle bir polemiğin içinde görüyorum bi insan bu kadar mı alıngan olur beni neden ve neyle suçladığına açıkçası aklım ermiyor sana ne gibi art niyetim olsun seni tanımıyorum ilk defa gördüm aldıklarına ne yorum yapiim bilemedim beğenmedim bunu dile getirmek istemedim kalbin kırılsın hevesin kaçsın istemedim beğenen arkadaşlardan yorum alıp kendini mutlu etmeni istedim benim olumsuz yorumumla neden canın sıkılsın neden kendin kötü hissedesin ki diye düşünüp yorum yapmadım . ben burda tanımadığım pek çok kişi görüyorum onlara da yorum yapıyorum öyle oluyor ki eklediğim birşeye hiç de yorum yapılmayabiliyor alınganlık yapmıyorum demekki beğenilmedi diyorum ama ben beendiğim için kendimi kötü hissetmiyorum severek giyiniyorum mesela etek almıştım kontes hariç kimseden yorum gelmedi alındım mı asla çünkü ben sevdim gelsin bayıla bayıla giyinirim .vs vs adımı böyle art niyet aramış bu arkadaş diye andığınız için sizi kınıyorum tanımadığınız insanlar hakkında böyle yorum yapmanız hiç hoş değil
ayrıca da kalemkutu kontes ve gece kuşu beni korumak adına değil sizin yaptığınız ayıbı haksız buldukları için yorum yapmışlar onlara teşekkür ediyorum çünkü ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum ayrıca profilime bakarsanız gecekuşu ve kalemkutu benim arkadaş listesinde değiller hatta gecekuşuyla karşılıklı konuşmadık bile .yaptığınız çok ayıp diyorum ve susuyorum
yazarken kimin yazdığına dikkat etmemiştim ama bnnu adlı arkadaşımız hepsini alıntılamış.
Zaten kimseninde yorum yapma zorunluluğu yok bunuda belittim. sizinde.
ama herkese yapılıp ben atlanıyorsam art niyet ararım
allahtan bi suçlama yapmamışsın suçlama yapsan kimbilir ne söylersin .Konuyu dağıtmaya anlamsız polemiklerle sayfaları doldurmaya gerek yok kimsenin hakkına girmeyelim topiğin amacını da aşmayalım ve susalım.
niye özür dilemiş olduğumu alıntı yapmıyorsunuz sorun çıkarmak işinize geliyor demekki
konuşma tarzınız hiç hoş değil. milyonlarca suçlayan yakışır olmayan mesaj atmışsınız onları da görüyorum , son mesajında da ayıp birşey yapmadım diyorsunuz özür bunun neresinde ,anlamsız yere uzatıyorsunuz hemde yok bir sebepten.sadece gülüyorum.
evet ayıp birşey yapmadım ve ayıp birşey yapmak istemediğim içinde 'YORUM YAPMA ZORUNLULUĞU DİYE BİRŞEY YOK'' zaten ama arkadşın biri ki adını çok andım özür diliyorum onun üstüne gitmiş gibide olmak istemiyorum so paylaşımları toplamış yorum yapmışBelki görmemiştir belki yorum yapmak istememiştir bilemem bu sözleri sarfettim konuşma tarzımdada bir problem yok ben derdimi söyledim kavga çıkarmaya gelmedim buraya ama sizde şöyle bir yaklaşımınıza bakın öyle bi geldiniz ki sanki hakaretler savurmuşum arkanızdan adınızı söyleme niyetimde yoktu nedeninide söyledim niye anlamak istemiyorsun yenide söyliim gözünüzden kaçırmayın ama bu sefer lütfen özür dilerim kimseyi kırmak üzmek kvga çıkarmak gibi bir nihyetim yoktu o an kırıldım gibi bir şey oldu ve düşüncemi söyledim ama işin buraya gelmesinin tek sorumlusuda ben değiliim bunuda göz ardı etmeyin söylediklerim sanki belli bir amaçla söylenmiş gibi oldu tekrardan özür diliyorum tanımadığım etmediğim insanlarıda kırmak istemiyorum sonuçt oda hak meselesi hakkınızı helal edin
teşekkürler canım alacaktım ama adımın polemiğe girdiğini görünce sepetimden düşmüş
tükenmiş alamadım bir de siyahı kalmışçok mersi
şekerim ilk fotoya bakınca yok hayır almamalısın dedim ikinci fotya bakınca da kafam karıştı.
bu elbisenin arkası çok güzel ama ön kısmını beğenmedim.
sanırım almasan da olabilir
eneee.. şimdi gördüm mesajı.
olsun şekerim.daha iyi bişey bulabilirsin bence
yorum için çok teşekkür ederim ya bende sırtını beğendim ama bu rengi bitti işte siyahı kalmış çok mersişu sırt kısmı hariç çok beğendim , rengi de çok güzel..sırt kısmı da bir şekilde halledilir diye düşünüyorum..
delik değil mi onlar? bence çok hoş duruyorlar, siyahta kendini belli etmezekru seçimi iyi
ama diğer parçaları hiç beğenmedim be canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?