Pembe Dolap

ayakkabın güzelmiş güle güle kullan

Kızlar en sonunda mezuniyet elbisemi alabildim, ama tadilatta olduğu için fotosunu ekleyemiyorum malesef 1 haziranda alır almaz elbiseyi eklicem buraya ama o arada sizin nacizane fikirlerinize ihtiyacım var
Elbisem omuzlarında dantel detayları olan, neredeyse belime kadar sırt dekoltesi olan, önünde hiçbir dekoltesi olmayan uzun kuyruklu siyah bir elbise..
Aslında kırmızısını alıcaktım ama hem sırt dekoltesi hem kırmızı iddaalı olur diye almadım. Buda biraz matem havası olucak ama bulduklarımın içinde en iyisi buydu. Biraz geç kaldığım için bulamadım pek elbise
ayakkabı ve çanta konusunda kararsızım baya. Aslında ayakkabıya çok önem vermiyorum ne de olsa gözükmicek diye. Ama çantayı nasıl almalıyım bilmiyorum. siyah taşlı çanta almak istemiyorum iyice matem olmasın diye biraz renklerdirmek istiyorum aslında. kırmızı düşündüm ama o da çok klasik olur mu emin olamadım. sizce fuşya pembe çantalar olabilir mi? Yada pudra rengi? Çok kararsız kaldım, renklendirmem lazım birazcık fikirlerinize ihtiyacım var.
(Bu arada elbisemin kumaşı saten gibi ama öyle şıkır şıkır parlak bir saten değil)
Bugün geçen hafta yaptığım alışverişin fotolarını da eklicem, umarım aldıklarımı beğenirsiniz :)

elbisenin fotosunu görmedim ama anlattığına göre ağır hoş bir model ben renkler ekleyip elbiseni basitleştirme derim
taşlı ya da taşsız gümüş renk bir şeyler dene

elbisenin fotosunu görmedim ama anlattığına göre ağır hoş bir model ben renkler ekleyip elbiseni basitleştirme derim
taşlı ya da taşsız gümüş renk bir şeyler dene

Teşekkür ederim canım fikrin için
Gümüş lame tonları benimde aklıma geldi ama karar veremiyorum bir türlü:26:

Bunlarda bu hafta aldıklarım, birde claires'den aldığım dudak parlatıcım birkaç ojem var onları eklemedim.
Ceketimi zara'dan aldım, tişörtü addax'dan ve en çok beğenerek aldığım pantolonuda bir butik gibi bi yerden aldım. Biraz garip görünüyor bu şekilde ama tam yazlık bir kumaş ve giymeyi en çok sevdiğim bir model. Paçalar yerlere değince ben çok beğeniyorum
Üstümdeki duruşunu da en yakın zamanda kombinleyip eklerim.
Günlük hafif topuklu burnu açık bir ayakkabı aradım ama bulamadım, numara bulmakta sıkıntı çekiyorum:26:

kızlar buraya mı yazmam lazım bilmiyorum ama, kırmızı far paça kota benzeyen pantolonumu nasıl kombinleyebilirim, topuksuz ayakkabı giymiyorum bu arada:26:

ayakkabıya bayıldım bayldım , güle güle kullan

gunesim canım gömleğine bayıldım ayakkabın pek tarzım değil ama rengi çok şeker
EXELON canım bilekliklerinin hepsi çok şeker özellikle 3.ye bayıldım
pixim canım pantolonun için üzerinde görmedenpek yorum yapamayacağım sanırım :26: ama cekete tek kelimeyle bayıldım ne kadara aldın acabaa
Bunlarda benim bugünkü ganimetlerim

Topuklu :25 tl
Çanta : 25 tl
Nike spor ayakkabı: 100 tl
Toka ve küpe yengişin hediyesi
Eşofman altı : 10tl

ilk aklıma gelen, sezon modası olan neon renkler oldu. fuşyadan, kırmızıdan ziyade neon bir sarı, mint yeşili düşündüm ama dantel varsa renklendirme işi olmayabilir :26: ki bir de saten demişsin. saten+dantel klasikliğin izi; çanta aykırı renk bozar bence.gümüşi bi şeyler öneriyorum... pudra da olabilir

sayydek canım bende senin topuklu ayakkabılarına bayıldımm
ceketi 139.90'a aldım azcık tuzlu ama bel kısmının duruşu falan çok hoşuma gitti dayanamadım.
Pantolonu en yakın zamanda hardal yada siyah sade bir bluzla kombinleyip ekliyeceğim:) Alt tarafı karışık olduğu için üst sade olmalı diye düşündüm.

Kontess balo elbisesi için verdiğin fikir benimde aklımda ama işte bende dediğin gibi dantel detayından dolayı emin olamıyorum size danışmak istedim. Tam saten gibi parlak bir kumaş değil ama matda değil nasıl anlatabilirim bilemedim :/
Benimde aklımda ilk neon renkler vardı ama elbise kaldırırmı emin olamıyorum :26:
Galiba lame yada pudra bir çanta alıcam, ayakkabıyı da görünmicek diye sanırım günlük kullanımda da giyebileceğim çok topuklu olmayan bir ayakkabıyla tamamlayacağım. Abes olmaz di mi kızlar, illa takım mı almak gerekir böyle durumlarda:26:

Son düzenleme:
kızlar bugün aldım hemen foto çektim etiketini bilem çıkaarmadım
hotiç den aldım 100tl ve çook rahatlar :)))

güle güle kullan tatlım renklerin uyumu felan çok güzelmiş
ama nacizane fikrim bu tarzdaki burnu açık ayakkabılarda ben çorabı hiç sevemiyorum :26: pentinin burnu açık yok gibi görünen çorapları gerçekten çok kullanışlı doğru ten rengiyle hiç belli olmuyor soketi, külotlu çorabı her çeşiti var

güle güle kullan tatlım hepsini
nike papiye bayıldım pek pofuduk görünüyor ya hu

öncelikle bol neşeyle giyersın inşallah tatlım foto olmadan tam nasıl bir model çıkartamıyoruz tabii ki ama ben senin yerinde olsam anlattığın kadarıyla böyle bir modelde siyah platform önü kapalı bir ayakkabı siyah minik bir clutch tercih ederdim. tüm dikkatleri de kırmızı gösterişli bir küpe ve aynı tonda kırmızı bir rujla kendime çekerdim

gümüş dore vs bence elbiseyi daha da klasikleştirir fakat direk altın rengi aksesuar çanta da çok hoş olur diyorum.
şimdilik ilk bakışta bunlar geldi aklıma

tatlım platform giyersem çok uzun olurum, içlerinde sırık gibi çıkarım. Ondan dolayı platformu olmayan bir ayakkabı almayı düşünüyorum:26:
Diğer düşündüklerine çıktığımda bakıcam canım altın rengi hiç aklıma gelmemişti benim yakışmaz diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim fikir verdiğin için

ol ya hu ne olacak tatlım benim boyum da 1.80 ama gönül rahatlığıyla 15 pont bile giyiyorum altın renginde çok dikkatli ol ama tatlım modeli tam uymazsa basit de gösterebilir; vezir de eder rezil de durumu. rica ederim ayrıca ne demek

Haklısın aslında
Ama onu günlük kullanımda kullanamam çok diye korkuyorum. Bootielerimi çok uzun süre kullanamadım çünkü. Dediklerine dikkat edicem tatlım, rezil olmak istemem :)
Almamış olursam zaten o zamana çantayı elbiseyi size gösterdikten sonra fikir alıp alabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…