Pembe Dolap

kalemkutu ayakkabılar yeni sezon sanırım trendyolda bambi gelmişti rengarenk wardı biraz değişiği ama çok beğeniyorum hayırlı olsun canım

rengi çok şekerrr

ayakkabı ve eşofman takımını çok beendim sabah spora çıkarken sporun ve güzel görünmenin adı

ben çok hoş bence

canım kesinlikle al diyorum çok güzel ben de sezon başına almıştım farklı bir modelini 80 tl ye..mart 15ten sonra bol bol giyilir..

kalemkutu ayakkabılar yeni sezon sanırım trendyolda bambi gelmişti rengarenk wardı biraz değişiği ama çok beğeniyorum hayırlı olsun canım

tatlım.ilk olarak bambide görüp beğendim fakat ayağımda nasıl duracağını ve kaç numara alacağımı kestiremedim.malım ayaklarım palet
sonra izmir'de kemeraltında bambideki fiyatına buldum ve aldım
beğenmene sevindim.

kızlar biraz önce şunları aldım..nasıl sizce ?
ekru(beyaz) hırkanın siyahı da vardı çok kararsız kaldım :/ acaba siyahını mı alsaydım ?

Son düzenleme:
burda birtek benim aldıklarım görülmüyo galiba çok ilginç

alınganlık yapmanıza gerek yok bence..
her insanın tarzı farklıdır.
eğer burda benim aldığım bişeyi aslaa giymeyecek biri varsa,bana ne gibi bir yardımı olabilir?ayrıca bu ara buralar çok da aktif değil.
ben de çok kez ekledim ama her zaman yorum yapılmadı..ya tarzlarına göre olmadığından ya da çok farklı bir durum olmadığandır.
nacizane görüşüm.

tabi ki de öyle ama son eklenen her şey alıntı yapılıp benimkiler atlanınca insan önemsenmediğini düşünüyor doğal olarak sonuçta hepimiz heveslenip yorum almak istiyoruz.Kimsenin yorum yapma gibi bir zorunluluğu yok ama bence buda önemsenmeli

o zaman ben yorum yapıp bu alınganlığınızı atayım üzerinizden
hırkayı açıkçası ben beğenmedim çünkü bana göre değil.fakat rengi güzel.ikinci parçaya gelince,elbise mi yoksa etek mi tam anlayamadım ama iki türlü de giyilesi cıvıl cıvıl tatlı birşey

teşekkür ederim zoraki yorum yaptırdım gibi oldu böylede bende bu şekilde ifade etmek istemem kendimi ama insan umursanmak istiyor

bu laf banaydı sanırım
kusura bakmayın ama benim eklediğim onlarca şeye yorum yapmadan, 'buyrun ben de bunu aldım' diyenlere yorum yazmıyorum.
çünkü aynen dediğiniz gibi ben de önemsenmediğimi düşünüyorum.
yine de güle güle kullanın.

Son düzenleme:
yazarken kimin yazdığına dikkat etmemiştim ama bnnu adlı arkadaşımız hepsini alıntılamış.
Zaten kimseninde yorum yapma zorunluluğu yok bunuda belittim. sizinde.
ama herkese yapılıp ben atlanıyorsam art niyet ararım

tanımadığımız insana ne art niyetimiz olacak?
bence bu kadar ciddiye almayın bu forumu
iyi geceler

minuscule kesinlikle sana katılıyorum bende buraya
bi fotomu koyduğumu hatırlıyorum
sadece 1 kişi yorum yapmıştı belli 5-6 kişi birbirine
yorum yapıyor bu kadar

tanımadığımız insana ne art niyetimiz olacak?
bence bu kadar ciddiye almayın bu forumu
iyi geceler

birbirimizle birşeyler paylaşıp cvplar verebiliyosak ciddi bi yer bence.ki bunun kıyafetlerime yorum yapılmadı güzel denmedi konusuyla ilgisi yok.2-3 kişi var biri ekliyo ay canım çok güzel diğeri ekliyo ay süpermiş muhabbet bundan ibaret ve görülen o ki sadece ben değilmişim

minuscule kesinlikle sana katılıyorum bende buraya
bi fotomu koyduğumu hatırlıyorum
sadece 1 kişi yorum yapmıştı belli 5-6 kişi birbirine
yorum yapıyor bu kadar

arkadaşlar bu topiklerden çok kişi geçti, senelerdir üyeyim, herkese yorum yaptığımda çok feci şeylerle suçlandım
kombin bölümünde de dolap bölümünde de bu böyle oldu
beğenmediğimi yazdığımda kötü şekilde çıkışıldı, kavgalar & suçlamalar oldu.

ha diyeceksiniz ki 'ben anlayışlıyım,zevk meselesidir, kimse beğenmek zorunda değildir.'
evet kesinlikle öyledir ama herkes sizin gibi bu yüce düşünceye sahip olamıyor.
haliyle şahsen tanımadıklarıma yorum yapmama kararı aldım.
lütfen olayı sadece tek bir açıdan görmeyiniz.

ben 1 kişi için olumsuz yorum yaptığımdan ötürü, 3 ay banlandım canım bu sitede.

o yüzden tanıdığım, alınmayacağını bildiğim insanlara olumsuz/ olumlu yorum yapıyorum.

tanımadığım insanın zevkini beğendiysem olumlu yorum yapıyorum.

tanımadığım insanın zevkini beğenmediysem susuyorum.

yani yoğurdu üfleyerek yiyorum, tamam

kimse kusuruma bakmasın.

o zaman değiştirin konunun adını kkontess ve arkadaşlarının dolabı
yapın ayrıca bide !yabancı üye giremez diye yazın bizde ona göre
girelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…