vücudumda büyük tek yer var,o da ayaklarım
ayakkabı bakmaya,almaya gittiğimde utanmışlığım çoktur.:104:
kızlar trendyoldn alşdğm kıyafetlerın hiçbiini beğenmedim ya
hangi butikten almıştın canım?
missist ten canımşalvar iç gösteriyor,bir tane bluz aldıydım oda mayo üzerine giyilebilir elek gibi mübarek,bitek gömlek ile kemerli bluz fena değil..
o zaman şansına kuzum :26: çünkü missist'ten aldığım çok ürün var, severek kullanıyorum
bende çok beğeniyorum ürünleri ama çok heves ederek aldım ,napalım kısmet ,bir daha öyle görmeden almıcam annemin çenesinden kurtulamıyorummmm
garip bi durum cidden:26: ben de trendyoldan almıştım missistlerimi çünkü:26: neyse güzel tarafından bak, paran cebine kaldıbende çok beğeniyorum ürünleri ama çok heves ederek aldım ,napalım kısmet ,bir daha öyle görmeden almıcam annemin çenesinden kurtulamıyorummmm
geri yollama şansın yok mu december 90?
garip bi durum cidden:26: ben de trendyoldan almıştım missistlerimi çünkü:26: neyse güzel tarafından bak, paran cebine kaldı
kalemkutu pantalon çok hoşmuşl güle güle giy..q
arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır kendime adam akıllı bir alışveriş yapmıyorum(toplu alışveriş tabi,yoksa tek tük alıyorum durabilmek ne mümkün:))önümüzdeki ay işe başlayacak olmama güvenerek kredi kartı sezonunu bugün açtım ve markafonide Goros butiğinden birkaç parça ürün sipariş ettim,günlük giymek için.internetten sürekli alışveriş yaparım ama giyim adına bu2 ya da 3. sanırım.merak ettiğim daha önce bu butikten alan oldu mu,memnun kaldınız mı (bunu alışverişten sonra sormam biraz mantıksız oldu ama olsun:) bir de ben 5 parça ürün aldım,beğenmezsem bunun 2 sini iade edebiliyor muyum?yani parç parça oluyor mu bu iade işleri?
burda alışveriş profesyoneli arkadaş çok bana da yardımcı olunuz lüfen:)
kızlar bana bi fikir piliiz :) ama acil.
sizce almalı mıyım? bambinin 29.90tl
bir de siyah var o da 39.90tl. bi fikir rica ediyorum .
Eki Görüntüle 403528 Eki Görüntüle 403529
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?