Pembe Dolap

merhaba kızlar buraya ilk kez yazıyorum ve size birşey danışmak istiyorum.

düşük bel pantolonların bel sorununu biliyorsunuzdur. bel kısmım etli olduğu için belimin yan kısımlarını çıkmaya başladığını hissettim ve yüksek bel pantolon aramaya başladım. malum sorunun önüne önceden geçmek ve biraz toplanmasını sağlamak gerek ama pek mağaza, pazar dolaşabilecek vaktim yok.

nereleri, hangi mağazaları tavsiye edersiniz kızlar?

benim güvendiğim 1 sergi var, hep ordan alıyorum.
burası öyle büyük şehir de değil, o yüzden güveniyorum.
hani chanel, dior vs olsa tamam da kotonun, h&m'nin sahtesi bilemiyorum komik geliyor bana
çünkü sezon döneminde 70tl olan ürün, yine kendi mağazasında 10tl oluyor indirim döneminde.
h&m'nin marmara forum mağazasından 5tl'ye büstiyer aldığımı bilirim
yani bir de neden çakması yapılsın
yine de uyarı için teşekkürlerrr

kazaklar pazardan, h&m, tanesi 5 tl. pantolon da pazardan 5 tl, düşük bel.
ojeler trendyol ve markafoniden

o ojeleri ben de limangoda görüp çok merak etmiştim :)
güle güle giy canım..
kazakların sanki yününü sevmedim belki de ışıktan parlamıştır..ben de kotonda satılan bazı kazakları pazarda çok daha ucuza görüp almıştım..
şaşırmıştım baya..hatta zaranın eteklerini almıştım orjinal 25tlye..

sen hangi pazara gidiyorsun canım ?

Son düzenleme:

kazaklar yün değil kuzum, merserize.
yazlık / baharlık.
teşekkür ederimmmm

kazaklar pazardan, h&m, tanesi 5 tl. pantolon da pazardan 5 tl, düşük bel.
ojeler trendyol ve markafoniden

Ankarada yaşıyorum o kadar sosyete pazarına gidiyorum ama böyle güzel şeylere bir türlü denk gelemiyorum yada geldiğimde hep pahalı oluyor kazaklar falan. zara tişörtleri bile 10tlden ucuza bulamıyorum kaldı ki pantolon falan hikaye
Çok güzeller kontess, ben hepsini çok beğendim.
Birde genelde sahte falan değilde bu ürünler ihracat fazlası oluyor onun için bu kadar ucuz oluyor, gönül rahatlığıyla giy

teşekkürler canımmm
ilk zamanlar endişelendim ama kumaş kalitesinden de anlaşılıyor diye düşünüyorum, sorun etmiyorum artıkk

tourmaline'cim mesaj kutun doluu canım, sorunu cevaplayacaktım ordan

Istanbuldaki en güzel en büyük en çok çeşit olan pazar bakırköy pazarı, güzel şeyler çok var evet..ama ben bu etiketteki zara olayına inanmıyorum, çünkü imkansız bişi bi bakıyosun pazardaki ürünlerin %80'i zara.. Pazarcılar da öğrenmiş işi

Kontes kazaklarına bayıldım güle güle giy canım :)))

teşekkürler canımmm
zara markasının mağaza indirimleri bile pahalı oluyor bana,misal indirimli bi ayakkabısı 100tl idi.
o yüzden pazardakilerinden emin olamıyorum, bilmiyorum.zara pek bilmediğim bir marka.:26:

Kızlar sizce bu gömlek ve pantolon kombinasyonu mu

yoksa bu tunik mi ne dersiniz????

tunikle gömleğe bayıldımmm, nerede bunlarrr

nasıl bir ortamda giyeceğine bağlıı canım:44:
o gömlekle pantolon fazla uyumlu bence, boğuyor:26:

trendyol canım ponje butiğinde tunik
gömlek de quzu can hımm haklı olabilirsin tuniği aliim ben en iisi teşekkür ettim tatlım

bikaç sayfa önce yazılanları okudum bi yorum yapmak istedim..
ben de bu tarz pazarlardan eğer ki tarzıma uygun bişeyler bulursam alıyorum.ben hastalık kanser vs yaptığına pek inanmıyorum.çünkü pazarda gördüğüm bir malın aynısını mağazasında da görüyorum.mesela burdaki pazardan neredeyse bir dolap dolusu pijama takımı aldım
ger.i çocuk pijamaları ama benim bedenime onlar olouyor.hepsi çok sevimli ama en önemlisi marka ve kaliteli.ya fazlalıktan getiriyorlar ya da belki çalıntı o konuda pek bişey diyemiyorum.
annem ise,asıl yaşadığımız şehirde kurulan pazardan kumaş alıyor.kumaşlar gerçekten eli yakan mağazaların fabrikalarından.belki inanmazsınız(ki çevresi de şaşıp kalır) 1tlye kumaş alıp pantolon dikiyor.toplamda 10tlye ceket gömlek pantolon hırka dikti.hatta deriler alıp çanta da dikiyor.
önce yıkadıktan sonra kullanırsak ben bir zararı olacağını düşünmüyorum.
aynı malı pazarda buluyorsak neden durduk yere mağazadan alalım değil mi?
bu arada dün kotondan 60tlden 20tlye inmiş siyah bir etek aldım.
şuan biraz meşgulüm.ilk fırsatta fotoğrafını çekip ekleyeceğim.
yalnız bişey kafamı karıştırdı.aslında karıştırması saçma ama aldığım eteğin bedeni 32
kotonun olesi değil de koton bölümünün ürünleri daha mı büyük kalıp?yoksa ben yavaştan yok mu oluyorum bilemiyorum. :26:

limangodan pijamam
[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

trendyoldan parfümüm
[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

herkes aldıklarını güle güle kullansın kızlar...
pijama çok ciciymiş.güle güle kullan.
Kızlar sizce bu gömlek ve pantolon kombinasyonu mu

yoksa bu tunik mi ne dersiniz????

gömlek de pantolon da tünik de çok hoşuma gitti.ne diyeceğimi bilemedim.
ama bence şekerim pantolon ve gömlek.belki ikisi boğabilir ama giymeden de tam emin olamadım.ayrıca o pantolon ve gömleği elindeki biçok şeyle de kombinleyebilirsin.ve önümüzdeki günler için daha uygun olabilir.
ben pantolon ve gömlek diyorum.

hepiciğini beğendin he kuşum
o tuniği aldım biraz önce canım amma aklıma girme diğer ikisini de mi alsam bilemedim şimdi :18: saol tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…