Bence 1. canım. Hangi sitede canım bu arada
tatlım limangoda bambi.
emin olamıyorum.alsam mı diye çok kararsızım.
ikisininde de 40 numara kalmış sadece,bizim gibi paletler için
ne yapayım kahveyi alayım mı sence?
pixim valla sanki ev alcam kendime,dünden beri düşünüyorum.
kahverengi bana da daha kullanışlı geliyor.siyah çizmem de yok ama.
uzun koyu kahve çizmelerim var ve ben daha kaç kez sepetimi yenileyeceğim düşmesin diye,bilmiyorum.
uzun koyu kahven varsa kısa al bence, birde kahverengi daha uyumlu oluyor herşeyle ondan ben tercihimi kahverengiden yana kullandım. Bu arada bende bambinin çantalarına bakıcam da bulamadım bir türlü butiğini
Gözümün önündeymiş görememişim
yine ayakkabı beğendim bambi'de acaba modelden modele kalıp farkediyor mudur ki?Alıp geri göndermeyi hiç sevmiyorum..
sırf şu kalıp mevzusu yüzünden bambiye mail atıcam üretsinler 41 falan
Canım içine sinmiyorsa alma kahverengiyi ama siyah çok kullanışlı gelmedi bana :/
hahah gece gece seni de zehirledim ya
kuzum aldım ben,bakalım hayırlısı.ilk kez aldım bambiden,inşallah sorunsuz gelir.
ne beğendin fotoğraf eklesene.
fotoyu kaydedemedim bir türlü yoksa eklicem dur birdaha deniyim
olacağını bilsem düşünmeden alıcam çünkü o tarz bir ayakkabım hiç yok :26:
Eki Görüntüle 403544
Ayaklarımı küçük göstermek adına topuklu ayakkabılara sardım artık
Balo kıyafeti hala bulamadım sanırım bahsettiğim ipekyoldaki uzun elbiseyi alıcam :/
çok cool duruyor.
topuklu ayakkabı giyme özürlüsü olarak çok tavsiyelerde bulunamam ama ayakkabının çok güzel olduğunu söyleyebilirim.fiyat nedir?
balo içinse; bulamadıysan ipekyoldakini al..insan aradıkça daha da sinir yapıyor çünkü.
Fiyatı 39.90 dı. Ama kesin küçük gelicek yine geri göndericem ondan dolayı almamayı terich ediyorum şuan :)
Ben kışın yaklaşık 15cm'lik bootie ile başladım topuklu serüvenime paytak yürüye yürüye alıştım ama çok dalga geçtiler 1-2 kere de düştüm
3 gündür deli gibi arıyorum ama içime sinen birşey bulamadım bir türlü, ipekyoldakide aslında biraz büyüktü ama tadilat yaparız dediler en mantıklı o şuan için aklımda olan.
Bakalım birkaç yere daha bakmaya gidicem o arada da piyangodan falan para çıksa hiç fena olmaz
eğer büyük geldiyse daraltma yaparlar.sonuçta bi gece be kuzum..olduğu kadar..ama insan özeniyor işte.
benim elbisemi dikerken bile ne sorunlarla karşılaştık.yarın akşam dönüyorum ve annem yarın çantamı dikecek..
piyangodan para çıkarsa bana da haber ver.
Aslında evet 1 gece çok masrafa ne gerek var diyorum bende ondan dolayı olabildiğince hesaplı birşey arıyorum bu ipekyoldaki de 219 mu ne ondan çok aklıma yattı aslında.
seneye de arkadaşların düğünü falan olur kilo almazsam giyerim artık diye plan yapmaya başladım
senin elbisenin fotografını dört gözle bekliyorum. sheri hill'den benmde beğendiğim birkaç model var aslında iyi bir terzi bulsam bende diktirebilirim aslında.
Çantayı nasıl düşünüyorsun peki??
Ben bugün çok şık mini mini minnacık çantalar gördüm üstü parıltılı. tam baloluk çantalardı.
bebekim,yarın hepsi bittiğinde ayakkabıları da giyip bi foto çekeriz artık annemle :)
çanta Eki Görüntüle 403551 bu şekilde kese olacak kuşum.
ben normalde süslü çantlar takmıyorum diye,hadi dedim masraf olmasın.(iyiki masraf olmasın diye bi parça kumaşı üstüme sarınıp da çıkmıcam)
eğer sen de hiçbirşey bulamazsan ipekyoldakini al,çantayla ayakkabıyla takılarınla zaten zenginleştirirsin.
demiş miydim hatırlamıyorum ama gittigidiyora da bak istersen.uygun ve güzel elbiseler var.
evet kızlar..
benim meşhur balo elbisem şuan itibariyle hazır..
yorumlarınızı merak ediyorum.
Eki Görüntüle 403875 Eki Görüntüle 403876 Eki Görüntüle 403877
ahh canım benimmmm maşallah pek güzel olmuşsun
elisene ve çanta fikrine bayıldım sadece ayakkabılarını sevemedim pek neden bilinmez ama genel olarak bayıldım.Ahh bide şık bi topuzzz
evet kızlar..
benim meşhur balo elbisem şuan itibariyle hazır..
yorumlarınızı merak ediyorum.
Eki Görüntüle 403875 Eki Görüntüle 403876 Eki Görüntüle 403877
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?