Pembe Dolap

teşekkür ederim canımmmm
kızlar bugün bu tulumu aldım ben sevdim sizce nasıl:)
güzel ve orjinal görünüyorrr canım, bi de üzerinde görmeliii

cumartesi günü bu hırkayı aldım.

Eki Görüntüle 365564
güle güle kullanın kızlarrrr

geçenlerde bi arkadaş bi yelek sormuştu bayadır arıyorum demişti, geçmişe bakındım ama bulamadım yazısını, umarım görür :18:
kotonda şöyle bi şey şuan satışta 40tl

Son düzenleme:

gördüm canım hatta markafonide kotonu görünce kontes demişti die hemen girdim baktım. Alıcam sanırım mevsimi geçmez daha çünkü bunun, ben azcık daha uzun istiyordum ama her zaman tam istediğini bulamıyor insan.
Teşekkür ederim canım tekrardan
Aldıklarım yavaştan gelmeye başladı hepsi gelsin toplu eklicem bende

Son düzenleme:
çok teşekkürler canım
Bide indirimden aldım 50 tlden 20ye düşmüşş
oh ne güsel almışsın güle güle kullan tatlım

saol canm gömlekler güzeldi ikiside aldın mı bilmiyorum ama çok beğendim
indirim şahane sorma ya böle aldıkça sışarıda 10 tl 20 tl lik şeyler görünce pahalı demeye başladım
ahahah demi alıştık indirime canım somon gömleği yeşil pantolonu bir de tütün tuniği aldım saol can

saool canım bende somon gömleği aldım yeşil pantolonla
senin de kırmızı kabanını çok beğendim hepsini de güle güle kullan inşallah

Nil acaba kırmızı kabanı ne kadara aldın.galiba trendyol..çok güzelmiş güle güle giy.benimde tam böyle bi kabana ihtiyacım varda.fiyat açısından şeyettirdim :18:

kızlar nasıl sizce kuzenim düğünü için düşündüm.Biz erkek tarafıyız düğün bizim yani bu kına için.Altında kırmızı ,şeker pembe, birde siyah beyaz leopar ayakkabı düşünün alsammıki ? [url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

hımmm güzel olabilir ,ama birde nar çiçeği rengide düşünebilirsin ayakabını canım

kontesss, nasıl bayılmış sevdiysem eteğini bugün tesadüfen markafoniye baktım aynısı vardı, aldım hemen 10 tl çekim de vardı 4,8 e geldii :119: 3-4 gündür de bakmıyodum markafoniye..şans işte :))

bu da yeni çantamm

Eki Görüntüle 367507 Eki Görüntüle 367508

Nil acaba kırmızı kabanı ne kadara aldın.galiba trendyol..çok güzelmiş güle güle giy.benimde tam böyle bi kabana ihtiyacım varda.fiyat açısından şeyettirdim :18:

canım ben onu netten almadım, buradan bir mağazadan aldım,iyiiki de netten almamışım çünkü kalıbları çok darmış 36 kastı,38 i yoktu bendeki şarabinin 40 aldım ve kazaklarla vs tam oldu bana ki ben 36 beden biriyim..aklında olsun DYD kabanlarının kaıbları dar bir beden büyük al benim gibi kışları lahana gibi dolaşıyorsan 40 al hatta 1.68 boyum (popomu kapatıyor rahatla) 52 kiloyum,düşün..bugün ilk kez giydim arkadaşlarım bayıldı rengine ve duruşuna özellikle yeri vs çok güzel tavsiye ederim.ama kalıblar dar 1 beden üstünü al. markafonide vs 36.90 tl idi ama ben buradan 49.90 aldım deneyerek iyi oldu

minuscule,beyaz elbise hoş kesimi ama omuzundaki ahenk nedense biraz itici,şekilsiz geldi daha doğrusu canım

kontes,etek sevmeyen ben bile çok beğendim,duruşu harikadır eminim ,kesiminden belli çünkü

Kızlar bugün trendyoldan aldığım marjin ayakkabılarım geldi, günlük giymek için almıştım ama sanki ayağıma küçük geldi yani biraz sıktı ben rahat olsun diye almıştım. Ayaklarımda 40 numara
Acaba açılırlar mı daha önce bu tarz ayakkabı kullanan var mı birde günlük kullanım için idealler mi sizce?:44:

etek sevilmez mi kızzzzzzzzzzzz teşekkür ederimmm
hiç bilemedim canım :26: yolla bence:18: önü kalkık papi hiç sevmiyorum :18:

etek sevilmez mi kızzzzzzzzzzzz teşekkür ederimmm

hiç bilemedim canım :26: yolla bence:18: önü kalkık papi hiç sevmiyorum :18:

giyince ön oturuyor yere böle yanları lastikli gibi esnek sanki ama iç kumaşı öle değil, bende çok kararsız kaldım:18:
günlük kullanım için düz taban olmayan ayakkabı bulmam lazım az topuklu

Bu arada kontess ben senin eteğe baktım baktım bulamadım :/
Onuda beğendim ama beden kalmamıştır sanırım onda...

Son düzenleme:

nerde baktın canım anlamadım
ben markafoniden almıştım baya oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…