tatlım bnce çok güzel olmuş elbisen eğlene eğlene giy o gün :)
ayakkabılarını bnde tam seçemedm ama anladığım kadarıyla dantel kaplamışsın gözler kördür azcık bnmde yanlış görmüş olabilirim.
sıkı bir topuzla yada saçlarını fotonun birinde yaptığın gibi yana alarak çok güzel olucaksın
elbise yakışmış.. ama mini gelinlik gibi hele gelin kesesine çok şaşırdım..
şık bi clutch alsanız belki okadar gelinliği anımsatmazdı elbise.. bilemedim..
saol kuzum :)
Eki Görüntüle 403895
ayakkabıları da elbisenin sateninden kaplattık.
sana yolladığım sherri hill'deki elbiseyle neredeyse aynı değil mi sence
saçımı topuz istemiyorum kuşum ya,kırık fön ya da iri dalgalar kafidir.
evt elbiseye çok bnziyor özellikle sırt dekoltesi. tek farkı sanırım onun eteğinin tülümsü seninkinin de dantel olması ama bn beğendim çok şık olmuş. ayakkabılarında hoş olmuş bence dantellide kaplatabilirdin ama böylede güzel gayet.
saçlarını da bir tarafa çek derim ben şekillendirdikten sonra sırtını kapatmasın
kalemkutu elbisen çok güzel, hoş da sanki gelinlik gibi olmuş biraz yahu :26::26:
benimkinin tülü de var ucunda,hem de böyle pileli gibi
çok fena kopya çektik.
evet saçlarımı sağa ya da sola alacağım.tavsiyeler için teşekkürler kuş
evet şekerim,gelinliği andırıyor ama ne bileyim gözüme güzel bu geldi.
pixim elbise harika.sadece bunu diyebilirim..diktirmeye diktirirsin ama bu tarz kumaşlar için iyi bir kumaşçı bulmalısın.ayrıca bi tanıdığımız ablasının nişanı için kıyafet diktirmek istedi 800tl demişler ve düğün mevsimi geldiği için de dikmemişler.:26:Bu arada bende şöyle birşey istiyorum aslında diktirebilir miyim ki sizce?
ne için canım bu elbise
pixim elbise harika.sadece bunu diyebilirim..diktirmeye diktirirsin ama bu tarz kumaşlar için iyi bir kumaşçı bulmalısın.ayrıca bi tanıdığımız ablasının nişanı için kıyafet diktirmek istedi 800tl demişler ve düğün mevsimi geldiği için de dikmemişler.:26:
anneme de sordum 400tlden aşağı dikmezler diyor..yine de bi sor istersen yavrucum iyi bir terziye.
üniversite mezuniyet balosu için.
pixim elbise harika.sadece bunu diyebilirim..diktirmeye diktirirsin ama bu tarz kumaşlar için iyi bir kumaşçı bulmalısın.ayrıca bi tanıdığımız ablasının nişanı için kıyafet diktirmek istedi 800tl demişler ve düğün mevsimi geldiği için de dikmemişler.:26:
anneme de sordum 400tlden aşağı dikmezler diyor..yine de bi sor istersen yavrucum iyi bir terziye.
üniversite mezuniyet balosu için.
evet kızlar..
benim meşhur balo elbisem şuan itibariyle hazır..
yorumlarınızı merak ediyorum.
Eki Görüntüle 403875 Eki Görüntüle 403876 Eki Görüntüle 403877
elbise şahaneçok beğendim hatta bayıldım
lakinnn o çantayı salla gitsin canım, kesinlikle olmamış. çocuksu kalmış çok. üniversite mezuniyeti için bence daha feminen bi şey kullanmalısın.
ben 5. sınıf mezuniyetimde kullanmıştım bohça, o yüzden bana onu hatırlattı kusura bakma:26: (kırılmayacağını bildiğimden açık yazıyorum)
daha şık bir clutch kullan derim.
ayakkabıları da beğenmedim:18: sanırım özel yaptırmışsın, saten olayı güzel ama ahşap topuk çok spor kaçmış.
elbisenin kibarlığını baltalamış bence:18: üzgünüm:26:
kalemkutu canım elbisen çok güzel olmuş maşallah sana da çok yakışmış
ama bende çantanı değiştirip şık bi clutch almanı tavsiye ederim
ayakkabı konusunda da kontese katılıyorum(
kızlarrrr :)
yorumlarınız için teşekkür ederim,kontessim tabiiki kırılmam,daha iyisini söylüyorsanız bu kötülüğüm için değildir. :)
çanta için bugün bakmam çok geç çünkü akşam yola çıkıyorum :) ama daha baloya bi on beş gün var,sanırım şık bişeyler bulabilirim.
ayakkabı konusunda da;aslına bakarsanız baskılar sonucu topuklu ayakkabı aldım,babet giymeyi düşünüyordum.ben topuklu giyemiyorum.yürüyemiyorum da,sakat gibiyim.
en düşük topuk olarak bunu bulduk.tahta topuk da elbiseye uyar diye düşündük açıkçası..
ayakkabı konusunda çok bişey yapabilir miyim bilmiyorum ama çanta için bakınacağım.
çok teşekkürler tekrardan kızlar..
ayyy babet sakın sakınnn kızzz , yaşı iyice küçültür:26::26:
platform topuk al derimmmm
misal kendisi beyaz olur, topuğu lame olur, çantanı da lame alırsınn
offf yeme de yanında yat
kızlarrrr :)
yorumlarınız için teşekkür ederim,kontessim tabiiki kırılmam,daha iyisini söylüyorsanız bu kötülüğüm için değildir. :)
çanta için bugün bakmam çok geç çünkü akşam yola çıkıyorum :) ama daha baloya bi on beş gün var,sanırım şık bişeyler bulabilirim.
ayakkabı konusunda da;aslına bakarsanız baskılar sonucu topuklu ayakkabı aldım,babet giymeyi düşünüyordum.ben topuklu giyemiyorum.yürüyemiyorum da,sakat gibiyim.
en düşük topuk olarak bunu bulduk.tahta topuk da elbiseye uyar diye düşündük açıkçası..
ayakkabı konusunda çok bişey yapabilir miyim bilmiyorum ama çanta için bakınacağım.
çok teşekkürler tekrardan kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?