Pembe Dolap

EFT yoluyla alışverişi bulamadım ama araştırıcam

Son düzenleme:
Araştırdım ama sadece kredi kartı ile alışveriş seçeneği var.. Havale seçeneği bile yok çok beğendiğim şeyler var fakat kredi kartım yok ne saçma şey bu anlamadım

aaaaaa monam keşke sezon indirimini bekleseydin kuşum ya.ben 49,9 aldım sanırım.bu arada tayincimisiniz siz kuşum topiğe gelde arada laflayalım ya.

araştırdım ama sadece kredi kartı ile alışveriş seçeneği var.. Havale seçeneği bile yok çok beğendiğim şeyler var fakat kredi kartım yok ne saçma şey bu anlamadım

hımm..üzüldüm umarım bulabilrsin beendiklerni,o çanta marjin butiğindeydi,avm 'de marjin var ama hangisindeydi hatırlamıyorum .:26:

dünya kadınlar günü dolayısıyla kendimi şımarttım bugün..daha 2 gün var ama olsun

bende bugün aldıklarımı ekleyeyim bari

OLAY ürünlerini "hepsi burada"dan sipariş ettim.dünya kadınlar günü dolayısıyla kargo bedavaydı..aldım gitti bu arada botlarımı giyip eve geldim o yüzden altları tozlu duruyor kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Merhabalar tekrardan, hepinizin aldıkları çok güzel, güle güle giyin-kullanın.

Bu ara indirimler çok fazla, ben de mümkün olduğu kadar değerlendiriyorum. En son bu çizmeyi aldım 20 tl. Bu fiyat için güzel bence

Merhabalar tekrardan, hepinizin aldıkları çok güzel, güle güle giyin-kullanın.

Bu ara indirimler çok fazla, ben de mümkün olduğu kadar değerlendiriyorum. En son bu çizmeyi aldım 20 tl. Bu fiyat için güzel bence

botları nerden aldın acaba çok şıkk güle güle giy

şekerim bu çizmeden arkadaşımda da var,güle güle kullan
Eki Görüntüle 362502

kızlar bugün bu çantayı aldım hemde çok beğenerek nasıl sızcee :18:

rengine bayıldımm.zaten taba rengimdir.severim çok severeim hatta.

Son düzenleme:
yorumlarınız için tesekkür ederim bende bu tarz bir pantolonu ilk kez deniycem
genelde bluz,gömlek vs ne giydiysem pantolonumun içine sokmam o yüzden kemerine cok takılmadım
böyle büyük cantalarda kullanıslı oluyor saolun tekrar iyi akşamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…