- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Kızlar bu trendyol da sadece kredi kartıylamı alışveriş yapılıyor ? :2:
eft yoluylada yapabiliyorsun ,güvenilir bir site.
Teşekkür ederimalışveriş süper bişey ya resmen shopsessive diyebiliriz bana
teşekkür ederim
69.90'a aldım canım deichman için pahalı biraz
ama çok beğenmiştim aldım..
teşekkürler canım beğenmene sevindim
teşekkür ediyorummm
aaa pişti olduysak seninle olayım bebeimmm
evet ağır biraz ama topuklu olmasına rağmen ağrıtmadı benim ayaklarımı
rahat yani
araştırdım ama sadece kredi kartı ile alışveriş seçeneği var.. Havale seçeneği bile yok çok beğendiğim şeyler var fakat kredi kartım yok ne saçma şey bu anlamadım
güle güle kullannn
hayırr, hatta kesinlikle aynı olmasın bu dönemya kızlar illa çantamla ayakkabım aynı renk olmak zorunda mı :95: Uygun bişey olmaz mı yaaa illa aynı renk mi olcak yahu
evet canımKızlar bu trendyol da sadece kredi kartıylamı alışveriş yapılıyor ? :2:
hımm..üzüldüm umarım bulabilrsin beendiklerni,o çanta marjin butiğindeydi,avm 'de marjin var ama hangisindeydi hatırlamıyorum .:26:
güle güle kullan canım,çok güzel..
dünya kadınlar günü dolayısıyla kendimi şımarttım bugün..daha 2 gün var ama olsun
Bende bugün aldıklarımı ekleyeyim bari
Eki Görüntüle 361784 Eki Görüntüle 361783 Eki Görüntüle 361782
olay ürünlerini "hepsi burada"dan sipariş ettim.dünya kadınlar günü dolayısıyla kargo bedavaydı..aldım gittiBu arada botlarımı giyip eve geldim o yüzden altları tozlu duruyor kusura bakmayın.
Selam kızlar daybuyday.com dan aldıgım cantam ve pantolonum beğenerek aldım gelmesini bekliyorumEki Görüntüle 362524 Eki Görüntüle 362523
Selam kızlar daybuyday.com dan aldıgım cantam ve pantolonum beğenerek aldım gelmesini bekliyorumEki Görüntüle 362524 Eki Görüntüle 362523
şekerim bu çizmeden arkadaşımda da var,güle güle kullanMerhabalar tekrardan, hepinizin aldıkları çok güzel, güle güle giyin-kullanın.
Bu ara indirimler çok fazla, ben de mümkün olduğu kadar değerlendiriyorum. En son bu çizmeyi aldım 20 tl. Bu fiyat için güzel bence
Eki Görüntüle 361944
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?