kaçmadı kuzum hala satışta varr.
ben 35'e aldım ama kupon kullandım
teşekkürlerrr
kızlar sizce bu laciverti mi alayım, ya da hiçbirini almasam mı ?
kotondan daha önce siyahının kısasını almıştım 50 tl ye, uzunları 100tl idi..şimdi burda uzunları kargo dahil 55tlye gelicek..
acaba laciverti alsam kullanışlı olur mu ki ? ayakkabı,çanta,pantalon kombinasyonlarını düşünüyorum da ?
Eki Görüntüle 374999
aynısının kısası varsa siyahı direkt ele derim canım.
lacivert taba rengi ile güzel olur, krem renk ile güzel olur.
benim lacivertim çok az, olanı da bu iki renk ile kullanıyorum :26:
canım peki sence güzel mi ya ? bilemedim..
arkadaşlar merhaba ben de mezuniyet yemeği için siyah elbise aldım.altına süet fiyonklu ayakkabı ile normal düz çanta aldım ama o süet değil çantam,sizce olur mu birbirine yakışır mı?resim koymayı bilemediğim için koyamadım.yardım ederseniz ya da yorum yaparsanız sevinirim.benim için çok önemli...
en çok krem üzerine siyah desenli bluzu beğendimmKızlar bugün aldıklarımı paylaşmak istedim bende, acaba beğenicek misiniz? tuniğin modeli belli olsun diye netten fotoğrafını bulup koydum. sarı pantolonumda dün gelmiş çok canlı pastel tonlarda bir sarı, iyiki almışım. Birde kahverengi tayt pantolon aldım bugün onların fotosunu çekmedim. bershka'da delikli hırka beğenmiştim çok pahalıydı alamamıştım uygun fiyata bulunca onu da aldım. Diğer bluzlerde önü kısa arkası uzun şekilde olanlardan.
Eki Görüntüle 375188 Eki Görüntüle 375189 Eki Görüntüle 375190
en çok krem üzerine siyah desenli bluzu beğendimmgüle güle kullan canım
konuya cevap yazdığın sayfada, aşağıda, eklenti ekle butonu var
ordan foto ekle bakalım canım
Kızlar bugün aldıklarımı paylaşmak istedim bende, acaba beğenicek misiniz? tuniğin modeli belli olsun diye netten fotoğrafını bulup koydum. sarı pantolonumda dün gelmiş çok canlı pastel tonlarda bir sarı, iyiki almışım. Birde kahverengi tayt pantolon aldım bugün onların fotosunu çekmedim. bershka'da delikli hırka beğenmiştim çok pahalıydı alamamıştım uygun fiyata bulunca onu da aldım. Diğer bluzlerde önü kısa arkası uzun şekilde olanlardan.
Eki Görüntüle 375188 Eki Görüntüle 375189 Eki Görüntüle 375190
özellikle ikinci ve üçüncüyü çok beğendim.
güle güle kullan pixim
Iyi aksamlar kizlar, bu etegi cok begendim fakat yine de kararsiz kaldim. Ne dersiniz alsam mi? :26:
Eki Görüntüle 375307
kesinlikle al, bu da soru muuufiyatı nedir? ve markası?
vero moda 35 euro ama 5 euroluk cekim var yani 30 euro ya gelicek
tuzluymuş biraz :26:
Iyi aksamlar kizlar, bu etegi cok begendim fakat yine de kararsiz kaldim. Ne dersiniz alsam mi? :26:
Eki Görüntüle 375307
çizmeleri çok sevdim ben, güle güle kullan :))limango garage sale den bunlari aldım bugün 10.99 tl elbise 23.90 çizme
Eki Görüntüle 374053 Eki Görüntüle 374054
doğru karar :129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?