Pembe Dolap

minuscule kesinlikle sana katılıyorum bende buraya
bi fotomu koyduğumu hatırlıyorum
sadece 1 kişi yorum yapmıştı belli 5-6 kişi birbirine
yorum yapıyor bu kadar

garip,ama ben sizi burda hiç hatırlamıyorum bile.
acaba bunun sebebi tek bir fotoğraf ekleyip herkesten size yorum yapılmasını beklemeniz olabilir mi?
kendinizi gösterseniz,bikaç kişiye yorum yapsanız belki daha çok farkedilebilirdiniz..
ilk geldiğimde bana da herkes öyle çok bişey yazmıyordu ama tanındıkça ekledikçe ve insanları önemsedikçebu paylaşmanın ve yardımlaşmanın kendiliğinden geldiğini de görmüş oldum.:122:

ama bu senin düşüncem burda bir sürü insan var herkes mi böyle düşünüyor.Evet herkesle samimi olmak zorunda değilsin yorum yapmak zorunda değilsin zaten benim demek istediğim bu değil .benim alındığım nokta herkes alıntılanmış ben yokum hani niye diyosun yani ki sana birşeyde söylemedim kişisel birşey söylemedim

yorum yaptığımı da hatırlıyorum
foto koyduğumu da nasıl kaçmış gözünüzden
değil mi ?;??
tuhaf sizden başkası foto mu yüklemişşşş
minuscule arkadaşım az önce paylaşmış ve
yorumlarınızı beklediğini ısrarla tekrarlamış
ama çok çok ısrar edince 1 yorum alabilmiş
madem beni hatırlamıyorsun

bundanda şunu anlıyorum hani burda paylaşan arkadaşalra yorummu yapmak lazım bişey eklemeden önce bu çok ünlü burda on yorum yapayım farkındalık kazanayımmı bu konuyu ben başlattım ama farklı yöne seçildi ki ben burda vardım nickimi değiştirdim çok olmasada paylaştım yani yorumda yaptım demekki bunla olmuyo çekilişler kampanyalar bölümünde de böyle bişeyle karşılaştım bugün aslında sinir olmamın nedeni bu

aslında alıntılamadan yazacaktım buna da bir mana bulunur diye ama ben de aynen altını çizdiğim şekilde davranmaya çalışıyorum.
ayrıca bence olay saçma bi şekilde polemik halini aldı.
eğer ki iki üç kişiden ibaret görüyorsanız kendinizi burda tanıtmak zor geliyorsa eklemeyin o zaman.
burda nice insan var,konu açıyor bu nişanlığım bu mezuniyet elbisem.kim hepsine yorum yapıp görüş belirtiyor?
polemik yaratmanın alemi yok,burası tartışma yeri değil daha çok paylaşım topiği.
neyse,ben susuyorum.daha fazla yazıp da bu topiği yazıyla doldurmak istemiyorum.

ne alaka ya :26::26::26: aman neyse, sustum.
ne demek ne alaka neden bütün fotolara yorum
yapılmıyor hedefim sadece siz değilsiniz burada
bu kulüp hepimiz için var
yorum almak iyi kötü tecrübe edinmek için paylaşım
yapılıyor

o zaman değiştirin konunun adını kkontess ve arkadaşlarının dolabı
yapın ayrıca bide !yabancı üye giremez diye yazın bizde ona göre
girelim

Kontesin söylediğinden anca bu kadarını mı anladın cidden????
Kimse kimseye yorum yapmak zorunda değil,madem kk da gruplaşma var siz grup kurun,arkadaşlarınıza yorum yapın o zaman!!!
Ayyy resmen ergen muhabbeti kusura bakmayın da, rahatsız olan paylaşım yapmaz arkadaşım bu kadar basit yani,yorum yazılmadı diye alınır mı insan bu kadar?İsteyen istediğine yorum yapar,isteyen istediği kadar foto paylaşır,konu açma sınırı yok, başka topik açabilirsiniz mesela,buradan rahatsız olduysanız.Gözden kaçar, ya da beğenilmez beğenmedim deyince alınmanızdan korkulduğu için yorum yapılmayabilir.Yorum yazılmadı diye bunca tepki verilirken bir de olumsuz yorum yapılsa ne olurdu bilmiyorum gerçekten....

benim burda paylaşım yapma gibi bir özgürlüğüm var konu farklı yere geldi.Dileyen dilediği kişiye yorum yapar dileyen yapmaz zorla değil .belkii bnnuda atladı görmedi ne yapayım yani yorum yapın yorum yapınnn diye delirmiyorum sonuçta.Ki burası genel bir topik kimsenin şahsi topiği değil hem neden sadece iki kişi üstüne alındı ve savunmaya geçti bunuda anlamıyorum

sen gelipte bana burada anca bu kadar mı anladın diyemezsin
terbiyeni takın
burada birşey paylaşılmışsa iyi yada kötü yorum beklenildiği
için paylaşılmıştır.
grup kurmaya gelmiyorum ben buraya!!!

anca bu kadarını mı anladın derken bundan bu dersi mi çıkardın demek istedim.Mahalle üslubunuzu gidin başka yerde takının lütfen.Siz sokakta herkese selam veriyor musunuz yoksa seçici mi oluyorsunuz?Bu da buna benziyor güzelim yani,her konuya herkesin cevap vermek gibi bir zorunluluğu yok.Her evinin fotosunu paylaşana yorum mu yapıyorsun?Her düğün fotosu koyanı tebrik mi ediyorsun?Aynı hesap....

Arkadaşım arkadaşlarım ilk yorumları okuduysanız demek istediğimi anlarsınız burası şahssi topik değil.Genel paylaşım topiği.Burda bir sürü insan paylaşım yapmış gidip karrdeşim neden bana yorujm yapmıyosun diycek halim yok gidip kalemkutuyada kontessede bana yorum yapın lütfen falanda demedim.bende herkese yorum yapmıyorum zaten yok böyle birşeyy.ben ne dedim son paylaşımı alıntılamış atlanmışım özelbişeymi var neden böyle diye sonra vay efendm biz sana yorum yapmak zorundamıyım yapmak zorundalarmı ergenmisiniz bu kadar uzamayıp anlaşılsaydım ergenleşmeye gerek kalmazdıki bazılarının korunmasıda gene bu gruplaşmayla alakalı buda besbelli bişey

madem o kadar iyi biliyorsun üsluplu konuşmayı
dediğin lafın ne anlamlara geleceğini düşünerek
yaz.
mahalle uslübuyla konuştuğumda yok!!!
tabi ki de herkes yorum yapacak diye birşey yok
bana 1 yorum yapıldığında ben parlamadım
ama baktım ki birkaç kişi haricinde hiç kimseye
yorum yapılmıyor bunun sitemini ederim
kimsede bana karışamaz o zaman!

kesinlikle katılıyorum

Burada önceden çok takılırdım geçmişe giderseniz görürsünüz yorumlarımı, beğenmediğimi söylediğim içinn küsen insanlar var,belki beğenilmedi de yorum yapılması, belki alınacağınızdan korkuldu, neden çyle düşünmüyorsunuz ki?
Kimseyi korumuyorum,korusam madalya da takmazlar,herkesin aklı fikri yerinde, mahalle kavgası değil ki bu 2 3 kişi toplayalım arkamıza.Herkesin kendine özgüveni vardır çok şükür,kontrol panelinde yazılanları gördüğüm için yorum yapmak istedim sadece.Bu sadece bugünlük bir şey değil,çekiliş topiğimizde de yapılıyor,her yerde var.Herkesin yapısı aynı değil.Ben beğenmediğimi çat diye söylerim,yapım budur,bir başkası aman üzülür kırılırr diye susar, ya da beğenmediği halde beğendim der.Siz beğenip almışssınız dahası ne ki?Beğenmedim dese herkes gidip değiştirecek misiniz?Ne aldınız ne payaştınız bilmiyorum ama güle güle kullanın...

Şu konuşma tarzı bana göre değil gerçekten,sadece gülüp geçtim,emir kiplerini ne çok seviyorsunuz

Şu konuşma tarzı bana göre değil gerçekten,sadece gülüp geçtim,emir kiplerini ne çok seviyorsunuz

sizin burada editörlüğünüzün olması da bana çok ilginç geldi
konuyu takip etmeniz olayı anlamak dinlemek yerine
direk olaya bana tepkili olarak yorum yapmanız tuhaf

sizin burada editörlüğünüzün olması da bana çok ilginç geldi
konuyu takip etmeniz olayı anlamak dinlemek yerine
direk olaya bana tepkili olarak yorum yapmanız tuhaf

Her ak sakallı dede bizim dedemiz değildir,her kırmızılı üye de editör değildir ki editörler yeşil olur...
Siteyi zaman geçtikçe yakından tanırsınızz,başlarda olur böyle şeylerr

Ben bu topikte guruplaşma olduğunu falan düşünmüyorum..
ki en son 1 sene falan olmuştur fotoğraf paylaşalı ama 2_3 gün önce yine paylaştım
ve hiçbişekilde benim fotomu atlama, ilgilenmeme gibi bir durum olmadı..
ve bu topikte yazan hiç kimseyi de tanımıyorum..

sonuçta insanlar ilgilerini çeken, tarzına uygun bir fotoğraf görürse yorum yapma ihtiyacını duyar..
ya da çok beğenmiştir nereden aldığını, ne kadara aldığını sormak için yorum yazar..
beğenmemişse yorum yapmayı tercih etmez genelde
ki beğenmediğini dile getiren bi yorum yazsa alınıtılanmıyorum diye sitemde bulunan insanlar
eminim ozaman da rahatsız olurlar..
velhasıl kelam kimse kimseye yorum yapmak zorunda değil..
bu eğlenceli topikde de tartışma atmosferi yaratılmış, gerçekten tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…