Kızlar bu yağmurluğu Geçen pazar gecesi sevdiceğimle Zara'dan aldım.150 tl den 50 tl'ye düşmüştü.
Özellikle rengini çok sevdim(resimlerin üstüne tıklayın büyür.rengi tam çıkmadı ama şeker pembe )
Eki Görüntüle 356338 Eki Görüntüle 356339 Eki Görüntüle 356340
ayakkabı ve eşofman takımını çok beendim sabah spora çıkarken sporun ve güzel görünmenin adıEki Görüntüle 357007 Eki Görüntüle 357008 Eki Görüntüle 356824 Eki Görüntüle 356820 Eki Görüntüle 356825 Eki Görüntüle 356821
Son alışverişlerimi ekliyim ben de
eşofman takımı ve ayakkabı nike..
kürk yelek trendyol
kot şort ve bol kot lcw..
ben çok hoş bencemerhaba kızlar bu topiğe hiç yazmamıştım ama bir süredir takip ediyordum bir konuda fikrinizi almak istiyorum.bu gün lc waikikide bu montu gördüm indirime girmiş 40 tl fiyatı çok uygun ama kararsızım bu sene kış bitti sayılır seneye demode olur mu ki fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 358519
merhaba kızlar bu topiğe hiç yazmamıştım ama bir süredir takip ediyordum bir konuda fikrinizi almak istiyorum.bu gün lc waikikide bu montu gördüm indirime girmiş 40 tl fiyatı çok uygun ama kararsızım bu sene kış bitti sayılır seneye demode olur mu ki fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 358519
kalemkutu ayakkabılar yeni sezon sanırım trendyolda bambi gelmişti rengarenk wardı biraz değişiği ama çok beğeniyorum hayırlı olsun canım
Eki Görüntüle 359287 Eki Görüntüle 359288
Eki Görüntüle 359290
kızlar biraz önce şunları aldım..nasıl sizce ?
ekru(beyaz) hırkanın siyahı da vardı çok kararsız kaldım :/ acaba siyahını mı alsaydım ?
burda birtek benim aldıklarım görülmüyo galiba çok ilginç
tabi ki de öyle ama son eklenen her şey alıntı yapılıp benimkiler atlanınca insan önemsenmediğini düşünüyor doğal olarak sonuçta hepimiz heveslenip yorum almak istiyoruz.Kimsenin yorum yapma gibi bir zorunluluğu yok ama bence buda önemsenmeli
o zaman ben yorum yapıp bu alınganlığınızı atayım üzerinizden
hırkayı açıkçası ben beğenmedim çünkü bana göre değil.fakat rengi güzel.ikinci parçaya gelince,elbise mi yoksa etek mi tam anlayamadım ama iki türlü de giyilesi cıvıl cıvıl tatlı birşey
teşekkür ederim zoraki yorum yaptırdım gibi oldu böylede bende bu şekilde ifade etmek istemem kendimi ama insan umursanmak istiyor
bu laf banaydı sanırımtabi ki de öyle ama son eklenen her şey alıntı yapılıp benimkiler atlanınca insan önemsenmediğini düşünüyor doğal olarak sonuçta hepimiz heveslenip yorum almak istiyoruz.Kimsenin yorum yapma gibi bir zorunluluğu yok ama bence buda önemsenmeli
yazarken kimin yazdığına dikkat etmemiştim ama bnnu adlı arkadaşımız hepsini alıntılamış.
Zaten kimseninde yorum yapma zorunluluğu yok bunuda belittim. sizinde.
ama herkese yapılıp ben atlanıyorsam art niyet ararım
minuscule kesinlikle sana katılıyorum bende burayayazarken kimin yazdığına dikkat etmemiştim ama bnnu adlı arkadaşımız hepsini alıntılamış.
Zaten kimseninde yorum yapma zorunluluğu yok bunuda belittim. sizinde.
ama herkese yapılıp ben atlanıyorsam art niyet ararım
tanımadığımız insana ne art niyetimiz olacak?
bence bu kadar ciddiye almayın bu forumu
iyi geceler
minuscule kesinlikle sana katılıyorum bende buraya
bi fotomu koyduğumu hatırlıyorum
sadece 1 kişi yorum yapmıştı belli 5-6 kişi birbirine
yorum yapıyor bu kadar
minuscule kesinlikle sana katılıyorum bende buraya
bi fotomu koyduğumu hatırlıyorum
sadece 1 kişi yorum yapmıştı belli 5-6 kişi birbirine
yorum yapıyor bu kadar
birbirimizle birşeyler paylaşıp cvplar verebiliyosak ciddi bi yer bence.ki bunun kıyafetlerime yorum yapılmadı güzel denmedi konusuyla ilgisi yok.2-3 kişi var biri ekliyo ay canım çok güzel diğeri ekliyo ay süpermiş muhabbet bundan ibaret ve görülen o ki sadece ben değilmişim
o zaman değiştirin konunun adını kkontess ve arkadaşlarının dolabıarkadaşlar bu topiklerden çok kişi geçti, senelerdir üyeyim, herkese yorum yaptığımda çok feci şeylerle suçlandım
kombin bölümünde de dolap bölümünde de bu böyle oldu
beğenmediğimi yazdığımda kötü şekilde çıkışıldı, kavgalar & suçlamalar oldu.
ha diyeceksiniz ki 'ben anlayışlıyım,zevk meselesidir, kimse beğenmek zorunda değildir.'
evet kesinlikle öyledir ama herkes sizin gibi bu yüce düşünceye sahip olamıyor.
haliyle şahsen tanımadıklarıma yorum yapmama kararı aldım.
lütfen olayı sadece tek bir açıdan görmeyiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?