o zaman değiştirin konunun adını kkontess ve arkadaşlarının dolabı
yapın ayrıca bide !yabancı üye giremez diye yazın bizde ona göre
girelim
minuscule kesinlikle sana katılıyorum bende buraya
bi fotomu koyduğumu hatırlıyorum
sadece 1 kişi yorum yapmıştı belli 5-6 kişi birbirine
yorum yapıyor bu kadar
evet yanlız değilmişim bu arada katılıyorum arkadaşım
arkadaşlar bu topiklerden çok kişi geçti, senelerdir üyeyim, herkese yorum yaptığımda çok feci şeylerle suçlandım
kombin bölümünde de dolap bölümünde de bu böyle oldu
beğenmediğimi yazdığımda kötü şekilde çıkışıldı, kavgalar & suçlamalar oldu.
ha diyeceksiniz ki 'ben anlayışlıyım,zevk meselesidir, kimse beğenmek zorunda değildir.'
evet kesinlikle öyledir ama herkes sizin gibi bu yüce düşünceye sahip olamıyor.
haliyle şahsen tanımadıklarıma yorum yapmama kararı aldım.
lütfen olayı sadece tek bir açıdan görmeyiniz.
yorum yaptığımı da hatırlıyorumgarip,ama ben sizi burda hiç hatırlamıyorum bile.
acaba bunun sebebi tek bir fotoğraf ekleyip herkesten size yorum yapılmasını beklemeniz olabilir mi?
kendinizi gösterseniz,bikaç kişiye yorum yapsanız belki daha çok farkedilebilirdiniz..
ilk geldiğimde bana da herkes öyle çok bişey yazmıyordu ama tanındıkça ekledikçe ve insanları önemsedikçebu paylaşmanın ve yardımlaşmanın kendiliğinden geldiğini de görmüş oldum.:122:
garip,ama ben sizi burda hiç hatırlamıyorum bile.
acaba bunun sebebi tek bir fotoğraf ekleyip herkesten size yorum yapılmasını beklemeniz olabilir mi?
kendinizi gösterseniz,bikaç kişiye yorum yapsanız belki daha çok farkedilebilirdiniz..
ilk geldiğimde bana da herkes öyle çok bişey yazmıyordu ama tanındıkça ekledikçe ve insanları önemsedikçebu paylaşmanın ve yardımlaşmanın kendiliğinden geldiğini de görmüş oldum.:122:
ben 1 kişi için olumsuz yorum yaptığımdan ötürü, 3 ay banlandım canım bu sitede.
o yüzden tanıdığım, alınmayacağını bildiğim insanlara olumsuz/ olumlu yorum yapıyorum.
tanımadığım insanın zevkini beğendiysem olumlu yorum yapıyorum.
tanımadığım insanın zevkini beğenmediysem susuyorum.yani yoğurdu üfleyerek yiyorum, tamam
kimse kusuruma bakmasın.
ne demek ne alaka neden bütün fotolara yorumne alaka ya :26::26::26: aman neyse, sustum.
o zaman değiştirin konunun adını kkontess ve arkadaşlarının dolabı
yapın ayrıca bide !yabancı üye giremez diye yazın bizde ona göre
girelim
sen gelipte bana burada anca bu kadar mı anladın diyemezsinKontesin söylediğinden anca bu kadarını mı anladın cidden????
Kimse kimseye yorum yapmak zorunda değil,madem kk da gruplaşma var siz grup kurun,arkadaşlarınıza yorum yapın o zaman!!!
Ayyy resmen ergen muhabbeti kusura bakmayın da, rahatsız olan paylaşım yapmaz arkadaşım bu kadar basit yani,yorum yazılmadı diye alınır mı insan bu kadar?İsteyen istediğine yorum yapar,isteyen istediği kadar foto paylaşır,konu açma sınırı yok, başka topik açabilirsiniz mesela,buradan rahatsız olduysanız.Gözden kaçar, ya da beğenilmez beğenmedim deyince alınmanızdan korkulduğu için yorum yapılmayabilir.Yorum yazılmadı diye bunca tepki verilirken bir de olumsuz yorum yapılsa ne olurdu bilmiyorum gerçekten....
sen gelipte bana burada anca bu kadar mı anladın diyemezsin
terbiyeni takın
burada birşey paylaşılmışsa iyi yada kötü yorum beklenildiği
için paylaşılmıştır.
grup kurmaya gelmiyorum ben buraya!!!
anca bu kadarını mı anladın derken bundan bu dersi mi çıkardın demek istedim.Mahalle üslubunuzu gidin başka yerde takının lütfen.Siz sokakta herkese selam veriyor musunuz yoksa seçici mi oluyorsunuz?Bu da buna benziyor güzelim yani,her konuya herkesin cevap vermek gibi bir zorunluluğu yok.Her evinin fotosunu paylaşana yorum mu yapıyorsun?Her düğün fotosu koyanı tebrik mi ediyorsun?Aynı hesap....
anca bu kadarını mı anladın derken bundan bu dersi mi çıkardın demek istedim.Mahalle üslubunuzu gidin başka yerde takının lütfen.Siz sokakta herkese selam veriyor musunuz yoksa seçici mi oluyorsunuz?Bu da buna benziyor güzelim yani,her konuya herkesin cevap vermek gibi bir zorunluluğu yok.Her evinin fotosunu paylaşana yorum mu yapıyorsun?Her düğün fotosu koyanı tebrik mi ediyorsun?Aynı hesap....
kesinlikle katılıyorumArkadaşım arkadaşlarım ilk yorumları okuduysanız demek istediğimi anlarsınız burası şahssi topik değil.Genel paylaşım topiği.Burda bir sürü insan paylaşım yapmış gidip karrdeşim neden bana yorujm yapmıyosun diycek halim yok gidip kalemkutuyada kontessede bana yorum yapın lütfen falanda demedim.bende herkese yorum yapmıyorum zaten yok böyle birşeyy.ben ne dedim son paylaşımı alıntılamış atlanmışım özelbişeymi var neden böyle diye sonra vay efendm biz sana yorum yapmak zorundamıyım yapmak zorundalarmı ergenmisiniz bu kadar uzamayıp anlaşılsaydım ergenleşmeye gerek kalmazdıki bazılarının korunmasıda gene bu gruplaşmayla alakalı buda besbelli bişey
Arkadaşım arkadaşlarım ilk yorumları okuduysanız demek istediğimi anlarsınız burası şahssi topik değil.Genel paylaşım topiği.Burda bir sürü insan paylaşım yapmış gidip karrdeşim neden bana yorujm yapmıyosun diycek halim yok gidip kalemkutuyada kontessede bana yorum yapın lütfen falanda demedim.bende herkese yorum yapmıyorum zaten yok böyle birşeyy.ben ne dedim son paylaşımı alıntılamış atlanmışım özelbişeymi var neden böyle diye sonra vay efendm biz sana yorum yapmak zorundamıyım yapmak zorundalarmı ergenmisiniz bu kadar uzamayıp anlaşılsaydım ergenleşmeye gerek kalmazdıki bazılarının korunmasıda gene bu gruplaşmayla alakalı buda besbelli bişey
madem o kadar iyi biliyorsun üsluplu konuşmayı
dediğin lafın ne anlamlara geleceğini düşünerek
yaz.
mahalle uslübuyla konuştuğumda yok!!!
tabi ki de herkes yorum yapacak diye birşey yok
bana 1 yorum yapıldığında ben parlamadım
ama baktım ki birkaç kişi haricinde hiç kimseye
yorum yapılmıyor bunun sitemini ederim
kimsede bana karışamaz o zaman!
Şu konuşma tarzı bana göre değil gerçekten,sadece gülüp geçtim,emir kiplerini ne çok seviyorsunuz
sizin burada editörlüğünüzün olması da bana çok ilginç geldi
konuyu takip etmeniz olayı anlamak dinlemek yerine
direk olaya bana tepkili olarak yorum yapmanız tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?