waaw süper hepsi hayırlı olsuunbugun mangodan bi kaç parça bişi aldım
feci indirim vardi
dore simli kazak tunik 14.90tl
haki havuc pant. (nubuk gibi bi malı var) 8.90tl
kuzu derisi pant. 24.90tl
i love mango
rengini tarzını beğendim bende güle güle kullanın inşallah
farklı olsun bencedeya kızlar illa çantamla ayakkabım aynı renk olmak zorunda mı :95: Uygun bişey olmaz mı yaaa illa aynı renk mi olcak yahu
botların çoook güsel güle güle giyindünya kadınlar günü dolayısıyla kendimi şımarttım bugün..daha 2 gün var ama olsun
bende bugün aldıklarımı ekleyeyim bari
Eki Görüntüle 361784 Eki Görüntüle 361783 Eki Görüntüle 361782
OLAY ürünlerini "hepsi burada"dan sipariş ettim.dünya kadınlar günü dolayısıyla kargo bedavaydı..aldım gittibu arada botlarımı giyip eve geldim o yüzden altları tozlu duruyor kusura bakmayın.
böyle çizmeler modaya çıktı sanırım trendyolda falan çok rastlıyorum hoş da benceMerhabalar tekrardan, hepinizin aldıkları çok güzel, güle güle giyin-kullanın.
Bu ara indirimler çok fazla, ben de mümkün olduğu kadar değerlendiriyorum. En son bu çizmeyi aldım 20 tl. Bu fiyat için güzel bence
Eki Görüntüle 361944
aslında bende kemer kısmını beğenmedim ama gözükmicek diyorsan hoş bi pantolon güle güle giyininSelam kızlar daybuyday.com dan aldıgım cantam ve pantolonum beğenerek aldım gelmesini bekliyorumEki Görüntüle 362524 Eki Görüntüle 362523
botları nerden aldın acaba çok şıkk güle güle giy
şekerim bu çizmeden arkadaşımda da var,güle güle kullan
böyle çizmeler modaya çıktı sanırım trendyolda falan çok rastlıyorum hoş da bence
kontescan pantolon hariç beğendim kazağın koyu mavi mi hoşmuş güle güle giyiiinnn
cano_pasam rengarenk cıvıl cıvıl yazın beyazlarla kombine edilirse süper duracağı kanaatindeyim
kontescan pantolon hariç beğendim kazağın koyu mavi mi hoşmuş güle güle giyiiinnn
cano_pasam rengarenk cıvıl cıvıl yazın beyazlarla kombine edilirse süper duracağı kanaatindeyim
KONTES
gerçekten çok güzel görünüyor kazakların güle güle kullan ama
bence vücuduna yazık ediyorsun 5 liralık maldan kork bence zaten kazak da fiyatını belli ediyor sana söyleyeyim ucuz duruyor sadece şekli ve rengi güzel
kumaşından yününden belli ucuz olduğu güzel görünüyor diye hemen alma bundan sonra
hep kanserler hastalıklar bunlar yüzünden pazar ürünlerinin çoğuna dikkat edilmeli ama ara da iyi olanlar da çıkmıyor değil
sana eleştiri getirmek için söylemiyorum yanlış anlama sakın ama dikkat ediyorum sen hep ucuza bir sürü şey alıyorsun burda insanlar da imreniyor ama alınanlar ne çok fazla kullanılabiliyor ne de sağlıklı
bence bir tane al ister pahalı olsun ister orta bi fiyat ama nerden alındığı belli olsun gönül rahatlığıyla giy
ama güzel parçalar da alıyorsun hakkını yiyemem insanlara bu yönden de örnek oluyorsun
exe'cim güle güle kullan. hiç biri tarzm değil, o yüzden ben beğenmedim üzgünüm :18:
kızlar bu ayakkabılarım nasıl sizce bunun beyaz bağcıklısını trendyoldan sipariş ettim
Eki Görüntüle 364736 Eki Görüntüle 364737 Eki Görüntüle 364738
canım ucuzlar ama markalar, ben pazardan aldığım 5tl'lik koton ürününü kendi dükkanında 70tl ye gördüğümü bilirim
yani gidip de adı sanı olmayan şeyler almıyorum.
%90'ı mango, koton, h&m. ha onlarda hastalık varsa onu bilemem tabi ama mağazasından da alan çok. aynı mal sonuçta:26:
alınanları da yıkanmadan asla giymem.
yanlış anlamadım ama ne bileyim öyle çapulcu şeyler de almam yani, marka alırım dediğim gibi :26: bilemedim.
canım ucuzlar ama markalar, ben pazardan aldığım 5tl'lik koton ürününü kendi dükkanında 70tl ye gördüğümü bilirim
yani gidip de adı sanı olmayan şeyler almıyorum.
%90'ı mango, koton, h&m. ha onlarda hastalık varsa onu bilemem tabi ama mağazasından da alan çok. aynı mal sonuçta:26:
alınanları da yıkanmadan asla giymem.
yanlış anlamadım ama ne bileyim öyle çapulcu şeyler de almam yani, marka alırım dediğim gibi :26: bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?