Pembe Dolap

bugun mangodan bi kaç parça bişi aldım
feci indirim vardi

dore simli kazak tunik 14.90tl
haki havuc pant. (nubuk gibi bi malı var) 8.90tl
kuzu derisi pant. 24.90tl

i love mango
waaw süper hepsi hayırlı olsuun

rengini tarzını beğendim bende güle güle kullanın inşallah

ya kızlar illa çantamla ayakkabım aynı renk olmak zorunda mı :95: Uygun bişey olmaz mı yaaa illa aynı renk mi olcak yahu
farklı olsun bencede

botların çoook güsel güle güle giyin

böyle çizmeler modaya çıktı sanırım trendyolda falan çok rastlıyorum hoş da bence

Selam kızlar daybuyday.com dan aldıgım cantam ve pantolonum beğenerek aldım gelmesini bekliyorumEki Görüntüle 362524 Eki Görüntüle 362523
aslında bende kemer kısmını beğenmedim ama gözükmicek diyorsan hoş bi pantolon güle güle giyinin

Herkese merhabalar öncelikle konu dışı paylaşım yapacağım için özür dilerim fakat forumun en çok ziyaret edilern topiklerinde paylaşım yaparak daha çok insanın dikkatini çekerim diye düşündüm yanlışım varsa affola diyerek konuma geçmek istiyorum.
Arkadaşlar ben Hakkari – Yüksekovada görev yapan bir sinıf öğretmeyim. Okulumuz köy okulu ve bir çok eksiğimiz var milli eğitim müdürlüğünün de imkanları sınırlı olduğu için çocukların ve okulun ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamıyoruz ve bu da eğitimi aksatıyor bir çok yere başvurmamıza rağmen henüz olumlu bir cevap alamadık ve en son olarak kadınlar klubu geldi aklıma.Bir çok yardımsever insan vardır elbet aramızda.son olarak burayı daha fazla meşgul etmemek adına topiğimin linkini yazıyorum geniş açıklamaları orada paylaşacağım ve yardım etmek isteyenlere orada daha fazla bilgi verebilirm.

http://www.kadinlarkulubu.com/ogret...imeli-uzatmak-ister-misiniz.html#post23479028
burada detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
botları nerden aldın acaba çok şıkk güle güle giy

tatlım yaşadığım yerde ayakkabıcıdan aldım yani öyle int.sitesinden falan almadım.beğenmene sevindim daha iyileri senin olsun...

kızlar aldıklarınız harika cicilerinizi güle güle kullanın.bu arada dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

kızlar bu ayakkabılarım nasıl sizce bunun beyaz bağcıklısını trendyoldan sipariş ettim

kontescan pantolon hariç beğendim kazağın koyu mavi mi hoşmuş güle güle giyiiinnn

cano_pasam rengarenk cıvıl cıvıl yazın beyazlarla kombine edilirse süper duracağı kanaatindeyim

KONTES
gerçekten çok güzel görünüyor kazakların güle güle kullan ama
bence vücuduna yazık ediyorsun 5 liralık maldan kork bence zaten kazak da fiyatını belli ediyor sana söyleyeyim ucuz duruyor sadece şekli ve rengi güzel
kumaşından yününden belli ucuz olduğu güzel görünüyor diye hemen alma bundan sonra
hep kanserler hastalıklar bunlar yüzünden pazar ürünlerinin çoğuna dikkat edilmeli ama ara da iyi olanlar da çıkmıyor değil
sana eleştiri getirmek için söylemiyorum yanlış anlama sakın ama dikkat ediyorum sen hep ucuza bir sürü şey alıyorsun burda insanlar da imreniyor ama alınanlar ne çok fazla kullanılabiliyor ne de sağlıklı
bence bir tane al ister pahalı olsun ister orta bi fiyat ama nerden alındığı belli olsun gönül rahatlığıyla giy
ama güzel parçalar da alıyorsun hakkını yiyemem insanlara bu yönden de örnek oluyorsun

Son düzenleme:
kontescan pantolon hariç beğendim kazağın koyu mavi mi hoşmuş güle güle giyiiinnn

cano_pasam rengarenk cıvıl cıvıl yazın beyazlarla kombine edilirse süper duracağı kanaatindeyim

tşk.ederim canım ben de öyle beyazlarla sarılarla sakslar pembeler mintlerle kullanıcam rengarenk olucam

canım ucuzlar ama markalar, ben pazardan aldığım 5tl'lik koton ürününü kendi dükkanında 70tl ye gördüğümü bilirim
yani gidip de adı sanı olmayan şeyler almıyorum.
%90'ı mango, koton, h&m. ha onlarda hastalık varsa onu bilemem tabi ama mağazasından da alan çok. aynı mal sonuçta:26:
alınanları da yıkanmadan asla giymem.
yanlış anlamadım ama ne bileyim öyle çapulcu şeyler de almam yani, marka alırım dediğim gibi :26: bilemedim.

exe'cim güle güle kullan. hiç biri tarzm değil, o yüzden ben beğenmedim üzgünüm :18:

ben resmi bir kurumda çalışıyorum ve malum işe giderken klasik giyinmek gerekiyor aslında daha spor severim ama hep spor oluncada sadece hafta sonları kullanılıyor
spor çantayı yinede o yüzden aldım
gri ayakkabıyı ise çok beğendim

yanlış anlama bende pazr çok severim keşke her hafta pazara gidebilsem
ama ben pazardakilerin gerçek markalar olduğuna inanmıyorum
ama bazen çok güzel şeyler oluyor pazarlarda ona katılıyorum
ve dolaşmak alışverişte çok zevkli oluyor

sana muhalefet olsun diye söylemiyorum tatlım ama pazardakilerin de sahte markalar olduğunu bilen bi insansın en azından ben öyle düşünüyorum
bazen de dediğn gibi sosyete pazarlarında gerçek markaların fabrikalarından çalınan ya da az defolu ürünleri olabiliyor
yine de dikkat emek lazım gerçek marka olunca bile ürün 400 liraysa ancak 300 lira oluyor pazarlarda mesela çantalar. . .
öyle 70 tl den 5 tl ye düşen ürünleri alma kumaş fiyatı bile 5 tl değil nasıl satıyor bu adamlar halkın sağlığıyla oynuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…